Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

z pekla: 28. -5. 3. 2014

ako som napísal skôr, denník nebudem písať denne, ale zatiaľ sa mi darí. a díky za podporu
Asi som vyvolal dojem, že som to vzdal. Nevzdal a ani nevzdám. Zajtra to budú dva týždne, čo som sa nenapil. Viem, viem....až keď to budú dva roky, tak sa bude čím chváliť. Mám veľkú motiváciu. Je to totiž moja posledná šanca. Stále si intenzívne hľadám prácu. No tu je to naozaj ťažké. Idem ďalej. Krok za krokom. Dnes: 0,00 mg/l

z pekla (denník) | stály odkaz

Komentáre

  1. gratulácia
    Týmto chcem zagratulovať manželovi že je pol roka čistý. Naozaj to zvláda dobre. Čo je podstatné podarilo sa mu schudnúť 30 kíl. Gratulujem. Nielenže si dokázal sebe že to svinstvo nepotrebuješ, ale dokázal si svojej rodine, že je na prvom mieste. Že ti na nej naozaj záleží.
    Týmto sa chcem poďakovať aj jednej osobe ktorá ti je ako brat- však Jurko, ďakujem, že si mu dohovoril a podržal ho. Si ozajstný kamarát. A ďakujem aj ostatným ktorý ho podporovali na tejto stránke.

    Týmto ti vkladám dôveru a verím, že ju nesklameš. A želám ti aby si vydržal ešte veľa rokov, momentálne je všetko skvelé. Si kľudný, výkonný, pozorný........
    publikované: 09.09.2014 16:55:06 | autor: bosorka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014