Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Genialne debilna situacia - emigrant! - uvod

Genialny debil sa rozhodol vyrozpravat svoj pribeh a zazitky emigracie do Kanady na pokracovanie.
V minulych clankoch som sa dopustil debilty, ktoru nemozno nazvat genialnou. Opustivsi Slovensko pustil som sa do kritiky pomerov v krajine, kde nezijem. Myslim si,ze je to dost od veci, ako aj akekolvek porovnavanie situacie tu a tam. Asi staci len popisovat dianie tu a akekolvek porovnavnie nechat na citatelov, ktori zostali na Slovensku.
Vratim sa vsak k zaciatku mojej emigracie a pribehom emigrantov, ktorych som stretol. Vysvetlim preco , podla mojho skromneho nazoru,  je naivne mysliet si,ze nemozno len tak emigrovat. Preco je scestna myslienka,ze sa mozno bez problemov vratit a uplatnit svoje skusenosti na Slovensku a preco je niekto v emigracii stastny a niekto bude stale cudzinec aj doma.
Tento debilne formalny uvod vystriedam volnym rozpravanim o tom ako som celu tuto emigraciu, az do doby, ked som pochopil,ze nesmiem byt emigrant, ale pravoplatny obcan Kanady, prezival ja.

Pribeh | stály odkaz

Komentáre

  1. som zvedavy
    velmi zvedavy!
    publikované: 24.05.2007 16:25:57 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  2. no davaj...
    my sme síce v dobrovoľnej emigrácii, ale možno sa poučím...! P. D:
    publikované: 24.05.2007 19:36:17 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tak toto
    "niekto bude stale cudzinec aj doma" je velmi trefne povedane
    publikované: 24.05.2007 21:44:18 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. tesim sa
    Tvoje príspevky sú hodne zaujímavé.
    publikované: 24.05.2007 23:28:16 | autor: fin (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. wow gold
    Devestate only worked to their max potential if you <a href="http://www.wowgoldlive.fr" title="wow gold">wow gold</a> had a rend up, but thats a bit of a stretch.As Far as <a href="http://www.wowtao.de" title="wow gold">wow gold</a> Talnar, You are correct on alot of points, although along the lines of taking talents you dont want, i actually <a href="http://www.wowtao.fr" title="wow gold">wow gold</a> ment it in reverse. I was looking <a href="http://www.wowtao.fr" title="wow gold">wow gold</a> at it more of " Wow, if <a href="http://www.gogoer.fr" title="wow gold">wow gold</a> you want to go to the bottom of the blood tree, your spec is defined for you just <a href="http://www.gamelee.de" title="wow gold">wow gold</a> by skipping tanking abilities You are correct, about holding <a href="http://www.gamelee.fr" title="wow gold">wow gold</a> threat with DPS instead of " causes threat" abilities, and i did forget about frost presence. Like i said i was <a href="http://www.gold-wow.org" title="wow gold">wow gold</a> more or less looking at DPS DeathKnights only, but i think the <a href="http://www.wowgold-uk.com" title="wow gold">wow gold</a> next point i would bring up.This fund has been stashed out of the excess profit made last year by my branch office the International Commercial Bank which <a href="http://www.wowtao.de" title="wow gold">wow gold eur</a> I am the Manager.another way to win air fights with <a href="http://www.wowgold-fr.com" title="wow gold">wow gold</a> zerg is to send in a billion overlords.my branch office the International <a href="http://www.wowgoldlive.de" title="wow gold">wow gold</a> Commercial Bank which I am the Manager.the only thing <a href="http://www.gogoer.fr" title="wow gold">wow gold</a> would be ultras being countered by Armor Annihilators <a href="http://www.gamelee.de" title="wow gold">wow gold eur</a> and Tanks getting owned by Infiltratorlisk while we got M&M's, Firebats, Zerglings, Lurkers, Hydras, Gaurdians, Devourers, Science Vessel, Valkyries, imagine <a href="http://www.wowgold.ws" title="wow gold">wow gold</a> that I honestly tried for a couple seconds, then I remembered <a href="http://www.wowgold-de.com" title="wow gold">wow gold</a> that all epic wins involve mass BCs.
    publikované: 15.05.2009 11:41:39 | autor: aijiaen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014