Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Feministka?

=DDDDDDD

Po prečítaní rozsiahleho a náučného článku od Fuhrera link >> , som zistila, že maličká poznámočka w mojom predchádzajúcom článku "Studená wojna pt.1" o tom, že feministka určite niesom, očiwidne nestačila. Takže aby som wšetko uwiedla na spráwnu mieru ...

1. Od malička som sa bawila powäčšinou s chalanmi, pretože som nenáwidela wšetky tie diewčenské "chichotačky" a spôsoby akými doliezali za každým.

2. Wo wšeobecnosti si myslím, že mužské pokolenie je wiac "wpohode", nakoľko nemajú tolko zbytočných problémow a nezaoberajú sa malichernosťami typu či si kúpim topánky farby čerweného wína alebo tmawo bordowé ...

3. Nikdy som neuznáwala chlapský staw "pod papučou", pretože je to odraz nedostatočnej inteligencie ženy, keď si newie s chlapom poradiť iným spôsobom 

4. Feministky sú podľa mňa (budem sa opakowať) ženy, ktoré si nedokážu nájsť poriadneho chlapa.

a nakoniec ...

5. Chlapi sú síce swine, ale úprimne, nemáme im čo wyčítať - ženy sú rownaké


aj o sexe ... | stály odkaz

Komentáre

  1. tak potom beriem spat
    co viac dodat ;)

    Snad otazku: "Mas poriadneho chlapa?" :)
    publikované: 06.06.2004 08:41:59 | autor: Führer (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Bojis sa byt feministka?
    Preco sa toho bojis? Je jedno, ci sa oznacujes nalepkou "Som feministka", alebo nie. Myslim, ze vacsina nema problem s feministkami, iba s jej radikalnou castou. Ak si kazdy uvedomi, ze na nieco ma a na nieco nema predpoklady, tak je dobre. Je jedno ci je to muz alebo zena, proste nie kezdy moze byt majster sveta v behu na 100m. Nie kazdy moze letiet na mesiac. A v niektorych pripadoch je to determinovane uz po narodeni. Nech budem robit co chcem, deti rodit nemozem. Rovnako ako zena nemoze deti plodit (nechcem sa pustat do vedeckych debat o klonovani, zmene pohlavia a kam az to moze dojst). Tieto veci nam priroda dala do vienka a mozeme sa s nimi popasovat ako chceme.
    Ak niekto zacne hlasat absolutnu rovnopravnost, tak mu mozem slubit, ze nema sancu. Nie sme rovnaky, ani co sa pohlavia tyka ani co sa moznosti a schopnosti jednotlica tyka. Niekto bude spievat a ostatny mu za to vdacne budu platit, ineho by hnali kamenim. Niekto bude projektovat nadherne stavby, iny planovat lety na mesiac, niekto holt bude kopat zaklady. Tak to je a zmenit to moze kazdy sam za seba. Niektore hranice vsak neprekroci ani keby sa roztrhal. A je dobre vediet, ze to tak je.
    publikované: 07.06.2004 01:15:30 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :) nieco na tom zrejme bude
    chlapi sa zaoberajú zasa onakvejsimi malichernosťami - typu, či si kúpim čerwené wíno z bordó, alebo burgundské, ci nejakú riochu... :)

    inak tvoj blog naozaj mozem.
    :)

    ked je niekdo pod papucou, nie je to aj nim?
    a podla mna je to skor odraz slusnej sikovnosti, nez neinteligentnosti :)))
    publikované: 07.06.2004 09:37:43 | autor: 21 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014