Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Koncert pre všímavých

...tak sa majte!

Rekonštruujem svoje okamžité zápisky spred 15 minúť kvôli posratému webu, ktorý ma vyjebal.

16. 11.2008 bol v PKO diskusný večer , ktorý poukazoval na boľavé problémy 19 rokov PO! Už som to kurva uložil

Výsledok ukázal, že problémy majú tí, ktorí neodišli, zostali na Slovensku, na svojich miestach a chcú tu normálne žiť.

Problémy robia tí, ktorí tu chcú žiť nad/vysoko.

17,11. 2008 mal byť v PKO Koncert pre všímavých. Všímavých voči okolitej politickej realite. Zabudli upozorniť,že bude stáť 300 Sk. Nie, že by som tých 300 Sk nemal ale tak akosi som stratil chuť sa zúčastniť. Aspoň si doma požehlími. Medzičasom som sa síce oženil ale domáce práce som nezabudol. Mal som so sebou v PKO sklenenú fľaštičku s alkohom, ktorú som mal aj niekedy 22.11.1989 na Nám. SNP. S kolegom Wolfim sme si vtedy logli zo dva razy a akási  úzkostlivá pani sa na mňa priam hystericky obrátila, že prečo tam pijeme, zneucťujeme zhromaždenie, kde ide o všetko. Takže milá pani, skočilo to dobre, nič strašného sa kvôli 1 dcl môjho alkoholu nestalo. Teraz som si z fľaštičky ulial do vareného vína. Odporúčam vliať do vareného vína trošku tvrdého alkoholu. Je to dobré.

Vrátil som sa do toho istého bytu, ako pred 19 rokmi. Som z tých nešikovných. Iba sa na to pozerám z nadhľadu. Voľakedy som si myslel, že nič zásadného sa nebude po zmene režimu  zhoršovať a všetko sa bude diať v konsenze najlepších riešení. Kňažko rečnil na námestí o úpadku školstva, zdravotníctva atď. Teraz sú tieto oblasti hodne hlboko v prdeli. Bol som naivný. Všetko sa muselo najprv dodrbať a potom znova vytvoriť.

 Záver: Vyriešme si svoje veci (POžEHLIť) a zajtra hajde do práce za lepší kapitalizmus. Máme čo sme chceli.

 Som sa z rádia dozvedel, že na koncerte opozícia predstavila prezidentskú kandidátku p. Radičovú. To je skutočne pohoršujúce, že som si mal zaplatiť 300 Sk za účasť na volebnom mítingu.

Práve  sa dozvedám, že diaľnia Bratislava -Trnava bude rozširovaná, čiže vyrežú to,čo je na tom úseku pekné, teda zeleň.


Politika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014