Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Taký dobrý kamarát....

Nestáva sa mi príliš často, že stretnem úžasného človeka, ktorého môžem považovať za kamaráta len ja a všetci ostatní okolo mňa nie, pretože ich chápanie sveta je príliš obmedzené.
Tak sa to stalo raz, keď som sa po rokoch vrátila na miesto môjmu srdcu blízke. Okrem tých ľudí čo tam boli predtým, pribudlo aj pár nových. Teraz som tam našla aj tohto človeka, ktorý sa stal takým dobrým kamarátom. Na začiatku by asi nikto nepovedal, že si tak dobre sadneme.Pretože na začiatku to bolo všelijaké, len nie dobré. A to sa to všetko začalo pomerne komicky. Naše prvé, druhé a niekoľko ďalších stretnutí bolo pomerne ukecaných. Teda ak sa dá za to považovať to, že sme občas prehodili pár teplých slov.Po pár dňoch to však začalo byť o niečo iné, o niečom inom. Začali sme sa viac rozprávať a to o všetkých možných témach od športu až po to čo bolo na raňajky. Neraz, sme po chodbách kráčali štýlom, ani napravo, ani naľavo s chladným postojom, nech každý vie s kým má tú česť. Ale nie, celkom iste sme takto nešli. So smiechom sme zbehli bočným schodiskom. Veľmi často sme sa rozprávali úplne o všetkom. Nebola téma do ktorej by sme nezabŕdli. Rozprával mi svoje príhody a ja jemu zas tie moje. Často sme sa spolu smiali. S ľuďmi s ktorými sa vieš smiať v každej situácii sú vždy taký dobrý kamaráti, nie? ... :)

čo život prinesie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014