Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Neznámy e-mail ...

Neznámy autor ...

Ľuďom v mojom živote ...

ÚVOD:
Ľudia prichádzajú do našich životov pre nejaký dôvod, na určité obdobie alebo na celý život. Keď ich budeme vedieť rozlišovať tak budeme vedieť, čo treba pre nich spraviť ...

DÔVOD:
Keď je niekto v našom živote pre nejaký dôvod, tak je to vlastne vyjadrenie našej potreby. Prišli, aby nám pomohli vyriešiť nejaký problém, prišli nám poradiť a podporiť nás. Môže sa nám zdať, ako keby nám ich poslalo samo nebo, a ono to fakt urobilo. Sú tu preto, že my potrebujeme, aby tu boli. No neskôr, keď sa už nás problém vyriešil, alebo prišiel čas nechať zvyšok problému na nás samých, tak táto osoba urobí, alebo povie niečo, čo ukončí náš vzájomný vzťah. Niekedy tieto osoby zomrú. Niekedy proste odídu. Čo si musíme uvedomiť je, že náš problém bol vyriešený, naša potreba uspokojená a teda ich práca v našom živote je ukončená. Naša modlitba bola vypočutá, no teraz už musíme vstať a ísť sami, bez ich pomoci.

OBDOBIE:
Niektorí ľudia sú v našich životoch na určité obdobie. Väčšinou sa navzájom od seba niečo naučíme, zažijeme niečo úžasné, dobre sa zasmejeme, naučíme sa vzájomne si pomáhať, ...
Väčšinou nás títo ľudia naučia niečo, čo sme nevedeli alebo nás prinútia vyskúšať niečo, čo sme ešte v živote nerobili. Zvyčajne zažijeme s týmito ľuďmi veľa zábavy, no je to len na určité obdobie.

CELÝ ŽIVOT:
Celoživotné vzťahy nám dávajú celoživotné lekcie. Musíme týmito lekciami postupne prechádzať a budovať nimi tento vzťah, aby mal dobré základy. Dôležité je učiť sa z týchto lekcií, milovať túto osobu a uvádzať do praxe to, čo sme sa naučili vo všetkých ostatných našich vzťahoch, vo všetkých oblastiach nášho života.

Ďakujem ľuďom v mojom živote za to, že ste súčasťou môjho života bez ohľadu na to, či ste dôvodom , obdobím alebo celým mojim životom ...

Neznámy autor.


Aktuálne postrehy | stály odkaz

Komentáre

  1. zlata pravda
    to poznaaaaam! a vazne to plati... ked sa nad tym hlbsie zamyslim tak zistim ze poznam vela dovodv a len malo ludi ktori ovplyvnili cely moj zivot. no dufam ze ix bude stale viac.
    paaaa
    publikované: 21.10.2005 17:38:17 | autor: beruska (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nech to pisal
    ktokolvek je to dost vystizne... skoda (a mozno je to dobre), ze neviem si ludi zaradit do tych troch skupin...
    ;)
    publikované: 21.10.2005 17:55:38 | autor: DaMage (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    hm ak sa nad tym zamyslim tak mi neda nezasmiat sa:) urcite to tak nieje.. clovek si moze niektore modelove situacie takto interpretovat ale podstata interakcie medzi ludmi urcite nema taketo osudove pozadie;)
    publikované: 21.10.2005 20:51:33 | autor: no0ne (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Je
    to trošku pritiahnuté za vlasy, ale je to spôsob ako odôvodniť to, že sa niektoré ľudské vzťahy končia ... trebars i fiaskom .... splnili úlohu ... je to pozitívna cesta myslenia, môžeš im tak poďakovať .. keď nie naozaj, aspoň v duchu, za to, čo pre teba urobili, čo pre teba znamenali ....
    Len prečo potom koniec musí byť taký .... krutý?
    publikované: 21.10.2005 22:50:52 | autor: Sashenka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. hmm*sash
    koniec je niekedy novy zaciatkom, ak tak sa to da interpretovat. niekedy cloveka mrzi co sa stalo, ale ked chyba dvovera uz nic nema cenu. niekedy clovek proste strati nervy a uz ho nebavi vsetko vysvetlovat - zostane sa len rozlucit... bez pocitu viny, len s prazdnom v hlave. aj take veci sa deju... ked je nedorozumenie interpretovane ako podraz najvacsieho kalibru.
    ale zeby uz bol ten cas? nechce sa mi verit...
    publikované: 22.10.2005 01:01:08 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. to zoll
    A možno nastal čas už dávno a tým, že som to nechcela akceptovať som len predĺžila jednu neuveriteľnú agóniu ... I should of let it go ...
    A dôvera .... často sa stráce preto, že ju už niet cítiť z druhej strany, alebo nikdy cítiť nebolo ...
    publikované: 22.10.2005 11:50:35 | autor: Sashenka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. njn
    z jedného uhla pohľadu to celkom funguje, z druhého zas nie...
    každopádne je pekné predstavovať si to takto
    ja s tým mám trošku menší problém, lebo jednu časť ľudí tam zaradiť viem, ale druhú nie...
    je to na trošku dlhšie uvažovanie :)
    publikované: 03.11.2005 16:01:13 | autor: AleX (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Myslím, že...
    ...to nebolo o tom, aby sme začali zaraďovať, lebo práve to sa nám môže stať osudným a mohlo by to z ľudí, ktorí boli určení na celý život urobiť iba obdobových (ne)priateľov. Základom tohto je asi pochopiť, že ÚPLNE všetko (utrpenie, bolesť, radosť, láska...) má v našom živote nejaký zmysel, pričom sa treba naučiť s tým žiť. Netreba však prestať žiť, lebo aj to môže naše nažívanie na našej matičke zemi ovplyvniť a doviesť nás až na dno.
    publikované: 05.11.2005 16:19:55 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014