Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

US5

                          http://us5forumfan.kostenloses-forum.tk/Richie, Mikel, Izzy, Jay, Chris

 

                        Skupina US5 vznikla v mezinárodní televizní show Big in America.

 Cílem projektu bylo najít pět nejlepších a nejschopnějších kandidátů do chlapecké skupiny. Castingy probíhaly v USA a Německu, odtud tedy pramení národnostní smíšenost US5. Spoluproducentem při nahrávání desky US5 byl Louis Pearlman, který už pomohl k úspěchu i několika jiným skupinám, například N'Sync, Spice Girls nebo Backstreet Boys. V Německu byli z finálové čtveřice šikovných, mladých a pohledných kandidátů vybraní dva kluci: Chris a Mikel. Americký konkurz vyhráli Izzy, Richie a z Londýna se připojil Jay. Kluky spojilo přetelství a taky velká láska ke zpívaní a hudbě. Hned věděli, co chtějí a jak má jejich skupina vypadat. Každý ze zpěváků má svůj neopakovatelný styl a každý z nich do skupiny vnáší jíný druh energie.

 

                        

Richie(18)

Christopher Richard Stringini - Richie

Richie sa narodil 28.11. 1988 vo Wheatone v Ilinois. Už od 4 rokov so Richie objavuje na javisku a už má za sebou pár rôl v muzikáloch,venuje sa športu a zahrál si v americkém filmu "rule number one".

Richie bol na rozpakoch a nevedel čí sa má rozhodnúť pre svoju úspešnú hereckú kariéru alebo pre US5.

Dal prednosť US5, a tak ukončil školu.

Teraz sa môže naplno venovat spevu-koncertovať.

Richie je veľmi energický a je najväčší komik z US5.Rád napodobuje chalanov zo skupiny. Stal sa najväščím miláčkom dievčat z celé skupiny-A Richie si to velmi užíva.O svojich fanynkách hovorí,že sú cool a sladké.

Richie je stále viac ctižiadostivý a chce zo seba vydať čo nejviac.

Richie potrebuje stály kontakt so svojou rodinou, ktorú nadovšetko miluje.

Jeho rodina ho podporuje a motivuje-dává mu sílu.

Richie má staršieho brata.

 


       Chris Watrin

Chris sa narodil 7. 8. 1988 v Koline. Chris si pomocou US5 splnil svoj životny sen. Skupina, hudba a tanec je jeho životom. Dalšiou jeho vášňou je fotografovanie, fotí najradšej ludí.Jeho najväčším snom je stáť na pódiu. Chce uplatniť svoje schopnosti a byť stále vo forme.A chce zostať stále taký akž je. Chris sa musel po víťazstve v Big In America rozhodnúť: Jeho priatelka alebo kariéra,dal prednosť kariére s US5 a urobil dobre.

Medzi jeho obľúbené športy patrí surfovanie a volejball .Chris pochádza z velkého rodinného domu a býva stále s rodičmi (Pokiaľ nie je prave s US5). Jeho maminka je učitelka a otec predavač. Kariéra jeho otca ho velmi inšpirovala a preto by chcel byť s US5 absolutnou hviezdou.

Chris má 20 ročnú sestru Evu, ktorá študuje jazyky v Bayerne.


Izzy Gallegos

              

Izzy sa narodil 19. 10. 1983 v Orlande v štáte Florida. Od 15 rokov sa Izzy venuje muzike.

Izzy už skôr vystupoval so skupinou EXACT, s ktorou spieval a tancoval.Dokonca boli predskokanmi na koncerte Aarona Cartera a Jessici Simpson. Neskôr sa stal členom komerčnej skupiny US5.Býva s chalanmi zo skupiny vo spoločnom WG Dome. Izzy je veľmi talentovaný a nadaný tanečník-salta patria k jeho tanečnému štylu. Izzy hrá skvele na gitaru.

Má štyri piercingy a 13 tetovaní.Jeho dredy pre neho majú náboženský význam,nikdy by sa s nimi nemohol rozlúčit.

Skorší milovník večierkov, dnes robí všetko pre kariéru US5 a žije pre ňu. Izzy je nadaný nielen po speváckej a tanečnej stránke-je i veľmi tvorivý.Má talent pre skladánie básní-na ktoré si vždy nájde čas. .Izzy vie i bojové športy.Je velmi emotivny.

Prvýkrát sa dostal do Europy až s US5, momentálne žije s chalanmi zo skupiny v Berlíně vo WG Domě, skôr žil v Kalifornii,kde má super priatelov.

Izzy má dvoch súrodencov. Má 16 ročnú sestru a 15 ročného brata.

 

Mikel Johnson
Mikel sa narodil 18. 7. 1987 v Mainzi. Mikel je extrémne talentovaný. Ak práve nerozpráva, tak tancuje alebo spieva. Kvôli svojmu vzhľadu a pozitivnemu vyjadrovaniu je považovaný za "Eye-a Ear Catcher".Rád usporádúva párty,pri tom občas v očiach US5 prehráva.V 13 rokoch si mohol Michael poprvýkrát zaspievať pred publikom.Vybrali ho vtedy ako malého nemeckého chlapca na basketové pole a na fotbal a o tom dnes Michael s pýchou rozprava.Býva u svojej matky so svojími štyrmi bratmi (V volnom čase,inak žije s chalanmi z US5).Jeho 27 ročná sestra žije v Amerike. Jeho otec je zároveň jeho najlepšim priatelom:,,S ním chodím tancovat do klubov" Jeho maminka ho finančně podporuje a on sám si rád prirába nejaké tie EURA k tomu.

Michael sa učil na strednej ekonomickej škole,ale nedokončil ju.

 

 

                                                                                    

       Jay Khan
                                           

Jay sa narodil  31. 3. 1982 v Londýne a  začal sa venovat profesionálne muzike, ked na jeho dvere do stúdia zaklopal jeden z najúspešnějších berlínských producentov spoločnosti Triple M- Music. Výsledok bol velmi úspešný, sedem rokov pracoval spoločne s producentmi Mikem Michaelsem a Markem Dollarem. Jay bol zatvorený v študiu celé dni, nahrával a písal nové songy a dával dohromady nové návrhy. Jeho doposial najúspešnějším songom je "Schick mir ´nen Engel" zvítazila s ním skupina Overground, predali viac ako 250.000 nosičov a dávali o sebe vedieť snaĎ v každej hitparáde.

Jay je velkým profesionáoem, vie čo potrebuje a všetko robí so 100% nasadením. Momentálne je preňho najdôležitějšie stáť na javisku a vystupovať so svojími kamaratmii zo skupiny US5.

Jay sa narodil v Londýne, ale neskôr sa sám presťahoval do Berlína, kde žije so svojím otcom. Jay pochádza z troch súrodencov, má dve malé sestry, dvojčatá Kamron a Yasmin, ktoré sú na svojho "velkého brata" ako úspešného speváka skupiny veľmi pyšné, Jay hovorí, že sú najväčšími fanynkami US5.

Jay vie bezproblémovo nemecky, anglicky i francúzsky.

Rovnako ako Jay sa do Berlína prestahovali z Ameriky i Richie a Izzy.

www.youtube.com/Us5 

 


skupina | stály odkaz

Komentáre

  1. super
    skvele informacie je vidiet , že si len začiatočníčka
    publikované: 21.11.2007 14:49:52 | autor: boba (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. us5
    JE NAJLEPSIA SKUPINA KT POCUV CELI SVET AJ MI A SME NICH PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF
    publikované: 29.12.2007 19:02:07 | autor: zuzu a ling (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. PRE US5
    ste uplne trapni vy magori nechapem ako vasmoe niekto pocuvat obycajni gayy
    publikované: 29.12.2007 19:03:41 | autor: MISHO (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. PRE US5
    ste uplne trapni vy magori nechapem ako vasmoe niekto pocuvat obycajni gayy
    publikované: 29.12.2007 19:03:42 | autor: MISHO (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. chalani z US5
    HI HOW ARE YOU
    publikované: 16.05.2008 21:28:34 | autor: slavka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. us5
    preco ich urazate?dobre napr.ja tiez nemusim ostatne skupiny ale za to ich neurazam!!!!!a co sa tyka us5 je to naj popova skupina aku poznam!!!!
    publikované: 06.10.2008 18:02:53 | autor: kika (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Najlepšia skupina sveta-US5
    Ja milujem Richie-ho. I love you Richie.
    publikované: 24.12.2008 14:19:20 | autor: natalie226 (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Love them!!!
    Síce je to už dávno, US5 mám stále rada a počúvam ich. Sú proste naj!!
    publikované: 12.07.2013 14:31:41 | autor: Richie 4ever (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014