Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Grey´s Anatomy - finále aktuálnej série prinesie veľké zmeny!

 

Grey´s Anatomy

Season 6

  Finále série prinesie veľké zmeny!


Už dnes večer sa seriál vracia na televízne obrazovky po mesačnej prestávke s poslednými časťami aktuálnej série!


Televízia ABC dnes vracia do vysielania Grey´s Anatomy, čakajú nás posledné časti 6.série. Autorka seriálu sľubuje veľké zmeny, ktoré sa dotknú všetkých postáv.

Dnes nám čaká 20.časť s názvom Hook, Line and Sinner.

Čo všetko uvidíme?

Markova dcéra Sloan sa vracia do Seattlu, aby porodila svoje dieťa, ktoré chce dať na adopciu. Mark nechce stratiť dieťa a tak sa rozhodne, že ho adoptuje! Sloan nie je proti, je rada, že dieťa zostane v rodine a bude mu rodič niekto lepší ako je ona. Callie a Arizona sú ochotné Markovi pomáhať. Táto téma vnesie do vzťahu Callie a Arizony ďalšie nezhody, keďže Callie by raz chcela mať deti a Arizona nie. Arizona sa skôr chce starať o iné deti v rámci stráženia, no nechce ich mať 24 hodín na starosti. A práve vzťah Callie a Arizony je horúcim kandidátom, ktorý sa vo finále série rozpadne. Bude to naozaj tak? Už teraz je jasné, že v bezpečí je jedine Meredith a Derek, pre tých si autorka prichystala iné prekvapenia.

Autorka seriálu chce do seriálu vniesť veľa zvratov a neočakavánach situácií. Je si vedomá, že 6.séria veľmi utrpela, keď seriál opustil T.R. Knight (George O´Malley), do toho prišlo tehotenstvo hlavnej herečky Ellen Pompeo (Meredith Grey) a tak Meredith musela byť na niekoľko častí uprataná do úzadia, veľko ranou pre seriál bol odchod Katherine Heigl (Izzie Stevens), u divákov dobre nezarezonovali ani noví lekári, ktorí prišli z nemocnice Mercy West. Nastalo až príliš veľa zmien, ktoré divákom mnohokrát nemilo prekvapili. Hoci si uvedomuje, že takto riskuje vernosť divákov, seriál musí ísť ďalej a tak aj finále série sa ponesie v hesle zmena.


5.séria bola zameraná skôr na pacientov a citové otázky išli mierne do úzadia a finále 5.série sa nieslo, či prežije Izzie alebo nie. 6.séria je charakteristická, že zase pacienti sú v úzadí a všetko sa točí okolo citových otázok. Údajne rozchod hrozí aj Cristine a Owenovi, ktorému sa zase vracajú zlé spomienky z Iraku a Cristina je čím ďalej, tým viac zmätená. Najnovšie správy hovoria, že vzťah Cristiny a Owena sa skončí. Je zrejmé, že teda budeme si musieť počkať na poslednú časť a uvidíme sami.

Pozor, priaznivci vzťahu Mark a Lexie majú nádej, vyzerá to tak, že Mark by sa mohol konečne vrátiť k Lexie a jeden z najobľúbenejších párov seriálu by tak mohol byť zase pokope. No ešte predtým čaká Marka ďalší úlet, takže jeho „vzťah“ s Teddy nebude taký vážny. Je zrejmé, že Mark stále miluje Lexie, no nechce si to priznať.

Čo sa týka Alexa, tak budem ďalej pokračovať jeho rozvod s Izzie, aj keď Izzie už fyzicky v seriáli neuvidíme, spomínať sa bude ďalej. Je otázne, či sa herečka Katherine Heigl nevráti v 7.sérii ako ho hosť v niekoľkých častiach, pretože tlak na jej aspoň malý návrať je od divákov veľký, taký nával ešte tvorcovia nezažili. Uvidíme, či Shonda Rhimes sa postará o to, že Izzie sa na krátku chvíľu vráti, pokiaľ sa teda dohodnú aj so samotnou herečkou, ale to hudba budúcnosti.

Shonda Rhimes otvorila aj otázku dieťaťa Dereka a Meredith. Možno sa dočkáme v závere série, ktorá bude 20.mája aj veľkého prekvapenia.Jedno však isté, nová, 7.séria otvorí dvere novým príbehom, ktoré budú určite osviežením pre nás všetkých.

Bohužiaľ, a je to naozaj nezvyklé, televízia ABC nevydala oficiálny trailer k dnešnej časti.

  : : : blog o seriáloch : : :

                                                                         váš svet seriálov

  Všetko má svoj koniec...blog o seriáloch končí na blog.sk!

Jún 2010




Grey´s Anatomy (Klinika Grace) | stály odkaz

Komentáre

  1. 20.cast 6.serie?
    vysla tento tyzden 20. cast 6.serie? na stranke kde zvycajne stahujem diely sa neobjavila. a niekde som citala, ze dalsia cast bude az posledny aprilovy tyzden...
    publikované: 24.04.2010 21:18:52 | autor: rebeka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :(
    nastala menšia chyba, máš pravdu, 20.časť bude vo štvrtok 29.apríla, u nás v piatok ráno, ospravedlňujem sa :(
    publikované: 25.04.2010 17:20:36 | autor: creative (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    nic sa nedeje, len som bola zmatena...:) budeme si musiet este necely tyzden pockat.
    publikované: 25.04.2010 22:35:02 | autor: rebeka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :)
    toto sa mi myslím ešte nestalo, aby som zverejnil článok o týždeň dopredu :) lebo tak ja mám niektoré články dopredu napísané a ja tak úplne automaticky vo štvrtok som ho sem hodil, vôbec som si neuvedomil dátum a pritom som vedel,že 29.apríla má výjsť nová časť, nekukol som ani do kalendára :D
    publikované: 26.04.2010 08:37:15 | autor: creative (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014