Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

posledný deň na rozmyslenie..

zajtra sa pozriem pravde do očí.. :)
zajtra je streda..
a zajtra v noci odchádzam do prahy.. on ale dojde až v noci vo štvrtok, taakže mám v podstate ešte 2 dni :) no ale to je vedľajšie! :)
problém je, že si tým rozchodom už vážne nie som veľmi istá... keď si píšeme, je to v pohode, už mi nelezie až tak na nervy.. áno, má dosť veľa chýb a nikomu z mojej rodiny, dokonca ani len priateľov (okrem tých spoločných priateľov, ktorí ho majú moc radi..) sa nepáči, čo ma veľmi mrzí.. proste ma to mrzí.. nečudujem sa, keď sa s nimi nerozpráva.. ale mám ho rada.. mám ho rada a bude to pre mňa strata, keď sa s ním už nebudem priateliť...
no je tu ešte niečo..
zajtra sa mám stretnúť s M. .. spýtala som sa ho, či by sme sa mohli zajtra na chvíľu stretnúť a on súhlasil... dosť ma to prekvapilo, čakala som, že sa spýta "prečo" alebo tak.. ale nespýtal sa nič a hneď proste súhlasil..
xcela som sa s ním stretnúť, než pôjdem do prahy, takže zajtra je už jediný možný deň... xcem hlavne vedieť, ako som na tom so sebou.. ako veľmi ku nemu budem cítiť, keď budem s ním a ešte by to mohla byť dobrá motivácia ku tomu rozchodu..
nexcem si od toho nič sľubovať.. neverím, že ešte niekedy bude môj.. neverím, ale napriektomu ešte dúfam.. že by sa to predsa mohlo stať.. no ja fakt neviem, ako na to.. ako zbaliť chlapa bez alkoholu :D problém je v tom, že väčšinou ani nexcem nikoho, keď nie som troška pripitá.. takže nebalím.. takže v tom nemám prax.. je to smutné.. navyše sa medzi nami už tak veľa stalo.. čo dáva všetkému ešte menší zmysel..
napriek tomu si myslím, že nasledujúce 2 dni budú v mojom živote celkom podstatné.. aby som zistila, čo xcem, alebo naopak, bola ešte zmätenejšia.. a keďže som to ja, tak je to aj tak jedno, lebo pre čokoľvek sa rozhodnem, zas to bude zle .. story of my life ^_^

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

  1. just do it
    Zakazane ovocie chuti..
    publikované: 01.11.2011 22:50:08 | autor: ja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014