Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Začínam od znova

V počítačových hrách to je tak že vždy keď zomriete, tak sa vrátite späť na začiatok. A asi tak som na tom teraz aj ja. Mám svojích ľudí na ktorých mi záleží a nezauíjmam sa o ľudí kotrý sa hrali na to že im na mňe záleží. Po tomto víkende už mi na ničom nezáleží iba na mojej rodine. Do ktorých počítam aj mojích najbližších priateľov a berem ich ako svoju rodinu. Tento víkend mi pomohli a postavili ma úplne na nohy..Som späť sám som si povedal.stačilo smútku, beznádeje, nudy, prečo by mi malo záležať na človeku ktorý ma opustil ako myš opúšta potápajúcu sa loď.Kašlem na ňu lebo keď sa pozrem späť tak to bolí keď sa pozrem do predu tak nevidím ani na krok. Žijem pre tú sekundu v ktorej sa nachádzam. Skončilo všetko zlé čo bolo a otváram oči a idem so vztýčenou hlavo vpred a ďakujem ľuďom čo za mňou stáli.Keď mi bolo najtažšie pomohli mi a to im nezabudnem.

Nový začiatok | stály odkaz

Komentáre

  1. oporu hľadať
    v blízkych ľuďoch je správne...a ďalšie rozhodovanie je len na Tebe...
    ...už so m Ti písala,že najdôležitejšie je -TERAZ- a z toho čerpaj silu.
    publikované: 02.05.2011 07:00:25 | autor: vyfack-naiv (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Samoľúbosť
    ano Vyfack-naivka, uz si mu pisala... to vdaka Tvojej nebotycnej mudrosti a milosti nabral spravny smer, vsetci to vidime a dakujeme Ti :) nasa Velka matka...
    publikované: 03.05.2011 10:10:27 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014