Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spievanie naplno (v hlave)

Neodkladaj na zajtra, čo môžeš urobiť pozajtra :D.
've
Become so numb
I can't feel you there
Become so tired
So much more aware
I'm becoming this
All I want to do
Is be more like me
and be less like you


     Myslím, že keby som bola sama doma, spievala by som na plné hrdlo tú pieseň (Linkin Park - Numb, ak to niekoho zaujíma :). Niežeby som mala nejaký talent na spievanie (haha, to mi evokovalo spomienku na "Slávika" v druhej triede ZŠ, keď sme museli pred celou triedou niečo zaspievať - ja som si vybrala (doríma! práve na facebooku spolužiaci napísali, že píšeme z fyzy! Radšej mali byť ticho, mohla som prežiť pekný večer...:D ale ja si ho pokaziť fyzikou len tak nenechám, veru nie...) takže kde som to skončila? Áno správne, tak na tom "Sláviku" som si vybrala ľudovú pieseň Močila konope (:D), a jediné čo vám poviem je, že som išla úplne mimo rytmu - do podrobností radšej nebudem zachádzať :D. Ale aspoň sa mám na čom zasmiať v týchto krušných časoch. Inak docela dlhá zátvorka, že?), ale občas človeku dobre padne, keď sa môže konečne uvoľniť.Uvoľniť? Nie, nemala som až taký hrozný deň, ako som sa obávala. Teda ak nerátam tie labáky z chémie. Pani profesorka bola zo mňa a môjho "suseda" trochu nervózna. A to nám nadelila urobiť tú najľahšiu úlohu, akú sme mohli na onej hodine robiť. Ale keď sme mali v pokynoch napísané: "Do petriho misky dáme cukor a zahrievame ju. ", mne nenapadlo, že to tak nemáme robiť :D. A tak som bola dosť konšternovaná, keď nás pani profesorka vyzvala vysvetliť, že vraj prečo máme tú misku takú teplú. Aby ste vedeli, kocku cukru sme mali držať nad kahanom v chemických kliešťach - nie, neverím, že túto informáciu budete dakedy potrebovať :D, ale to si ešte zvyknete na drísty čo zvyknem písať ;). Aby Vás moji drahí tento článoček obohatil ešte viac, tu máte fotku Petriho misky(dokelu, odkaz mi nefunguje, takže http://www.ped.muni.cz/wchem/sm/hc/labtech/images/vybaveni_laboratore/petriho_misky/002.jpg). Ja som do dnešnej hodiny bola v tom, že Petriho miska je tá porcelánová...
    Viete čo? Radšej idem robiť niečo užitočnejšie (nie, žiaľ tým nemám na mysli učenie sa na zajtrajšiu písomku z fyziky, dokonca ani vytváranie prezentácie o NaCl na chémiu, a už vôbec nie prebanie referátu zo slovinu o blogu a blogosfére (čo sme mimochodom mali mať na dnes - aj som to dnes ráno pred odchodom na zastávku urobila (tým myslím wikipedia.org a následne Ctrl+c, Ctrl+v do Wordu), no chcem to mať napísané z viacerých zdrojov (och, ja poctivka...iste cítite ten ironický podtón;)), konkrétne čítať nejaké nové príspevky tu na blog.sk. A čo sa týka tých mojich povinností: dúfam že nepreceňujem svoje schopnosti, keď si verím, že to stihnem!
     Môžem Vás o niečo poprosiť? Verte tomu aj Vy - skutočne verím v moc myšlienok :)....
PS: Dobrú noc :)!


About Her Virtuosity | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014