Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Neustávajúci

... alebo svedectvo oslobodeného!
Píšem tento článok už druhý krát. Po prví raz sa mi zmazal. Niekto asi nechce aby som ho zverejnila! No i tak to urobím.

Ide o moje osobné svedectvo a možno aj o vaše. Budem rada ak vám môj článok niečo povie, lebo je písaní pre vás.


Poznáte ten pocit, že si prečítate horoskop len tak pre srandu? Ó áno i ja som rada čítavala horoskopy len tak pre srandu. Neskôr však akousi náhodou sa to začínalo plniť. Bola som nadšená a začala som im veriť.

Nevinné poviete si. No nebolo. Začalo ma presne tak ako celé generácie i mňa začalo lákať tajomno a niečo to nadprirodzené. Najskôr mimozemšťania no potom duchovia. Mágia, okultizmus, ezoterika, woo-doo, reiki, čakry a všetko to magické a "pôvabné". Študovala som o tom v knihách a i na intenete. Dostávala som sa do skupiniek podobne mysliacich mladích ľudí a čudovali by ste sa ale je ich mnoho.

Všetko bolo fajn. Svet bol malina a všetko krásne. No doma to prestávalo klapať. Otec a mama sa začali hádať a ja som to zobrala do vlastných rúk. Začala som najskôr iba s bratrancom zo srandy experimentovať nad sviečkou. Neskôr som s začala učiť zaklínadlá a mágia si ma priťahovala stále viac. Všetko bolo také ľahké a darilo sa mi. Rodičia boli spolu no i to bolo len dočasné. Začala som vyvolávať duchov a praktizovať woo-doo. Až teraz vidím do akého svinstva som sa dostala. Do akého bahna som namočila dovtedy moju bielu košeľu čistoty. Mágia ma ovládala no ja som si mysela, že je to naopak. Myslela som, že ja ovládam ju! Splietla som sa kruto na to doplatila. S rodičmi to i po chvíľkovom udobrení bolo ešte horšie a ja som na tom tiež nebola veľmi dobre.

Odsťahovali sme sa od otca a ja som zostala žiť s mamou. Môj hnev bol veľký a bolesť neznesiteľná. Začala som utápať svoj smútok v alkohole, drogách a pochybných priateľstvách. Nie je to dávno, čo som tak žila. Až nedávno pred pár mesiacmi som sa z toho dostala. Až nedávno som pochopila, že alkohol, drogy, cigarety, rezanie, sebaukájanie a iné zvrhlosti moje problémy nevyriešia! Až nedávno som si uvedomila, že som nekonala dobrovoľne ale pod nátlakom a vplivom niekoho, kto do môjho života vstúpil a i teraz keď prehral z neho nechce odísť.

Mágia a všetko od ezoteriky až po oklutizmus, špiritizmus, reiki, čakry. To všetko patrí zlým duchom.

Lucifer a iný padlí anjeli! Poznáte ten viac dielny film. Neviem už presne názov. Nachádzalo sa tam množstvo anjelov lenže nie tých skutočných ale len akýchsi mýtických bytostí! Je to blud! Anjeli takí nie sú.
Všade vôkol nás sa nám ponúka spoznanie toho nadprirodzena a ponúka nám to falošné šťastie. Možno nie je falošné ale dočasné. Čím viac si nás obmotáva mágia tým viac strácame slobodu. Pomaličky sa namáčame do bahna toho všetkého.

Lucifer, stana, diabol alebo nazvite si ho ako chcete je jednoducho zlo, klamár a pokrytec. Jemu nezáleží na vás a vašom šťastí ale iba na tom aby pokoril a ponížil Boha. Nikdy mu nejde o človeka a o jeho dušu. Tá mu je ľahostajná.

Nechcem vás tu hneď namotávať na vieru iba vás chcem poprosiť držte sa preč od zla. Snažte sa neprepadať mágií a iným praktikám, ktoré nám núkajú falošné poznanie!
Zvíťazte nad zlom. Staňte sa slobodnými. Kašlite na to, čo povie okolie ale robte to čo je správne.

Verte mi, že i mne trvalo veľmi dlho kým som sa z toho bahna dostala. Keby zo mňa nevyhnali zlých duchov asi by som vám tu neškrabala tento článok. Bola som totiž na dne a bolo otázkou času kedy by som svoj život skončila a sním i všetko to trápenie, ktoré nebolo ani reálne. Trápenie, ktorým som bola opantaná, do ktorého som sa zamotala ako do siete. Trápenie, ktoré nebolo skutočné, ktoré bolo iba dopadom zahrávania sa zlého.

Úprimne vám poviem, že ak sa mu vzopriete bude vám veľmi ubližovať a útočiť no ten pocit slobody stojí za to všetko.
A verte, že skôr či neskôr ak sa vzopriete zlu spoznáte dobro a svetlo, ktoré vám bude svietiť v životoch a pomáhať na vašich cestách.

Viem, že je to chaotické no verte Zlý nechce vás! Tak prečo by sme o neho mali stáť my ľudia?!  Kašľať na neho! Nech si robí čo on sám chce a my nech sme Boží.
Nech sme takí akí sme boli stvorení!

So srdečným pozdravom vaša Michaela Jana

Každodennosť dní | stály odkaz

Komentáre

  1. michaela jana-je to silné...
    ...a zamotať sa do toho...-poznám...

    ...Trápenie ktoré nebolo skutočné.ktoré bolo iba dopadom zahrávania sa zlého...-to je veľmi dobré vyjadrenie !...tak to aj ja cítim...
    publikované: 31.01.2011 06:49:31 | autor: vyfack-naiv (e-mail, web, autorizovaný)
  2. vyfack-naiv
    .. viem, že vieš ako to cítim. Je to písané pre ľudí, ktorý sú v tom namočení alebo k tomu smerujú. Nechcem aby ľudia dopadli tak ako ja. Možno tento článok otvorí niekomu oči. Pretože zo mňa bola troska! Teraz ma síce zlý atakuje no ja som šťastná lebo mám slobodu a Boha. Nebojím sa lebo mám to čo som vždy chcela a to cítiť krásu a nehu života. Je to veľmi obtiažne odolávať no pocit víťazstva stojí za to..
    publikované: 31.01.2011 09:12:27 | autor: joan (e-mail, web, autorizovaný)
  3. joan-láska je najdôležitejšia
    vo všetkých jej podobách...
    Prajem Ti všetko dobré!
    publikované: 31.01.2011 10:05:51 | autor: vyfack-naiv (e-mail, web, autorizovaný)
  4. vyfack-naiv
    Veľmi pekne ďakujem!
    publikované: 31.01.2011 13:58:30 | autor: joan (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014