Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keby rodičia vedeli, aké ich deti v skutočnosti sú, pokrútili by hlavou a povedali: Predajme ich!

Keby rodičia vedeli, aké ich deti v skutočnosti sú, pokrútili by hlavou a povedali: Predajme ich!

Včera sa pilo, jedlo, oslavovalo. Koniec školského roka. Udalosť významná zasluhujúca si patrične starostlivú prípravu.

Miesto:  mestský park

Pozvaní: študenti nemenovaného bilingválneho gymnázia

Čas: krátko po ôsmej hodine večernej(bohužiaľ deťom už neprístupné)

Program: osláviť naše slávne maturity-juhú

Dej: Včera som uprosila moju vychošku, aby mi dala vychádzku až do desiatej..stálo ma to mnoho úsilia,jednu pochvalu dobrého účesu a tri hodiny čistého času.........nakoniec si spomenula na svoje pubertálne výčiny(ona bola niekedy mladá?:-)) a privolila.

A tak som kráčala ku parku s úsmevom od ucha k uchu a svet bol gombička. Spolužiaci sedeli na zemi skrytí pod stromami a už sa oslavovalo a PILO v plnom prúde. Kolovala Tequila, však nebudeme trocháriť s nejakým trápnym tetcovým čučom za 20Sk,cigaretky  na dva ťahy a  iné produkty na čisto prírodnej báze..machrovalo sa, kto zvládne najviac absintu..maťa ako brzdu používala vodku, tipovalo sa, kto pôjde prvý na výplach žalúdka a robili sa iné patričné opatrenia. Letným vzduchom  sa šírila vôňa trávy...  

Priznám, že ja som sa tam cítila ako chudobná pribuzná na návšteve Mojsejovcov..Nepila som, ani nefajčila a bola tak trochu od veci..nie veľmi cool, skôr ako trápna moralistka..čo tá tu už len chce..fakt...

A tak som priveľa rozmýšľala a vymýšľala a filozofovala..že.. . prečo je tráva zelená a prečo aňa nikdy nevie, kedy má dosť a , kto zasa zavolá taxík pre ivonu, ktorá to dnes asi nevykryje..a dúfam, že na intráku jej nedajú spraviť dychovú skúšku..a prečo....

 ... je normálne,že sa už NIKOMU NEVEJÚ VLASY  bez vodky, becherocky, vína, piva, tequily, absintu,cigariet,trávy, extázy, pervitínu,hašišu...prečo sa to vždy končí tak, že niekomu je tak brutálne zle, že treba volať záchranku, rodičov..Kedy sme sa zabudli normálne zabávať a len tak si frčať na vlastnej energii , eláne a mladosti?...A robí to ešte  niekto?

Či som už posledná.... odsúdená  na vyhynutie?


Pokojne mi tykajte, ja si na to nepotrpím | stály odkaz

Komentáre

  1. nie
    nie si posledna, ja sa hlasim tiez k tebe :o)
    publikované: 22.06.2005 19:45:41 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. to Blackbird
    tak uz sme dve..sa nám to volako rozrasta:-))tiez sliapes na kofole?
    publikované: 22.06.2005 19:56:20 | autor: pipina (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ked musim
    tak vypijem aj kofolu, ale radsej kolu :o)
    publikované: 22.06.2005 19:59:29 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. tak je...
    tak pod toto sa tiez rad podpisem :)
    publikované: 22.06.2005 20:02:33 | autor: se@ttle (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. neboj sa nevyhynies
    Urcite si tam nebola tou chudobnou pribuznou sama...My sme ta podrzali.Aj my sme boli tymi velkymi moralistkami.Boli sme tam ako take Charliho anjeli s umyslom zachranit co sa da...(a kolko ludi tuzi byt anjelom!:).Myslim, ze sme aj strhli zopar tych dusiciek so sebou.A nebolo v poho?..:)Citala som tvoje clanocky su suuuper.Uz sa tesim na tvoje dalsie postrehy zo zivota
    publikované: 22.06.2005 20:06:31 | autor: maciatko (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. som
    som na teba hrdá! Si správna baba, nenechaj sa strhnúť hlúposťou iných!
    publikované: 22.06.2005 20:10:57 | autor: Anjel (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. :-))
    ...sa cervenam:-))dakujem za pochvalu..a som z Nas vsetkych taka rada..nalada sa zlepsila brutalne...ale aj tak- malo nas..podte vsetci medzi nas:-)))
    publikované: 22.06.2005 20:12:43 | autor: pipina (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Idem...
    a už som pri vás, viem o čom sa tu hovorí, lebo taktiež navštevujem gymnázium (nie bilingválne, ale s povesťou najväčšieho "huličského kútika" v meste), čiže chápem.
    publikované: 22.06.2005 21:31:39 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. to gnaag
    Vitaj:-))...
    publikované: 22.06.2005 21:42:58 | autor: pipina (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. wow
    aaaaaaaaa sakra:) !!!!!!!!!!!!!!! si mi vzala namet na clanok:) presne o tomto som chcel pisat, ale ze vsak pozrem si co je tu nove (telepatia) a ......... no co uz , vymyslim si nieco ine:) ;)
    kazdopadne, aj ja sa hlasim do klubu "zabavaj sa a nepi:) "
    publikované: 22.06.2005 22:52:59 | autor: anonym (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. to anonym
    ..mozno by bolo zaujimave precitat si to aj z tvojho pohladu...ja si to potom urcite precitam:-)),ked uz sme tak telepaticky prepojeni:-)
    publikované: 22.06.2005 23:01:21 | autor: pipina (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. som na vinei
    obcas nieco lupnem... po svadbe asi dlho nie...

    mam rada ked som sama sebou a nie alkoholovy panacik, niekedy aj na gumicke...
    publikované: 22.06.2005 23:24:29 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Vinea je super
    Casom ich to prejde. Pochopia, ze cesta tadial nevedie. Niekto skor, ako ty, niekto sa bude musiet mozno poriadne popalit, aby si dal pokoj.
    Ale pride urcite aj cas, ked im to zacne vadit, vadit na svojich detoch, ktore budu tiez citit, ze im "neveju spravne vlasy" bez potrebnych prisad.
    :c)
    publikované: 23.06.2005 08:51:32 | autor: neologik (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Ano
    Vinea je pravy napoj intelektualov :)
    publikované: 23.06.2005 10:49:30 | autor: Bikman (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. WOW
    Pekný článok. A súhlasím s Bikmanom. :-)
    publikované: 23.06.2005 13:56:09 | autor: nekromancer (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. :-))
    dakujem vsetkym VINEISTOM A KOFOLISTOM za to, že este existujete! ...tak fakt blogeri nesklamali:-))
    publikované: 23.06.2005 16:14:16 | autor: pipina (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. aj ja
    verejne sa hlasim k nealkoholikom... Vinea, kofola a dzus FOREVER!A myslim, ze na viacerych gymnaziach je to tak a nielen na gym., ale vsade...nebezpecne sa to rozrasta,tato cinnost, pri ktorej sa vraj perfektne uvolnis a zabavis.Obcas sa pytam, ze ci len ja som taka ina, ale ako vidim, nie som sama:)
    publikované: 24.06.2005 12:52:02 | autor: Lucy (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. kto huli, ten umi..
    svata pravda..proste fakt mam pocit, ze v nasej triede sa uz len preteka, ze kto viacej vypije, kto sa rychlejsie nahuli...a vsetci chcu byt tak strasne cool
    publikované: 24.06.2005 21:36:33 | autor: pipina (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. som hrda:)
    Tak teraz sa hlasi skutocna sestricka pipiny. Som na teba hrda (krasny clanok:)) a verejne a bez okunania sa hlasim k nealko ladenym osobam. Dufam, ze ma vezmete do klubu:)
    publikované: 27.06.2005 09:58:19 | autor: flowerbyrenze (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Strateni
    Vsetci, ktori ste sa tu podpisali si myslite, ze zivot uz skoncil a viete ho pochopit. Pekna predstava, ale to je len deziluzia. Vas priemerny vek moze byt, do tych 18. Lebo ako som spravne pochopil, ste akurat zmaturovali. Hm, to je este malo casu na to aby ste, mohli vynasat zavery o tom, kto ako sa zabava. To ze nepotrebujete k zabave alkohol, alebo travu Vas este nerobi "cistymi"! Pride este casy, ked vasa ruka siahne po nejakej alternative. Budete velmi prekvapeny, o co ste prisli ked ste to mohli "robit". Ako clovek starne nenabuda to poznanie, ze je mudrejsi, ale prave naopak. Je cim dalej na seba nahnevany, ze uz nie je mlady. Nemoze robit "tie" veci za mladi. Uz sa zacne zaujimat o veci, ku ktorym si nikdy nepestoval vztah. Bude Vam este luto, za starymi skolskymi casmi, a ti ktori pojdu na VS, len tam zacnu schadzat dole z cesty. Ale tam uz je neskoro. Tam sa clovek pripravuje na bezutesny zivot, z ktoreho niet navratu. Kto nie je sam, nikdy nevie byt s niekym. Vy ste uz STRATENI.
    publikované: 18.07.2005 11:21:28 | autor: Este hladam (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Klub abstinentov, alebo Zatvorme pivovary ?
    Kofolu pijem pravidelne kazdy den. Ci uz cez obednajsiu prestavku, alebo k veceri. Ale asi ma aj tak ukamenujete - nesuhlasim s Vami uplne vo vsetkom. Nemyslim si ze je hodne zavrhnutia, ked si clovek vypije. Nie kazdy kto sa raz za cas 'zrube' je hned asocial. Velmi rad zajdem s priatelmi na pivko, pofajcime cigaretku a pokecame co mame nove za posledny tyzden, dva...zanadavame si na pocasie a bavime sa. Neprekaza mi, ked to niekto prezenie - je to jeho vec. Nemam patent na spravne nazory a nechcem nikomu vnucovat tie svoje..ale zamyslite sa nad tym co pisete. Dospievanie nie je len o kritike sucasnosti, ale aj o tolerancii (nie ignorovani problemov..aby sa nepovedalo:) ). Mozno este jedna ludova mudrost za vsetko: Kto chce kam, pomozme mu tam.


    2 Este hladam,: tak tragicky by som to nekreslil :)
    publikované: 02.08.2005 16:31:21 | autor: tuhlik (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. len tak mimochodom
    2 pipina: velmi pekny blog. len tak dalej :o)
    publikované: 02.08.2005 16:33:33 | autor: tuhlik (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. to tuhlik
    jasne je to aj o tej tolerancii, vsak ja nezavrhujem to, ak si niekto vypije obcas..mna mrzi to, ze niektori z nas sa to bez alkoholu ani nepokusia nejako poriadne roztocit...ved aj ja mam rada vinko:-))neukamenujem niekoho za to, ze si dal pivo, ale moje kamosky to uz fakt prehanaju niektore a nicia si zivot..lebo clovek"pod parou"niekedy(dost casto)robi veci, za ktore sa potom musi hanbit a to ma mrzi..teraz to vyzera, ze chcem spasit cely svet?:-))
    a dakujem za kompliment..sa cervenam:-))
    publikované: 02.08.2005 18:55:10 | autor: pipina (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. to Este hladam
    zvyknem byt tolerantna..fakt, no, co z bludy si to popisal, mam skor pocit, ze ty si dost strateny a tymto ta nechcem urazit..sa spamataj a skus vychutnavat ten zivot , co mas a nepozerat sa do minulosti, co bolo....mozno tomu neuveris, ale nie kazdy sa zakonite musi opijat, fajcit a neviem, co...LUTUJEM TA
    publikované: 02.08.2005 18:59:15 | autor: pipina (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014