Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zdieľajte témy, kolaborujte

Blog.sk Vám prináša ďalšie funkcie.

Odkaz autorovi

Zaujal vás blog, chcete niečo odkázať autorovi, ale len jemu? Nemusíte mu to písať do komentárov. Pošlite mu odkaz. Ten sa autorovi uloží do jeho schránky. Ak si v nastavení zvolíte zasielanie komentárov, dostanete ho i e-mailom.

 

Webzin, kolaborácia, skupinové blogy

Ku každej téme môžete prideliť práva inému užívateľovi blog.sk:

  • právo čïtať
  • právo editovať
  • právo publikovať

Založili ste si osobnú tému a je vám ľúto, že ju nikto nevidí ale zároveň nechcete, aby ju videl každý? Prideľte  práva na čítanie iným uživateľom blog.sk. Po prihlásení sa na blog.sk budete vidieť všetky článočky i v takto utajených témach.

Ak pridelíte právo editácie inému uživateľovi, tak ten potom uvidí vo svojom rozhraní všetky vaše článočky, i tie rozpísané. Bude môcť prispievať do vášho blogu. Ale o publikovaní článočku rozhodnete vy. Po pridelení práva publikovať, bude váš "kamarát" môcť všetky články v téme editovať a publikovať.


blog.sk | stály odkaz

Komentáre

  1. Open blog?
    je teda mozne zriadit si open blog, kde budu moc prispievat vsetci citatelia?
    publikované: 05.03.2004 11:09:52 | autor: Thomas Ulej (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Re: Open blog
    Citatelia priamo nie. Iba zaregistrovany uzivatelia. Tym potom musite explicitne pridelit prava.
    publikované: 05.03.2004 11:52:00 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. CSS
    Ako je to s temami a persinalizaciou blogu? Mozem si vytvorit vlastne CSSko, alebo su nejake prednastavene, alebo iba 1 fixne? Bola by skoda ak je to malo personalizovatelne
    publikované: 04.04.2004 14:43:16 | autor: Martin Bencik (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. re: CSS
    Práve teraz je k dispozícii nami pripravený výber z 9 dizajnov. Samozrejme toto (ako som už mnohokrát uviedol) je prvá fáza spustenia www.blog.sk. Pripravujeme "plnú slobodu" tvorby vlastného vzhľadu. Chceli sme, aby blog.sk bol jednak zaujímavý (to záleži na jeho uživateľoch) ale i príjemný a pekný na pohľad. Preto sme poverili prípravou dizajnu profesionálnych grafikov. Samozrejme nechceme degradovať schopnosti našich užívateľov, nepovažujeme ich za neschopných, ale chceli sme na začiatku mať dizajn trochu viac pod kontrolou.
    publikované: 04.04.2004 16:15:33 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. design is OK
    ale aspon viac stylov by iste privitali mnohi uzivatelia!
    publikované: 15.01.2005 20:53:26 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Urcite...
    ... by ste tu mali vytvorit trochu viac stylov. Alebo povolit nastavit si aspon vlastny head image (s textom share your mind). Trebars aj s podmienkou obmedzujucou vysku a sirku.

    Okrem toho mi chyba info o tom, ze ine prehliadace ako MSIE nepovoluju pridavanie obrazkov cez ten MS editor.

    Skor by som urobil upload obrazkov priamo v sekcii obrazky ... proste browse, upload a do zoznamu obrazkov cestu k uploadnutemu obrazku a je to. Jednoduche a efektne.
    Hlavne, ak si uvedomite, ze sa prave zacala "revolucia" v pouzivani Firefoxu :-)
    publikované: 23.01.2005 23:46:06 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. msie vs mozilla
    S podporou mozilla-like browserov pocitame. Akurat je treba najst cas to portovat. FCK Editor, ktory pouzivame uz mozillu podporuje, ale prave praca s obrazkami je uplne ina ako bola v povodnej verzii.
    publikované: 24.01.2005 02:22:28 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. design
    Ale vlastne styly by bodli - mal som napad na niekolko vlastnych, snad keby pouzivatelia mohli pridavat styly do systemu - hoc aj po schvalení admina.
    publikované: 24.01.2005 15:11:18 | autor: DaMage (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. dizajn (alias css)
    I v tejto chvili je mozne si pripravit vlastny dizajn, napr. http://snipi.blog.sk/ ci http://wa.blog.sk/ su dizajny mimo system. Staci ako dodate upravene css a k tomu prislusne obrazky.

    Pochopitelne toto nie je metoda, ako by sa to "malo" robit chceme tuto moznost poskytnut standartne.
    publikované: 24.01.2005 17:18:12 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. tesime sa
    Nic neberiem ako samozrejmost. Aj o mojom nazore za moznost si pisat Blog som sa v jednom z prvych prispevkov vyjadril (ako malokto). Zaujimalo by ma preco pracujes na vytvarani blogu.sk , ked zijes v Cesku a ani sa nechces vratit. Aby bolo jasne, ja to obdivujem. Ked som bol v zahranici, bol som rad, ze som tam a velmi som sa o Slovensko nestaral (hamba mi).
    publikované: 24.01.2005 18:43:49 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. ja som v CR
    ale na Slovensko chodim casto, cca raz za mesiac a pol. Kedze spolu s dmiba mame firmu Singularity, ktora zastresuje tento nas projekt a to je slovenska firma, tak sa ani necitim prilis odtrhnuty od diania na Slovensku. Navyse i tu v Prahe mam vo firme kopec dalsich slovakov, takze slovencina ma sprvadza kazdy den.
    publikované: 25.01.2005 06:33:07 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. vdaka
    za odpoved. Videl som nejake graficke prezentacie Singularity, celkom bomba. Aj tak mi je to trochu zahada. Blog.sk asi nie je ziskova cast. Robite to len tak pre dobry pocit? Som asi moc zvedavy, sorry
    publikované: 25.01.2005 16:08:56 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. po dlhsej odmlke...
    ... zasa raz reagujem.
    Ak myslis FCK editorom to, co sa zobrazi pri editacii clanku (nieco, co dost verne pripomina toolbary v MS produktoch :-), tak to v Mozille (ani obdobe) nefunguje. Teda aspon nie na Linuxe, takze obrazky tam vobec takto nedostanem.
    publikované: 29.01.2005 22:56:17 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. 2 Spirit
    Mas pravdu, ze v sucasnosti blog.sk nie je ziskova zalezitost, takze je to vec akoby vyvijana pre dobry pocit. Avsak ratame, ze s narastom poctu blogerov sa tento projekt trosku skomercionalizuje, co vsak neznamena, ze sa budu strkat nejake bannery do osobnych blogov. Nebolo by to fer voci Vam blogerom. Ak si si vsimol, jedna a zatial jedina reklamna plocha na blogu je priamo na uvodke blog.sk propaguje nase sluzby. Cize komercia bude bezat vylucne iba na tejto stranke, nikde inde.
    publikované: 04.02.2005 11:56:17 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. 2 CyberGhost
    Aktualne pouzivana verzia FCK editoru je z jednotkovej rady, pricom uz existuje verzia 2 s RC2. Tuto aktualne testujeme, nakolko prinasa inu pracu so subormi (pic) a nasa vyvojova platforma je Embperl. Teda sa musia odladit niektore bezpecnostne veci.
    Dvojkova verzia je uz plne kompatibilna s IE, Gecko a Operou, myslim, ze je podporovany aj Konqueror a Safari.
    publikované: 04.02.2005 12:02:05 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. :-)
    tesim(e) sa
    publikované: 04.02.2005 21:23:18 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. v Opere
    sa mi objavilo pri adrese RSS. Po kliknuti - zoznam prispevkov. Co s tym?!
    publikované: 05.02.2005 09:49:21 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. par nametov
    a to doslovne.

    Prva vec je pomerne zazracne objavovanie sa novych prispevkov na hlavnej stranke medzi tymi starymi. Teda ked sa tam prida, nie je prvy (akoze posledne 3 pridane), ale je niekde medzi tymi starsimi.
    Neviem, ale mam pocit, ze je to sposobene tym, ze ked clanok clovek vytvori a neda ho publikovat na hlavnu stranku, no nasledne si to rozmysli, zaradi sa tento clanok na miesto, ktore by mu patrilo pri publikacii pri vytvoreni.

    Druha vec je taka zaujimava funkcionalita, ktoru som trochu prebral z experts-exchange.com :-)
    Jedna sa o zasielanie notifikacie o novych komentaroch. Fungovat by to malo na sposob - ked uvedies komentar aj s adresou, budu Ti na nu chodit aj notifikacie, ze niekto pridal novy komentar. Ked adresu neuvedies, nic sa nedeje.
    Mozno to uz tak facha, a ak ano, tak sa ospravedlnujem, lebo som nikdy adresu do komentaru nenapisal (bezdovodne to nerobim :-)
    publikované: 10.02.2005 19:47:43 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. 2 spirit
    RSS zaznamy sluzia na to, ze:

    Nemusis pravidelne behat na blog.sk aby si verifikoval, ci pribudol novy zaznam, ak si aktivujes nejaku citacku RSS, trebars aj tu v opere, tak sa ti v urcitych intervaloch (vacsinou si to mozes nakonfigurovat) nacita aktualny stav a ty si mozes v zavislosti od urovne RSS citacky a generovaneho rss precitat titulok noveho prispevku, pripadne perex, pripadne cely clanok.
    publikované: 22.02.2005 09:23:10 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. dizajny
    V jednej veci vsetkym mozeme pomoct a to v tom, ze vieme dodat html a css subor + adr s pic, aby ste pochopili ako to funguje, potom staci zmodifikovat css a vymenit pics a na danom html file by to malo bezat. Potom staci modifikovany css a adr s pic poslat a my vam dizajn aplikujeme. Pozor html file sa modifikovat nesmie.

    Zacinam si pripadat ako Mrkvosoft s uvolnovanim zdrojakov :)
    publikované: 22.02.2005 09:31:49 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. negative
    pozri, ked dodas zdrojaky, mnozstvo bloggerov ani nebude vediet co su a na co su.
    Ti, co to vedia, si mohli uz davno CSS stiahnut pomocou prehliadnutia zdrojaku a poslat to vsetko aj s IMG (ako to uz niektori aj spravili).

    Skor si pockame (resp. pockaju :-) na nejaku implementaciu zmeny designov aj dlhsie, nez by sa mali ucit HTML a/alebo CSS ;o)

    BTW: vdaka za komentare, ale naozaj som skoncil
    publikované: 24.02.2005 19:31:50 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. ad dizajny
    neze by mi nevyhovali, ale rad by sm si spravil vlastny. mohol by sm poprosit o tie html plus vsetko co mozete dat a ja sa pokusimm... na zatkulak@gmail.com diiik
    publikované: 28.02.2005 11:00:25 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. z ineho sudka...
    prosim pomozte mi...mam ako prehliadac mozilla firefox a odkedy som ho vymenila za IE, nemozem pri pisani novych clankov pouzivat ten panel s nastrojmi ... mam nastavene html a vraj by to mohol byt problem... ako sa tohto problemu zbavim? prosim odpovedzte ak to niekto viete... dakujem...
    publikované: 03.03.2005 00:25:37 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. to: ywana
    Zatial to nie je mozne, ten panel je podporovany len MSIE (MicroShit Internet Explorerom :-)
    ... pripravuje sa verzia, ktora by mala chodit aj pod FireFoxom, ale kedy bude, netusim.
    Uz som o tom pisal aj ja.

    Takze zatial - use MSIE.
    publikované: 03.03.2005 16:14:32 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. poznamka na admina
    poprosil by som a male napravenie bordelu, co sme dnes nechtiac sposobili s ywanou popri uceni sa HTML v clanku http://ywana.blog.sk/detail-umieranie.html?a=17e1d65d2b827bae227d2ab0767f6e51 ... vrela vdaka :-)(-:
    publikované: 28.03.2005 21:41:10 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. 2 CyberGhost: done
    opravene... :)
    publikované: 29.03.2005 01:59:45 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Prosimo opravu
    http://gnaag.blog.sk/detail.html?a=8f3f91ed4c04ea386609666644209849 poprosil by som o opravu (vymazanie asi 15 prispevkov s autorom a, textom a, a Nazvom a. Niekto sa asi vyzuril... alebo nevedel co robi refresh
    publikované: 05.04.2005 13:51:07 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Dalej nejake navrhy...
    <ul><li>Moznost pozriet si cely rebricek najcitanejsich blogov.</li>
    <li>Moznost pozriet si rbricek najcitanejsich clankov</li>
    <li>Zobrazovanie clankov spolocnej temy na oboch blogoch (nie som si sice isty co by to potom robilo s RSS, ale potesilo by.)</li>
    <li>Moznost vymazat temu</li></ul>
    Dakujem
    publikované: 05.04.2005 13:56:56 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Dalsie opravy
    V clanku http://gnaag.blog.sk/detail.html?a=724411092ef5d7553301bbc8ef0b3be0 je zopar krat(3) napisany prisevok so zlym HTML kodom, prosim o opravu
    publikované: 05.04.2005 14:00:52 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. vsetci co chcete vlastny dizajn
    publikované: 13.04.2005 19:21:37 | autor: DaMage (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Zase raz :D
    Tentokrát by som chcel poprosiť, či b sa nedalo zariadiť, aby sa v RSS odosielal aj názov témy, taktiež nech je napísaná téma aj pri čítaní článku (niekde pri nadpise).
    Vďaka.
    publikované: 17.09.2005 21:52:43 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. obrazky
    ako dostanem do clanku obrazky???? vobec sa mi to nedari!
    publikované: 12.01.2006 21:43:10 | autor: silvia (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. komentare
    mam blog na hviera.blog.sk ale nemozem (ja ani iny) zadat komentar. vobec sa to neodosle, ani sa nic neudeje. mohli by ste to opravit?
    V.
    publikované: 28.01.2006 16:26:24 | autor: viera (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Skoda
    Chcel som nastavit kamaratke dane prave aby mohla mat sekciu na mojom blogu. Zial zistil som, ze je to mozne iba registrovanym uzivatelom tak robit. Trochu ma to sklamalo, ved naco by si registrovala zbytocne meno aby zabrala portal len preto ze aj tak bude prispievat na mojom blogu ? Mozno byt chcelo nejakko osamostatnit, ze na kazdom blogu si autor sam nastavi NICK a HESLO k nemo co bude platit iba na jeho blogu ???
    publikované: 21.12.2006 16:19:21 | autor: angelo (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014