Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.47

Kabelka skutočnej ženy obsahuje neskutočné veci. :)

 Kdeže sú časy keď ženy nosili v kabelke len látkový kapesník a rúž. Dnes je ženská kabelka čosi ako čierna diera. Keď do nej niečo hodíte....nemusíte to už nikdy nájsť.......aaaale keď niečo potrebujete......nájdete tam skoro úplne VŠETKO.

 Poznám ženy ktoré na počkanie vytiahnu z kabelky vejár........náhradné oblečenie........ovocie.....fľasku s vodou.......plyšovú myš.....šitie.......elektrické štípacie kliešte alebo aj opracovaný krištáľ.

 Tak napríklad.....čo som našla v tej mojej:

Telefón, rozčítanú knihu, zošit s perom do ktorého si zapisujem múdra, kvapky do nosa, nožnice (ale fakt malé), USB kľúč, prenosný disk, vitamín C na tvár v spreji, náhradné pančucháče, USB kábel, líčka na tvár PUPA, parfém, tri sady kľúčov....od bytu, od kanclu aj od auta, pamäťovú kartu z foťáku (foťák vyberám len preto že je ťažký), malú cumľaciu kosť pre Lili......ak niekde vymýšľa ta kosť ju vždy zabaví, pleťový krém, sponky, gumičky na vlasy a iné nepostrádateľnosti pre dokonalý účes, taštičku so šminkami kde mám pre istotu aj pinzetu a leukoplast .... plyšovú vevericu , lepiacu pásku, papierové vreckovky, žuvačky, slnečné okuliare, ružový lak na nechty no a peňaženku s dokladmi.....aby vedeli kam to všetko vrátiť keby som ju nedajbože niekde zabudla.

 Takže bežné veci dennej potreby ktoré sa vždy môžu hodiť, môžu vyriešiť naliehavú krízovú situáciu, možno dokonca aj zachrániť život. Môžete pomocou nich napríklad ošetriť rozbité koleno, opraviť auto alebo zabaviť plačúce deti.

 

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Kabelka skutočnej ženy

 



POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014