Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

dirty little secret ^_^

včera som nešla na TKD.. miesto toho som išla trocha skorej z roboty (o piatej), na nákup a "otročiť" do kuchyne.. aj keď to nie je otročenie, keď to človek robí z vlastnej vôle a s radosťou :)

mali sme ešte kilo mrkvy, ktorú bolo treba zúžitkovať. tak som spravila polievku a mrkvové brownies :) pekne voňal celý byt.. robila som dvojitú porciu, ale misky nemáme dosť veľké.. tak som použila vedro, ktoré je inak na umývanie podlahy ^_^ samozrejme som ho najprv poriadne vydrhla, ale aj tak som rada, že sa Tilko nevrátil tak skoro, aby to videl.. takto to ostane moje "dirty little secret".

nakoniec som ešte spravila špargľovo - medveďocesnačo - trüffel cestoviny.. to už sa Tilko vrátil a pokrájal mi cherry paradajky :) Tilko cestoviny aj brownies vychválil až do neba. :) to ma teší. no.. prakticky som celý večer až do pol desiatej strávila varením.. aspoň máme dnes navarené a možno aj na zajtra ostane.. dnes by sme aj tak nemali čas variť, lebo prídu o piatej rollenspieleri. sú to vážne fajn ľudia. :)

listerine je gratis testen. tak som kúpila.. ale úprimne, vôbec mi nechutí.. jediná dobrá vec je, že tak nepení, keď ju kloktám v hrdle.. ale toho alkoholu, čo v nej je! my si kupujeme v Penny vodu za menej ako tretinu ceny.. vyhrala Stiftung-Warentest test :) teda, nie úplne, ale prakticky.. nevadí, donesiem janke a ježkovi, oni také aj tak používajú...

u zubárky mi zase odporúčali meridol, čo stojí ešte o polovicu viac ako listerine.. raz som ju aj kúpila, v tom záchvate strachu, že mi zuby vypadajú. aj zubnú pastu za päť euro aj taký gélik za päť euro.. všetko zbytočne drahé.. čo už, nezrujnuje nás to a poučila som sa .. ach..

zarábam v pohode. na nemecké pomery nie sme bohatí, ale určite by sme si mohli dovoliť bio produkty, nakupovať u pekára a mäsiara a na trhu... ale aj tak mám voči tomu dosť bloky.. keď má 10 deka šunky stáť dve päťdesiat, tak to radšej za euríčko z penny.. hanba mi :D ale aspoň nebudeme mať problémy, keď budeme musieť utiahnuť opasky.. lebo uťahujeme stále :D mám to na nás aj rada.. že nemíňame veľa na blbosti... nechodíme nakupovať nové oblečenie, ani do reštiky.. akurát minule sme giselu pozvali.. štyria ľudia na jednochodovú večeru a po dva nápoje a hneď 160€ v háji. to človeka hneď prejde chuť chodiť každý týždeň.. a tilko striktne desať percent tringelt nechá.. aj keď sme platili kartou a dala som im extra desať euro na ruku.. tak ešte doplatil ten rozdiel..

on je tej štedrý z nás dvoch.. aj "za nás" prispieva na charitu. :) ja som ten žgrľoš.. no čo už... zvediem to na rodinnú výchovu.. ani nie som tak ďaleko od pravdy.. u nás sme mali málo, u nich veľa.. u nás sme boli sporovliví, u nich štedrí.. ale je pekné, že máme našu strednú cestu.. míňame na cestovanie a na darčeky. :)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014