Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 27

    Ráno som sa zobudila a vonku bolo KRÁSNO....... keď je také krásno je skoro hriech sedieť doma. A tak ma hneď zrána napadlo, urobiť niečo pre svoju kondíciu a ísť sa do toho krásna bicyklovať. Problém však bol, že som nemala bicykel. A tak som šla robiť nakupovanie.
     Predajňa bicyklov patrí mojej kamarátke,  tak som zašla rovno k nej. Nenapadlo ma, že nákup bicykla je hotová veda. Viete ja keby som ho kupovala sama......tak vyberiem podla kľúča.....aby bol pekný a nie veľmi drahý, Otázky typu......"a na čo to chcete?" mi pripadajú zvláštne....... No veď na bicyklovanie.
     Vybrali sme.. Obchod bol plný ľudí, ( asi sa viacerí zobudili s nápadom ako ja, lebo bol problém sa v tom obchode pohnúť)  a čo je najlepšie..........vedeli ste že keď vám ten bicykel predávajú, tak vám pred platením na ňom dajú odviezť?. Toto považujem za perlu toho nakupovania. Vozila som sa po malom parkovisku pred predajňou asi ešte s dvoma ďalšími dospelými a asi šiestimi deťmi. Vyzeralo to zábavne .
     Tak nakúpené. Zakúpila som si aj prilbicu a tachometer a bola som pripravená vyraziť do krásna. A v tom som dostala ponuku. Od kamarátky bicykloodborníčky.  " Nešla by si s nami poobede na taky malý cyklovýlet?....chodíme taká partia a vždy je zábava pooooď" ...........Súhlasila som. A tak som sa z čista jasna ničoho nič....stala členkou pelotónu. Mala som aj chvíľu obavy že im nebudem stačiť a keď ich prestane baviť znudene na mňa vyčkávať nechajú ma niekde v lese. Ale nestalo sa tak.
    Horská cyklistika je zábava......a napriek tomu že obnáša značné potenie a bolenie.....výsledkom je  príjemné potešenie.

Potešiteľnosť na dnešný deň je:  Cyklistikovanie keď je vonku krásno.

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014