Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zdá sa vám všetko drahé? A viete, že by vôbec nemuselo byť?

Mnohí považujú za samozrejmosť, že náklady na život sú vysoké a budú rásť aj v budúcnosti. Mnohí považujú za samozrejmosť, že aj keď prevažnú časť svojho života strávime v práci, zárobky nám často na dôstojný život nestačia, pretože je všetko príliš drahé. A pritom by to tak vôbec nemuselo byť. Je to len ďalšia hra "mocných tohto sveta", ktorí ju s nami hrajú s cieľom stále viac bohatnúť na náš úkor a ovládať celé ľudstvo.

Teraz ale nastáva doba, kedy sa ľudia postupne dozvedia množstvo utajovaných skutočností, ktoré podstatne zmenia viaceré naše doterajšie presvedčenia. Budú pre mnohých prekvapujúce, ale pre ľudstvo zároveň veľmi potešujúce. Prinesú totiž obrovskú úľavu a skvalitnenie života. Jedným takýmto "tajomstvom" sú technológie využívajúce voľnú energiu - všadeprítomnú energiu dostupnú zadarmo. Žiadna závisloť na rope a ropných produktoch, žiadna závislosť na jadrovej energii, žiadne vysoké finančné náklady, žiadne poškodzovanie zdravia ľudí a ničenie planéty. Žiadna nutnosť drieť v práci, len aby sme ledva zarobili na živobytie, dokázali uživiť seba a svoje rodiny.

Úžasné? Kto by to nechcel, však? Samozrejme okrem tých, ktorých to pripraví o mnohomiliardové zisky. Nič sa nedá robiť, budú sa s tým musieť zmieriť, doba sa zmenila. Dôstojný život pre celé ľudstvo už klope na dvere. Len ho potrebujeme vpustiť dnu. :-)

Uvádzam link na prednášku pána Dr. Stevena Greera, v ktorej okrem iného vysvetľuje mnohé zaujímavé a dôležité informácie o voľnej energii a o vynálezoch, ktoré ju využívajú. Popisuje tiež dôvody, prečo doteraz neboli zavedené do praxe a viaceré dôležité súvislosti. Sú to informácie o veciach, ktoré nám môžu v mnohom skvalitniť a uľahčiť naše životy a hoci znejú "rozprávkovo", nie sú žiadnou rozprávkou, ale možnou realitou. Pán Steven Greer si za svoju nesmierne záslužnú prácu v prospech ľudstva zaslúži obrovskú vďaku a uznanie.

http://www.youtube.com/watch?v=XS0jeipxo8Q


Voľná energia | stály odkaz

Komentáre

  1. Doporučujem knihu od Stevena Greera
    Doporučujem knihu od Stevena Greera, kniha má názov:

    UTAJOVANÁ PRAVDA – ZAPOVĚZENÉ POZNÁNÍ
    Steven M. Greer

    Z anglického originálu Hidden Truth - Forbidden Knowledge (It is timefor you to know) vydaného nakladatelstvím Crossing Point (Virginie, USA) v roce 2006 přeložil Gato
    Grafická úprava, sazba a obálka Michael Maiwald
    Vydalo nakladatelství DOBRA v roce 2008
    ISBN 978-80-86459-60-8


    V knihe sa dočítate viac nielen o generátoroch na výrobu voľnej energie, je to veľmi zaujímavá kniha a číta sa na "jeden dúšok". Kniha sa dá stiahnuť v PDF formáte z viacerých webstránok.


    ODKAZY na projekty Stevena Greera:
    www.cseti.org
    www.disclosureproject.org
    www.theorionproject.org
    publikované: 07.08.2012 14:48:46 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014