Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bones - kto skrýval čarodejnicu v skrini?

 

Bones

Season 5

  Čarodejnica v skrini!

Aký kontroverzný prípad prinesie nová časť 5.série?

Televízia FOX už zajtra večer odvysiela novú časť 5.série Bones (Kosti), čaká nás 20.časť s názvom The Witch in the Wardrobe a opäť sa môžeme pripraviť na zaujímavý prípad, ktorý bude musieť náš tím vyriešiť.

5.séria sa tak chýli k svojmu záveru, do konca série nám zostávajú už len 2 časti!

Už podľa názvu článku môžete usúdiť, že Booth a Brennanová sa dostanú do veľmi zvláštneho prostredia, najmä pre Brennanovú, ktorá okultizmus zrovna nemusí. Príbeh novej časti sa začne, keď v starej chatrči hlboko v lese nájdu dve telá. Jedno patrí novodobej čarodejnici, ktorá praktikovala mágiu, no druhé telo skrýva väčšie tajomstvá, ktoré odhalí až tím v ústave. Druhé telo patrí čarodejnici zo 17.storočia! Prečo by mal niekto v skrini telo čarodejnice niekoľko sto rokov staré?

Booth s Brennanovou sa teda púšťajú do vyšetrovania a závery budú určite šokujúce. Medzitým Angela a Hodgins sa ocitnú vo väzení, kde konečne po dlhej dobe si uvedomia, že sa stále majú radi...No veď koniec traileru vás presvedčí. Sweets chce tiež pomôcť s vyšetrovaním, no bude mať sám problémy s novým, magickým prostredím, kam sa dostane.

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=x3hP8gtl9zc


Aby toho nebolo málo, televízia FOX zverejnila aj popis deja predposlednej časti 5.série. Poslednej časti bude venovaný samostatný článok, takže o nič neprídete!

Vo štvrtok 13.mája nás čaká 21.časť s názvom The Boy with the Answer a tento diel bude naozaj dôležitý. Opäť sa vrátime k zápletke s Hrobárom, ktorý má na svedomí mnoho zločinov, no chýbajú dôkazy. No tentokrát sú všetci odhodlaní, že Hrobára raz a navždy dostanú za mreže. Všetci v tíme musia tvrdo pracovať, aby konečne našli presvedčivý dôkaz o jeho vine, súd sa totiž začína!

A ešte na záver si dovolím všetkých upozorniť, že dnes večer televízia JOJ o 22.15 uvedie poslednú časť 4.série, určite si ju nenechajte ujsť!

: : : blog o seriáloch : : :

                                                                        váš svet seriálov


blogoserialoch@gmail.com


Všetko má svoj koniec...blog o seriáloch končí na blog.sk!

Jún 2010


Bones (Kosti) | stály odkaz

Komentáre

  1. dúfam že JOJka dá aj piatu sériu
    publikované: 05.05.2010 17:10:12 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    Určite áno, Kosti majú fantastickú sledovanosť na JOJ-ke, 5.séria však začne až v septembri, cez prázdniny určite nenasadí jojka premiérovú sériu, to nás čakajú len a len reprízy...
    publikované: 05.05.2010 17:23:48 | autor: creative (e-mail, web, autorizovaný)
  3. vydržíme
    kosti nás počkajú :)
    publikované: 05.05.2010 17:30:20 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    jasné, že vydržíme, už sme vydržali aj horšie veci :)
    publikované: 05.05.2010 17:32:29 | autor: creative (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014