Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ktorým SMERom ide SMK?

esemká - shame on you...
Ach jaj, je to tu. To, čo som si včera prehrával v mysli ako najhorší scenár sa dnes stalo skutočnosťou. SMK zapredalo svoje hlasy za.... Za čo? Uvidíme, jednoznačne to nebude zadarmo a dnešná koalícia názorne predviedla, ako sa to má robiť. Nie pár poslancov HZDS, hlasujúcich pre zákony bývalej "modrej" koalície, ale celá politická strana, ktorá bola šikovne kúpená.

Inak, jasné - aj ja som bol za schválenie (síce nedokonalej) Lisabonskej zmluvy, ale nie takto. Čo vidí súdruh Fico? Že len treba vyčkávať a aj tak presadí to, čo sa mu v jeho komunistickej hlávke zrodí.

Otázka pre "Csáky úr": Menyit kaptál?

OpenText | stály odkaz

Komentáre

  1. Moj článok o jedno pod tebou...
    SMK sa predviedla a to riadne, nemyslim ze stacilo nieco zaplatit Csakymu podla mna za podporu premier potopi Mikolajov skolsky zakon, ktory pritom prinasal vyrovnanie poctu oducenych hodin v slovenskom a a materinskom jazyku. Netvrdim ze by to pomohlo ale smer ktorym sa to pohlo nepovazujem za zly. Premier len dokaze ze za svoju podporu je ochotny potopit kohokolvek.
    publikované: 10.04.2008 13:21:06 | autor: lostsoul (e-mail, web, autorizovaný)
  2. noooo
    no ved zaplatit som nemyslel len v peniazoch.. aj ja si myslim, ze to bude za protihodnotu, ktoru potom csaky vytiahne pred volbami ako vec: "aha, ja som toto urobil pre madarov"

    clanok som cital, aj okomentoval :-)
    publikované: 10.04.2008 14:10:06 | autor: kotrcka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014