Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

partyyy

3 dni leta v Nemecku a zase je zima.. ale čo.. krásny párty týždeň... ešte neskončil :D
v stredu som bola ešte trošku zdeprimovaná.. BB mi sľúbil uvariť obed, ale potom sa už neukázal.. len večer ma zavolal na grilovačku.. ale nešla som, zjedla som zvyšok cestovín, čo som mala od utorka.. a potom som šla za Zlatým Španielom si po mobil... boli sme spolu pár hodín, chillovali, hľadali na internete recepty na miešané drinky s limetkami :-)

o tretej ráno prišili Maďar a Slovák :-) išli sme ich s BB počkať a Zlatý Španiel prišiel za nami :-) bus prišiel načas, ešte 2 minúty pred .. prvý vyšiel Slovák a tak sme sa objali a počkali Maďara, ktorému som sa tiež hodila okolo krku.. predstavila som všetkých, dali sme si Welcome Beer a Slovák išiel za svojím Nemcom, lebo ho už čakal na izbe..

ja som si dala pred treťou taký krátky hodinkový spánok, a bola som plná energie :-) BB bol K.O. ale ja som celou cestou do Weinstadlu opakovala "pááááártýýýý!" on stále len: "schlaaaafen geeeheeen!" a potom ma už ignoroval úplne :D prehlasovali sme ho ale, veď sme boli traja na jedného.. a tak sme šli do spoločenskej na druhom, Maďar doniesol pálinku na ochutnanie.. dali sme si len 1 pohárik a dosť nás chytilo :D ale dobrá bola.. ja som väčšinou prekecala s Maďarom, BB so Zlatým Španielom a hneď bolo 6 hodín, tak sme šli spať :-)

vstala som o 12tej, zobudil ma Maďar, že sa xce ísť osprchovať, tak som mu musela ukázať cestu týmto bludiskom :-) bola som ale strááášne unavená celý deň, lebo ma zobudil tak v strede spánku.. šli sme sa prejsť mestom, kým o pol tretej prišla Luxemburka.. dali sme si tak kolečko cez Hauptmarkt a do Lorenzkirche sme šli dnu.. bolo veľmi teplo, tak v kostoloch bolo príjemne.. šli sme potom ešte do jedného modernejšieho a do fontány :D ktorá nás uväznila :D na stanici sme stretli Slováka s Nemcom a za chvíľu prišla Luxemburka.. nespoznala som ju takmer, mala úplne nové vlasy :) Bolo mi to kúsok ľúto, lebo som milovala jej nádherné dlhé kučery, ale po pár dňoch som si nakoniec zvykla :-)

šli sme zložiť jej veci ku mne a potom chillovať na Wörder Wiese.. a že kúpime si pivo.. ale v Norme nemali chladené.. v druhom obchode našťastie áno :-) toľká radosť.. potom nás celou cestou Slovák stále urýchľoval, tak že preboha nestresuuuj, veď si tu na dovolenke, ale on vraj potrebuje to pivo piť :D

keď sme došli, Nemec zasrandoval, že "no Marek, tak vytiahni deku teraz.." a marek vytiahol deku :D tak ostal zarazený, lebo si nemyslel, že bude mať.. ale mal odo mňa takú maličkú.. to sme mali ako asi tak, že si môžeme sadnúť okolo nej... hrali sme karty, také spešl logické hry, Luxemburke a Nemcovi to strašne a my Slováci sme všetkých valcovali :-))

potom sme hrali variáciu na švábí šalát, ale s tými kartami a nakoniec sme len sledovali detičky okolo sa hrať.. boli to takí malí spratkovia, čo sa nexceli s lietajúcim tanierom spolu hrať a len sa oň bili.. Slovák a Nemec varili večer pre FH erasmákov a tak šli okolo pol šiestej het, a že máme prísť o siedmej ku nim.. ešte sme ostali, že o šiestej sa pohneme, trošku chillovali, ležali na slnku, lebo ten deň bolo fakt krásne.. a horúco..

nakoniec sme ako správni erasmáci hodinu a pol meškali.. ako správni minulosemestroví, ako vždy.. aj párty bola ako vždy u Slováka, teda teraz vlastne skôr Nemca, len ľudí sme už nepoznali.. ja som jedného už predtým raz stretla, ale inak sa FH a Uni erasmáci veľmi nemiešajú.. až na pár výnimiek, je nás proste ale príliš veľa..

párty bola v pohode, ľudia boli veľmi milí, ale ja som radšej xcela na megaerasmus párty vo weinstadli.. všetci boli už za, len Slovák stále, ešte nie, ešte nie.. potom sme sa dohodli, že keď sa dopije Maďarova pálinka, tak pôjdeme, ale aj potom nám to ešte trvalo... nevadí.. dostala som melón.. potom som šla ešte po Zlatého Španiela, práve sa hádam zobudil a šli sme :-)

za megaerasmus párty bol zodpovedný kostaričan a tak aj na fb písal, že musíme byť tíško a tak, lebo heimleiter to kvituje, že ešte niektorí majú skúšky v piatok atď.. okomentovala som to: "fck the heimlieter" tak sa hneval : "yes you fuck the heimleiter :D aber du musst es nicht jedem erzählen ;)"

cestou sme už boli z tej pálinky zase chytení, hlavne Slovák bol srandovný, keď nevedel cestu.. on xcel ísť ešte do Biergarten, lebo že tam sú ďalší minulosemestroví erasmáci, a tak sme sa  rozdelili, ja som šla so Španielom a Luxemburkou na megapárty a Maďar, Nemec a Slovák do Biergarten..

s Luxemburkou sme šli na seba hodiť nejaké nové šaty a trošku sa namaľovať, a tak som cestou okolo izby Usmievavého Irančana zistila, že tí moji milovaní majú ZASE súkromnú párty.. tak sme sa ku nim s Luxemburkou potom pridali, všetkých vyobjímali.. klasika :).. ale len na chvíľku, lebo potom mi volala Lucie, že či jej môžem prísť dvere otvoriť.. a tak som šla.. prišla s nejakou ďaľšou kamarátkou češkou, čo ju tu prišla navštíviť..  šla som s nimi na párty, a ešte som ani nevošla, volala mi Naj Kamoška, že už sú tu aj s frajerom.. tak som im šla zase otvoriť, a ešte rýchlo zavolať našu partiu, nech nesúkromníčia hore a pridajú sa ku párty.. presvedčila som ich argumentom, že Naj Kamoška je tam..

na párty bolo fakt strašne veľa (super) ľudí.. bolo to mega.. ani som nestihla úplne s každým kecať.. šla som napríklad na balkón a kecala s Naj Kamoškou a potom s O. .. ten prišiel aj s Michaelou, nemkou čo tu bola na jeho párty a strašne zlatá bola.. tak som potom šla, že nám namiešam dáke drinky, ale cestou som stretla Francúzsky, že ma oslovili, ďalej cestou ďalšie a potom ešte Španielov.. a jeden drink mi trvalo doniesť asi 15 minút, aj to len po mňa už Naj Kamoška musela prísť, že kde sa toľko flákam.. :-)

aj s češkami som dosť veľa kecala, happy, že nemusím stále len anglicky či nemecky, a Luxemburke som sa stále venovala, veď tam nikoho okrem mňa skoro nepoznala.. kecala s frajerom Naj Kamošky a tá mala nervy.. potom prišli aj Slovák, Nemec a Maďar aj s tými ďalšími našimi minuloročnými a tak sme šli s nimi na 2. poschodie pivo kúpiť.. bol tam aj BB a tak sme mu rovno dali prachy, nak nemusíme robiť krížiky..



BB prišiel na chvíľu na párty a povedal, že oni oslavujú tam na ich poschodí, lebo Rolf, ktorý si myslel, že vyletí zo školy, keby nespravil skúšku a nádeje tomu už ani nedával, ale dostal 4,0 a tak spravil len tak tak, tak som sa straaaašne tešila.. a keď sme šli po pivo druhýkrát, tak som šla za tými nemcami a kecala s nimi, strašné somariny som už trepala, že prečo nerozprávajú po anglicky, keď je tam dakto zo zahraničia, že by mali zo slušnosti, a oni že veď Ty rozumieš predsa nemecky a ja že vôbec ale absolútne vôbec predsa nerozumiem po nemecky.. a celá konverzácia samozrejme prebehla v nemčine.. a Rolfa som objímala a rozprávala mu, ako sa stráášne teším, vyzeralo to, že dokonca viac, ako on, on mi prišiel trošku letargický.. a že si musíme spolu dačo vypiť..

tak šiel preč a o chvíľu sa vrátil s dvoma pohármi netuším čoho, pripili sme si a to je asi moja posledná spomienka na ten večer.. ešte som šla asi dole a zaspala tam, tak ma Maďar a Luxemburka doniesli do postele :-)

zobudila som sa v piatok(27.7.) okolo 12tej, Maďar spal vedľa na nafukovačke.. v noci nesmierne hlasno chrápal, ako vždy, keď je opitý, ale mne to bolo úplne jedno :-) boli sme ešte troška rozbití.. ako aj vo štvrtok, vynechali sme raňajky a robili rovno obed.. špagety bolognese.. dobré sa nám podarili :-) len som na syr zabudla, no nechýbal až tak.. :-) v kuchyni sme stretli aj Usmievavého Irančana s Frajerkou, to už keď sme doniesli použitý riad, oni si práve varili tiež špagety, len trošku premakanejšie a piekli kura.. ponúkla som ich ešte zmrzlinou a keďže nás bolo 5 a zmrzliny 6 porcií, dala som poslednú Angelike, keď sa stavila.. ani si ju nezjedla s nami ale odniesla do izby.. Frajerka povedala, že som Mutter der Nation.. :-)

mali sme všetci trošku katera a tak sme si po obede ešte pospali.. škoda, lebo sme mali ísť do ZOO, ale nakoniec sa tam vôbec nešlo.. po odpočinku sme si zmysleli, že ešte máme pár hodín času než Javi príde a tak sme si vzali radler, deku, frisbee a šli chillovať do parku.. tam ma ale po pár hltoch chytila fakt hrozná opica, úplne mi zle bolo.. som myslela, že umriem.. Luxemburka sa ma spýtala, či xcem niečo piť a ja že nie, grcať.. tak sa zasmiala, ale o pár minút som sa zdvihla a kráčala ku rieke.. ešte po mne kričali, že či sa ideme prejsť alebo čo.. ja som sa tam oprela o zábradlie a hodila naozaj poriadnu tyčku.. úplne zmrzlina, druhá várka špagety.. bleek.. prišiel za mnou Maďar s vreckovkou a fľašou vody.. ach, aký zlatý.. proste pravý gentleman a jeden z najlepších chlapov (ľudí), čo poznám..

potom mi už bolo konečne lepšie a mohli sme hrať frisbee :-) kým sme nešli po Javiho na stanicu o pol siedmej.. doniesli sme mu samozrejme tiež welcome pivo, maďar si kúpil praclík a šli sme mu zložiť veci ku mne.. mal už všetky so sebou, lebo práve po tomto víkende mu začína kurz v ďalšom meste.. pomohla som mu s kufrom, aby mohol zobrať to pivo do ruky, ale našťastie keď maďar dojedol, tak mi ho zobral, lebo bol kus ťažký O:)

boli už umelci na uliciach, tak sme sa sem-tam niekde pristavili, sem - tam uviazli v zápche, ale ešte to nebolo až také zlé.. Maďar bol často pozadu, tak sme si robili srandu, že sa snaží predať javiho kufor.. :-)

večer sme sa mali stretnúť so Slovákom a Nemcom a ísť do Stadtparku na Alicéinu narodeninovú párty.. meškali, a tak sme im šli naproti až na stanicu, že pozrieme ešte umelcov.. ale oni už boli pri Lorenzkirche potom.. nakoniec sme sa stretli zase s veľkým meškaním..

v parku keď sme ich nakoniec našli, bolo tam zase 10 ľudí.. a to som myslela, že tam budú 2.. no dobre, Slovák doniesol absinth, my sme už nemali kde sedieť pri stole, tak sme si sadli do trávy.. Javi našiel 2 španielov s ktorými potom kecal po španielsky .. hrali sme drinking game a keď ktosi donútil Luxemburku k vypitiu trošky absinthu, strašne ju z toho rozbolelo hrdlo, držala sa za krk a plakala.. sedeli sme zo súcitu všetci pri nej (okrem javiho, ktorý si to nevšimol, lebo kecal španielsky), ja som ju hladkala a objímala, Maďar, Nemec a Slovák len sedeli okolo a tvárili sa sústrastne.. Nemec bol prvý, čo si všimol aká je utrápená, keď ešte panovala dobrá nálada.. dosť nezvyk na príslušníka národa bez srdca a duše..

po hodnej chvíľke sa ale ukľudnila, vrátil sa javi, ktorý celý čas nevedel, že je niečo zle a tak sme pokračovali v decentnej zábave.. skončilo to tak, že sa šli Slovák a Maďar kúpať do neďalekého jazera a Maďar si potom cestou domov niesol v rukách spodky.. tú cestu si už tiež veľmi nepamätám, len potom, že keď sme sem prišli, šli sme ešte na "párty" v spoločenskej, ale už tam skoro nikto nebol, len pár ľudí na balkóne, medzi nimi aj BB, tak som ho objímala a on bol ako vždy nudný a odniesol ma do (svojej) postele, aby som sa vyspala..

spala som zase asi do 12tej, a keď som sa zobudila, on ešte spal stále.. šla som skontrolovať moje detičky.. tak som si ich nazvala, lebo bolo treba sa o ne starať ako o maličké - tu sa postav, toto spapaj, cítiš sa dobre? netreba Ti grckať? :D bola som ešte stále v dobrej, ale megadobrej nálade, skákala som okolo, nenosila topánky a na všetkých sa usmievala.. a stále opakovala: "partyyyy" .. detičky ešte tak polospali, a tak som šla na chvíľku za BB.. z tej chvíľky sa vykľulo niekoľko hodín a ďaľší neúspešný pokus o Liebe machen.. a tak som povedala, že to bol fakt vyplytvaný čas.. zas bol aspoň mierne uspokojený len on a ja ešte zdeptanejšia..

šla som za detičkami a spravila im na obed všetko, čo som mala v mrazničke.. a teda kura, klobásky, extra ostré hranolky, a 2 kúsky rybích filiet :-) ku tomu som ešte nakrájala paradajku, že antioxidanty sú dobré na opicu.. Luxemburka na tom bola asi najhoršie, len stála, nič nevravela, alebo keď vravela, tak len opakovala aký sme blázniví erasmáci a ako veľa pijeme..

zavolala som aj BB na obed, zjedol 2 klobásky a kura.. písalo mi veľa ľudí, či sa xceme stretnúť večer.. medzi nimi aj Naj Kamoška, s ktorou to nakoniec ani moc nevyšlo, Claudia, Victoria.. ale manažment bol fakt ťažký..

šli sme nakúpiť do Normy a bola som z detičiek zúfalá, že mi ani nevedeli povedať, čo xcú v nedeľu jesť, lebo v nedeľu sú obchody zatvorené.. nakoniec sa zhodli na pizzi.. kúpila som aj 2 balenia lasagní, pre istotu :-) a kúpili sme len 3 balenia piva, čo bolo pramálo a aj sa mi tak zdalo, ale bolo strašne veľa ľudí v radoch a nexcelo sa mi cez nich predierať..

vyrazili sme pomerne pozde popozerať koncerty.. stretli sme Slováka a Nemca pri Lorenzkirche a šli sme pozrieť tak pri knižnici koncert a Luxemburka celý čas telefonovala a bola vážne vážne skleslá.. som jej povedala, že ona si z nás robí srandu, že sme závislí na fejsbúku a ona je pritom závislá na telefonovaní.. spýtala som sa, s kým to stále telefonuje a odpoveď ma dorazila.. vraj jej priateľka mala včera dopravnú nehodu, a to je aj prečo v parku večer plakala.. jej spolusediaca bola na mieste mŕtva a kamarátka leží v kóme.. potrebuje operáciu a všetko možné.. nevedela som, čo na to povedať.. samozrejme, čo sa dá na to povedať? tak len že .. dúfajme, že to dobre dopadne..

a o pol siedmej začínal na Hauptmarkte Jarabe de Palo concert, ktorý musel Javi vidieť.. mala som sa stretnúť s Naj Kamoškou a náhodou som pri jej hľadaní našla Nadju, tak sme šli spolu za Irančanmi a Frajerkou a Katjou. podarilo sa mi ich dostať k tej mojej post erasmáckej grupe a to bol teda heroický výkon.. dokonca nás aj Zlatý Španiel našiel a to sme si potom urobili krásnu spoločnú fotku :)



páči sa mi, lebo je na nej veľa ľudí, čo ľúbim pokope, a bol to skvelý koncert :-) a skvelý večer.. keď skončil koncert, šla som s exerasmákmi do weinstadlu po pivo a ostatní ostali ešte na Hauptmarkte.. šla som zaklopať aj BB nak ide s nami, tak som ho musela prehovárať, nakoniec išiel, ale taký bol odveci.. a xcel len za svojimi ísť na Insel Schütt, a exerasmákom prišli zase tí ich ďalší kamaráti a tiež xceli ísť tam, ja som dlho zvažovala, či na Hauptmarkt k mojim ale tak šla som už s exerasmákmi, keď aj BB tam xcel.. a tá speváčka na Hauptmarkte už itak nebola moc dobrá..

aby toho na Luxemburku nebolo málo, mala ešte hrozné bolesti brucha.. navrhovala som jej, že sa môžeme na koncerty vykašľať a pôjdeme na intrák, dám jej dáku tabletku a ľahne si, ale rezolútne to odmietala.. vraj, že to sa jej stáva takéto, že je jedno, kde bude, aj tak to bude bolieť, a veď nevadí, o pár hodín to prejde.. ešte xcela potom ísť určite niekam na diskotéku.. strašne mi jej bolo ľúto..

no na Insel Schütte to bolo ešte o dosť horšie.. taká na nervy lezúca nemecká hudba.. taká skoro ľudovková.. ale stretli sme BB kamarátov, medzi nimi aj toho, čo kedysi pohol mojim svetom, čepiho a ešte pár ľudí, čo si nie som istá, či ku nim patrili.. mala som od O. párty vo fľaši Metaxu, tak Slovák mal chuť piť, tak sme pokolovali, po 2 kolách padla.. BB nexcel, pil len pivo.. po skončení koncertu šli exerasmáci niekam pariť, BB kamaráti už boli preč a ja s Javim a BB sme šli na párty ku Irančanovi..

cestou si Javi kúpil nejaký steak v žemli a okyckal si nohavice horčicou, tak sme sa šli do Weinstadlu prezliecť a trošku najesť ešte.. cestou cez Hauptmarkt som stretla Victoriu, len tak celkom náhodou, tak sme sa vyobjímali a polhodinku kecali :-) konečne dáka slovenčina! :-) Javi a BB trpezlivo čakali.. teda.. čakali.. :-)

BB nám spravil žemličky dačím obložené a stretli sme v kuchyni Rolanda, tak som ho presviedčala, nak ide s nami na párty, ale nexcel.. nečudujem sa ^_^

párty už bola pekne rozbehnutá, keď sme tam okolo polnoci dorazili.. vodná fajka, vodka, hudba.. a bola to skvelá párty, super sme sa bavili, kecali, hrali drinking game.. len BB pil len pivo.. len 2 pivá za celú párty a keď sa začalo tancovať, samozrejme sa nepridal.. ja som sa pridala len na krátko, ale potom som šla ku nemu.. ani na perzský tanec som sa nepridala, len som to fotila.. mám aj krásne romantické fotky Usmievavého Irančana so Zlatým Španielom, ale romantické fotky UI s Frajerkou sa moc nepodarili..

po malej diskotéke na byte sme sa rozhodli ísť ešte na diskotéku normálnu.. všetci okrem BB samozrejme.. ale potom mi volal Maďar, že sú už u mňa na intráku a že počkajú v spoločenskej.. mohli byť tak 2 hodiny ráno.. a tak sme šli na intrák a celou cestou som len BB vyčítala, aký je nudný :D

keď sme prišli na intrák, našli sme v spoločenskej Maďara hlboko spiaceho, a náš príchod vôbec nevyrušil jeho hlasné chrápanie a zúfalú Luxemburku ležiacu bezsenne na vedľajšom gauči.. otvorila som jej teda dvere, nech sa vyspí v mojej posteli a šla som spať ku BB..

v nedeľu som vstala neobvykle skoro, už o 9tej, ale bolo mi tak teplo, že sa mi už viac spať nedalo.. checkla som izbu, Luxemburka a Maďar už nespali, v spoločenskej bol len Javi.. tak som si ešte na chvíľu ľahla, ale zaspať sa mi nedalo itak, a tak som vstala už nadobro.. jedinýkrát, čo sme už aj raňajkovať stihli a tak sme si spravili chlebík so syrom a salámom, bylinkovú bagetu a žemličky s nutelou, len javi keď prišiel, spravil si radšej pizzu..

tá sa ani celá nezjedla, ostala štvrtinka, lebo my sme už boli plní a Luxemburka ani nejedla, že sa pôjde s rodičmi najesť do talianskej reštiky.. tak som na papier napísala, že "zum verschenken - for free :-)" a nechala ten kúsok na stole.. :-)

potom sa už Javi a Luxemburka pobalili a čakali sme, kedy sa jej rodičia ozvú.. xceli sme ísť zahrať kalčeto, kým nezavolajú, ale práve vtedy sa ozvali.. a tak sme šli, cestou sme na HBF vyzdvihli Nemca a Slováka a šli sme kúsok ďalej rodičom oproti.. stretli sme ich ale rozhodli sa potom, že nejdú do reštiky, lebo je už dosť pozde a teda sa dajú na cestu.. a tak nás Luxemburka všetkých presviedčala, že budúce leto sa vidíme všetci v Luxembursku a objímala všetkých radom..

na mňa sa vrhla úplne silno, že "Lenkaaaa... danke für alles.. danke für das Freundschaft... " a tak.. strááášne ma to dojalo.. ostatným tak veľa nevravela, ani ich tak dlho neobjímala ^_^ nevedela som, čo povedať.. aj začalo pršať práve vtedy, keď nasadli do auta a ufujazdili.. to aj nebo plakalo ^_^ potom sme s Javim ešte 2 hodiny na stanici čakali, rozprávala som Slovákovi funny story, ako sme Javimu neverili, že nemá zemiaky na halušky :-)

a keď sme sa s Javim lúčili, tiež všetkým len ruky podal (ale tak ich poznal len tento víkend) a mňa silno vyobjímal, a že "Lenkita.. vždy keď sa tatko lúčime, tak sa potom skoro stretneme.. uvidíš, nebude to isto dlho trvať.."  jaj, strašne sa mi páči, keď ma Lenkita volá :-) ja ho mám tak rada.. celý víkend ma tak volal, a ku koncu ešte viac, že musí si to ešte užiť.. keď javi odchádzal, práve vyšlo slnko :-) náhoda? ^_^

ostali sme teda s Maďarom u mňa už len dvaja bývať.. Slovák a Nemec sa šli ešte ku sebe vyspať a my tiež a dohodli sme sa, že sa o šiestej pred Lorenzkirche stretneme.. dali sme si s Maďarom pizzu, vypili 1 radler a šli sme spať na chvíľku tiež.. večer mi volal Irančan, že kde som, že on je na Hauptmarkte, tak sme šli cestou ku Lorenzkirche ešte po neho.. bol spolu s Usmievavým... a tak sme ich vzali so sebou, prišli sme pomerne načas, len 3 minúty sme meškali.. Slovák a Nemec asi 20 minút, ale to ma teda vôbec neprekvapilo :-)

šli sme pozrieť koncerty.. od jedného pomerne chillového k druhému, ktorý bol až príliš chillový.. ale chalani xceli ostať, tak ok.. ja som sedela s Irančanmi na lavičke vonku.. počuli sme všetko a sardinkovať sme sa nemuseli.. dohadovali sa s Frajerkou ako sa stretnúť, aby jej mobil vrátili.. nakoniec sme sa predsalen rozdelili, ja som šla s Irančanmi na Insel Schütt, xceli niečo jesť, ale nič im nebolo dosť dobré.. ponúkla som im teda Lasagne vo Weinstadli a tak sme šli..

Usmievavý mal ešte jednu pizzu, tá bola rýchlejšie hotová, bo lasagniam to trvalo asi 55 minút.. než bola pizza hotová, Irančan zaspal.. tak sme sa na ňom bavili.. zavolala som Zlatého Španiela, nech príde.. Usmievavý pokrájal pizzu na tretinky a spapkali sme.. potom si xcel ísť Irančan ľahnúť a tak som ho posielala k Usmievavému, ale on nii, on pôjde ku mne.. tak šiel Usmievavému povedať, že si ide ku mne ľahnúť.. ľahol si mi do postele a ja som pustila Klusa a nastavila budík, nak sa Lasagne nepripečú... a ľahla som si vedľa neho.. a on že zamkni dvere, nak to nedopadne ako minule..

tak som zamkla a on ma objal.. tak sme oddychovali v objatí 10 minút, kým mi nezvonil budík.. šla som skontrolovať lasagne, ale niekto si ich asi nevšimol a vypol rúru, lebo nebola vyhriata a lasagne neboli hotové.. tak som si šla ešte na chvíľu ľahnúť, kým neprišiel Zlatý Španiel.. prišiel presne načas, že som tie lasagne vytiahla, mala som také 2 misky, tak z jednej jedli Zlatý a Usmievavý a z druhej ja a Irančan :) potom sme šli chillovať do Usmievavého izby, hoci Irančan by isto uprednostňoval moju.. a Usmievavý tiež, keby tam všetci išli..

šla som prvá k Usmievavému a ľahla som si na posteľ, potom si Irančan ľahol ku mne.. a Zlatý si ľahol medzi nás, a oprel sa mi hlavou o prsia.. Irančan sa ma snažil nenápadne obchytkávať a ja som mu ruky držala, aby nerobil a Zlatý držal naše ruky a tiež dačo stvárali tam.. tak sa Usmievavý zháčoval, čo mu robíme na posteli.. a keď prišla Frajerka, samozrejme si vybrala nás pred ním a ľahla si na Zlatého :) no to už bolo na tú posteľ priveľa a krachla rovnako, ako keď som tu sestru mala a spolu sme na nej šteklili Zlatého :-)

tak sme ju opravili a ležali na madraci na zemi.. zas každý cez každého a bili sa a šteklili, bojovali, robili somariny.. len Usmievavý sa nepridal.. nie je až taký hravý občas.. ale to tiež závisí od nálady.. nakoniec sme sa rozhodli ešte ísť na koncerty a bolo to fajn.. šli sme zase na Insel Schütt, niesla som pivo pre chalanov, teda som mala dosť ťažkú tašku ale oni boli vo Fince a tak my sme si sadli do trávy a počúvali speváčku.. dobrá bola :-) spievala jazykom, ktorý sme nevedeli identifikovať ale rytmicky sa to podobalo na španielsky štýl..

tak nám dobre bolo a ja som rozmýšľala, že by mi možno bolo lepšie bez BB.. lebo mi zase robil nervy.. celý deň nič nerobil, len sedel pred telkou a pozeral olympiádu.. aj som sa ho raz pýtala, či pôjde s nami, a bolo mi to trápne, lebo som aj chybu spravila a on na mňa kašľal..  tak som si povedala, že serem naňho, bez neho som sa dobre bavila s priateľmi, fakt to bol krásny večer a že keď sa BB neozve, tak nebudem s ním, veď je to jedno.. a že možno, keby sme sa rozišli, tak mi je lepšie, o kamarátov s výhodami nemyslím, že by som mala núdzu a isto by som si užila viac zábavy ako s ním..

nakoniec sme sa pohli, vyzdvihli chalanov z Fincy a xcela som ešte párty vo Weinstadle - kalčeto a pivo :-) čo viac treba? samozrejme fajn ľudí.. konečne som sa toho piva zbavila :-) mi tak nervy robili :D mi Nemec nadvihol kabelku aby zaštrngala a to som predsa pre nich niesla, tak som to rozdala, nak to netrepem aj naspäť.. nakoniec s nami šli len Slovák a Nemec, ostatní sa pobrali domov.. dokonca aj Irančan a Zlatý Španiel.. takže sme ostali len s Maďarom, Slovákom, Nemcom, Usmievavým a Frajerkou a šli sme pariť ^_^

hrali sme futbal asi každý s každým a proti každému my 4, Usmievavý s Frajerkou hrali ping pong.. Slovákovi šiel bus na SVK o 2:20, tak sa asi o 1:10 pobrali.. vyobjímali sme sa zase, a že veď sa skoro uvidíme.. so Slovákom možno.. s Nemcom asi už ni.. hoci sme tu ešte obaja, ale čo by sme spolu robili? s ním si nie som taká blízka.. vlastne aj so Slovákom, hoci obaja študujeme v BA, pochybujem, že sa budeme nejako stretávať.. možno, keď nás príde Maďar navštíviť :-) no doma máme každý už tých svojich.. vlastne aj tu sme už tak mali.. len Maďar a Luxemburka nás držali pokope tento víkend :) ale inak je to perfektný chalan fakt.. no itak má frajerku..

Usmievavý a Frajerka odišli spať ešte krátko pred chalanmi, tak sme s Maďarom ostali sami.. navrhla som mu chvíľu chill na balkóne, veď predsa pri futbale, to sa človek zahreje, chladný vzduch dobre padne.. ešte asi hodinku a pol sme na balkóne kecali, bol to fakt pekný rozhovor, o pocitoch, o živote, o tom, ako mi je ľúto, že budeme všetci preč a že vzťahy sa pretrhnú, zmenia, vychladnú.. darmo, tak to proste je.. no život ide ďalej a prídu nové putá..

spýtala som sa ho potom, či xce ísť hrať ešte tenis alebo už radšej spať, xcel ísť spať.. a tak sme šli, no vo dverách sme sa zrazili s BB a Čepim, ktorí nás presviedčali, aby sme ostali hrať ešte kalčeto s nimi.. ja kalčeto milujem, hoci nie som v ňom veľmi dobrá, no dokázala by som ho hrať hodiny.. a tak som sa nechala presvedčiť a chudák Maďar sa samozrejme pridal.. O:) hrali sme tiež také vymieňacie, no čo ma prekvapilo, že Čepi bol naposledy megadobrý, teraz bol len výborný.. myslím, že keď sme boli s BB proti nemu, tak sme ho dokonca porazili.. hrali sa po 2 hry, len tú poslednú teda takto opísanú sme museli 3, aby bol víťaz jasný :-) keď som vpredu a BB vzadu, tak sme celkom dobrý tím.. aspoň proti týmto súperom..

keď sme dohrali, presvedčili nás ešte ísť chillovať na 2. poschodie, lebo tam je blízko chladnička s pivom.. BB sedel pri mne, vyložila som si naňho nohy a on ma po nich hladkal.. pichal mi do modrinky, že či to bolí... teľa ^_^ čím viac piva vypil, tým bavorskejšie rozprával, tak som ho ohriakla, nech rozpráva hochdeutsch, že kto má taký scheißdialekt počúvať.. a je to aj neohľaduplné.. ako keď sa mi smial, keď som spravila dáku chybu.. to som sa naštvala a začala mu nadávať po slovensky.. no ale čo je veľa, to je veľa naozaj..

skončili sme asi o šiestej ráno, už dosť ochmelení :-D ja ku BB.. a zaspali sme za chvíľku ako drevá :-) zobudila som sa zase skoro ráno o 9tej, že som sa otáčala a padli podo mnou 2 latky.. BB to nevyrušilo zo spánku, a ja som sa šla vyspať do našej spoločenskej.. ešte mi tam oveľa lepšie bolo, ale stále som bola mŕtva.. Maďar odišiel v pondelok do Bambergu.. tak som mala celý deň na regeneráciu a začanie písania a eigentlich by som mala ešte pár vecí stihnúť, ale toho času napokon až tak veľa nebolo, lebo o ôsmej sme boli pozvaní ku Frajerke na večeru, a ja som sa predtým xcela s Naj Kamoškou stretnúť..

stretli sme sa, každá sme kúpili fľašu vína.. a rozprávali sa.. vravela som jej, že má M. v utorok narodeniny.. a ako mi chýba.. ako mi je smutno.. tak sme sa bavili, sťažovali na chlapov, tešili sa z chlapov, tešili sa zo seba, púšťali si pesničky.. rozprávala aké sprostosti robila, keď sa rozišla ona so svojou životnou láskou..

o pol 8 som mala ísť s Usmievavým ku frajerke, tak som meškala, ale len 20 minút a práve som ho zobudila, tak mu to itak dlhšie trvalo.. Naj Kamoška s nami nešla, bolo jej zle.. tak šla domov.. Usmievavý bol prispatý a ja mierne pripitá, ale ni natoľko, aby to bolo vidno, len do komunikatívnejšej nálady troška.. potom ma aj to prešlo..

prišli sme o 40 minút neskôr a boli sme prví, teda okrem Frajerky a Nadje, ktoré varili.. a samozrejme večera bola ešte oveľa neskôr.. skvelá ryža s toľkými druhmi zeleniny, na koľké si len spomeniete alebo aj nespomeniete a čokoládový koláč O:) taak sme sa najedli :-)

potom xcel ísť Zlatý Španiel na Batmana o pol 12tej, ale ja som musela ísť na intrák za Maďarom, ktorý sa práve tak vracal z Bambergu, pobaliť sa musel a o 2:20 ísť, no Batman bol až do 2:30.. Irančan nešiel samozrejme tiež, je strašne nudný :D baby šli na bicykľoch a tak sme šli s chalanmi len na električku.. irančan mi trhal oblečenie, kradol šnúrky a viazal ma nimi.. v električke si zo mňa spravili psíka.. som sa musela dlho vyslobodzovať..

nemala som už kredit ani na sms, tak som len dúfala, že prídem na intrák skorej, ako Maďar.. prišla som 5 minút pred ním.. balil sa, spravila som mu pizzu a robili sme si radler.. napísal mi BB.. a tak sme sa dohodli, že si zahráme kalčeto ešte, že má niekoho zohnať.. samozrejme šiel Simon.. a ja že niee, len nie on, on nás so sestrou vtedy riadne rozstrieľal..

tentokrát to nebolo také isté :-) asi mal fakt zlý deň.. hral s Maďarom proti mne s BB a vyhrali smee :-) BB to fakt šlo výnimočne dobre na jeho pomery :-) potom sme šli troška telku pozerať.. ešte, že Goodbye Beer a potom sme už šli Maďara odprevadiť.. šiel aj BB, zobral si ešte pivo do ruky..

xceli sme mávať, ale nevideli sme totálne, že kde sedí.. tak sme kývali len tak naslepo.. škoda..

a to je koniec párty týždňa.. trval asi od nedele do pondelka :-) občas sa aj zlé veci prihodili, ale viac bolo skvelých vecí a bláznivých zážitkov.. a samozrejme, s mojimi milovanými milujem tráviť čas O:) škoda, že sa mi už tak strašne kráti :(

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014