Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ŠtB sa vynára z archívu ÚPN?

Prepínal som medzi správami Jojky a Markízi, takže celú správu som nezachytil, ale žeby sa na Slovensku „už pohli ľady“? (Nebude to nejaká novinárska kačica?)

  Zachytil som totiž iba toľko, že už UPN zverejnil dvoch bývalých eštebákov a tí sú vraj (údajne) zapletení aj v bývalej Lexovej SIS a že sa podieľali na jeho akcii zameranej na únos Michala Kováča ml., a že vraj preto Mečiarovič urýchlene zariadil amnestiu na túto kauzu.

 

  Veru, doslova som v nemom úžase a šokovaný, či sa mi to iba sníva, alebo je to naozaj tak, že takmer 20 rokov po tzv. „nežnej“ sa už konečne niečo deje. ( Ráno, múdrejšie večera. Takže ktovie, zajtra to už možno bude dementované, lebo na Slovensku je to totiž tak). Serenča


Politika | stály odkaz

Komentáre

  1. prosímťa nebuď šokovaný, ušetríš si tým zdravie ...
    publikované: 26.06.2009 07:45:03 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Petula
    Samozrejme, že chápem na čo narážaš, že nič sa nezmení, lebo eštebáci tí si navzájom oči nevykolú. No ja iba chcem poukázať na fakt, aký sme mi nemožný národ.

    Čo sa môjho zdravia týka, tak si myslím, že práve takto si ho šetrím a aj ušetrím, lebo keby som to dusil v sebe, tak by ma z toho trafil šľak. Laco
    publikované: 26.06.2009 08:20:15 | autor: Ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Gramatická chyba...
    Až po odoslaní som si uvedomil, že to: mi - má byť s tvrdým - Ý
    publikované: 26.06.2009 08:23:24 | autor: Ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014