Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kto chce s koláča jesť, musí pomáhať pri varení!

hlavné heslo, politických "šéfkuchárov bez čapice".. pozor v závere, dosť "trochu" vulgárne rozprávanie.. čítajte len na vlastné riziko
Viete kto toto povedal?
Bol to istý Adolf Hitler, pri príležitosti presviedčania malých slováčikov aby sa necukali, a snaživo pomohli budovať - "piecť" veľkú zjednotenú Európu, podľa "Adyho" predstáv.
Slováčikovia sa poplašili a pomáhali. Aký koláč "Ady" uklochnil, a akú "dieru", sme si z neho vyžrali, to vie každý, kto aspoň trochu ovláda dejepis.

Dejiny sú na to, aby dávali ľuďom možnosť poučiť sa na cudzích chybách, komu sa to furt nedarí, ten si chyby musí zopakovať.

A zase sa nahlas, a s ráznym hrozením prsta, od budovateľov novej verzie "veľkej Európy" ozvalo:
"Kto chce s koláča jesť, musí pomáhať pri varení!" (a zase aj z Nemecka)
Dnes sú tu dokonca hlavný "šéfkuchári bez čapice" dokonca dvaja, akýsi Šarko a Merkelka, čo navyše fungujú ako "psíček a mačička" keď piekli tortu. Bohužiaľ teraz hrozí že ju nevyžerie "veľký a zlí pes" ale my, občania celej európy.

Našťastie to vypadá, že sa aspoň jeden človek, zo slovenskej "pravice" na dejinách niečomu priučil. a povedal "NIE".
Po čom nasledovalo čosi, čo mi pripomenulo akési zvrátené "Slovenské politické pašijové hry"

I hneď, onoho človeka doslova, "bičom" s hovna spleteným, kruto "zbičovali", na hlavu jeho, mu tŕňovú korunu, uvitú s jalových politicko korektných pičovýn nasadili, a tupými kokotinami, ho na nechutný kríž populizmu prijebali.
Napokon pod krížom jeho, nechutné kšefty kuli, a medzi sebou sa "modrí i červený" bez rozdielu, Sodomsky pelešili..

Nuž čo, dielo sa podarilo, máme "MESIAHA" (kvalitnejší materiál sa nenašiel), so schopnosťami kufríkovej atómovej bomby (je to ekonóm, ak ten povie "Musíme vyhlásiť, štátny bankrot." vybuchne celá Európa).
 Európa už nás neser, lebo ho odistíme a zase hodíme do politického ringu.

iné správy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014