Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

párty týždeň, jupí! :-)

spravme si život krásne jednoduchý.. jednoducho krásny :-)
párty týždeň začal v nedeľu.. veď prečo ni? keďže ako správny víkendovo-pracujúci človek nemôžem pariť v piatok a sobotu.. bol to ten krásny festival, a potom španieli.. a včera? :-)

som upratovala vyše 4 hodiny! a rozdiel je vážne doočíbijúci :-) Ewke som schválne nepovedala, že som upratovala, že či si všimne... len mi vošla do izby, už jačala nadšením.. vážne.. ona jačí nadšením ale dosť často :-) darovala som jej pár hračiek.. takých z Ice Age, čo som v Mekáči potiahla.. a Gummibärchen.. jačala ešte viac.. a objímala ma..

priniesla 2 fľaše nášho obľúbeného Secca, lebo mala zase nervy na frajera!! ako vždy.. už som jej aj vravela, že by to s ním nemala ťahať.. ale srdcu proste nerozkážeš.. a tak sme sa pripili.. a ja som povedala, ako mi chýba dlhovlasý... tak Ewka napísala Zlatému Španielovi, že je u mňa, a že nám chýba.. on jej odpovedal, že sa musí spýtať kamarátov, či prídu.. a potom prišli.. volal mne, keď sa pohýnali, že o polhodky sú tu..

a tak sme sa ešte s Ewkou troška našminkovali, ona mi veľmi rada maľuje oči :-) a tak sme zase parili :-) zase v spoločenskej.. kalčeto.. a tentokrát sa trošku viac pilo.. asi všetky zbytky priniesli.. griotku a whiskey.. aj Dlhovlasý pomerne veľa pil a to ma celkom prekvapilo, lebo predtým nepil skoro vôbec..

Ewka ale zase šla skoro domov, hoci som ju veeeľmi presviedčala, aby ostala.. no keď odišla, prišla Zlatá Nemka a tak som aspoň nebola samé dievča.. nižeby to bolo až také hrozné, ale Zlatú Nemku mám strašne rada a tak som sa tešila O:) no a doniesla fľašu vína, ktorú sa komusi na koľkýsi pokus podarilo otvoriť mojou vývrtkou :-) a naučila som sa nové nemecké slovo Korkzieher (vývrtka) tak ladné :-)

na moje mierne zdesenie prišiel do spoločenskej aj BB s kamarátmi hrať kalčeto... ale no v pohode to nakoniec bolo.. hoci po čase prišiel aj za mnou a pokonverzovať s mojimi kamarátmi, chytil ma okolo pása.. tak trošku mi to bolo blbé, nakoniec som od neho aj na chvíľu odišla a šla za Dlhovlasým, ktorý pil sám na balkóne.. len tak som si ku nemu zastala a usmievala sa naňho.. spýtal sa "do you have a woman?" a keď som sa nechápavo rozosmiala, zahapkal, že xcel povedať niečo akože či sa bavím alebo čo..  povedal, že sľubuje, že sa bude učiť po anglicky v španielsku budúci rok a ja som povedala, že sľubujem, že sa budem učiť španielsky na slovensku budúci rok :-) povedal "you should come to sevilla.." :-) no.. tam by to učenie bolo isto efektívnejšie O:) že na pol roka vraj.. ach, to by bola rozprávka O:)

no ale žijeme v realite.. prišiel za mnou BB, že ide už na izbu a ja som šla s ním si po veci na umývanie dlážky.. dala som mu peniaze na dnešnú párty a ešte som mu aj dačo požičala.. stavím sa, že tie peniaze už neuvidím :-/

po čase som sa zase vrátila dole.. našťastie tam ešte boli :-) hrali sme ešte kalčeto a potom sa ktosi spýtal, kde sú Pepe a Zlatý Španiel, a ktosi odpovedal, že majú sex na balkóne.. ale Pepe bol dnu a Zlatý Španiel bol sám vonku.. tak som šla za ním a bavili sme sa.. zopakoval mi to isté, čo mi Dlhovlasý povedal deň predtým, že ho poprosil, aby mi to povedal, keď odídu, lebo si nebol istý, či som mu rozumela .. a bavili sme sa celkom dlho, vravel, ktorý z jeho kamarátov je dobrý chlapec, a že Dlhovlasý je z nich najlepší, lebo nikdy frajerku nepodviedol a Juanan je najhorší, lebo spal so strašne veľa ženskými, keď bola jeho frajerka na erasme.. ale je pravda, že on to vedel z nich asi najlepšie s dievčatami.. ach.. zlatý Dlhovlasý, takého by som si itak ani nezaslúžila O:(

potom sa ku nám postupne pridali aj všetci ostatní ľudia, len Usmievavý Irančan šiel spať.. ešte nás vyobjímal.. a Dlhovlasý xcel asi najviac ísť už preč, tak som ho presviedčala, nak ostanú do siedmej, že potom pôjdu rovno na vlak.. on vraj, že mu to nemám hovoriť 2x.. a doniesol si moje víno, že ho dopije, ta ostatní že to nemôže, že to je moje a tak som povedala, že "tu puedes beber.." a oni že "aaaaa" :-)) moja skvelá španielčina, ach..

so Zlatou Nemkou sme si robili srandu zo španielov, že z hocijakého podstatného mena spravia sloveso a využívali sme to stále.. len my 2 sme z toho mali srandu, lebo španielom tie slová ani neprišli divné :D a ja som sa smiala ako blbá :))

keď sme sa potom lúčili, tak mi Antonio povedal, že všetci videli môj zadok a ja že čože? :-O a mala som fakt takú veľkú dieru na nohaviciach.. ach!!! a to mi vravia až nakoniec.. a Zlatá Nemka vraj že myslela, že to mám schválne tak.. omg.. a tak sme sa ešte objímali, bozkávali (šak španielsky štýl).. Dlhovlasý mi dal len 1 pusu a povedal zase: "come to sevilla"  <3 a ja že, jasné, prídem.. myslel, že to myslím ironicky.. ale ja fakt xcem..škoda, že sú letenky také drahé :-/
 

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

  1. :-)
    krásna mladosť...to je radosť..sveta žiť..:-)
    publikované: 24.07.2012 14:11:35 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014