Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

emogirl

EMO Girl je baba ktorá sa oblieka v EMO štýle, má EMO(cionálnú) osobnosť a počúva EMO hudbu - stručne povedané.
EMO girls sa rady držia za ruku s ostatnými emogirls a emoboys, sú vaščinou smutné, nesmejú sa moc, iba medzi svojimi kamarátmi a nerady sa cudzím ľudom pozerajú do očí.
EMO Girl má vačšinov husté vlasy upravené bud okolo ramien alebo do emostrihu, ktorý je krátky, vzadu špicatý s prudkou ofinou. Ich vlasy sú casto veľmi tmave (čierne alebo červene), môžu byť ale aj blond a ružové. Proste je jedno aké sú dlhé, ale musí byť casť tváre zakrývaná a to preto, že emogirls sú vaščinou plaché, záhadné a nechcú veľmi často ukazovať svoju tvár. Často majú veľmi tmavo namalované oči. Veľa emogirls sú vegetarianky alebo veganky.
Veľa z nich su smutné, píšu básne a majú sklon k rezaniu zápestia. Vsetky jazvy schovavájú náramkami a reťazami veselých farieb. Režu sa asi preto, že im niekto ublížil, alebo že sa im stala v živote niaka neprijemná vec. Vačšinou sú uzavreté a keď sa nemajú s kým porozprávať, okrem ich priteľov, režu do zapestí, rúk a tak. Môže to byť aj z pocitu, že im nikto nerozumie a nikomu na nich nezaleži.
Veľa z nich sa oblieka v emoštýle. Ich oblecenie sa skaldá z tesných džínsov, obrátenbých a tmavo zafarbených tričiek niekedy doplnených šálom. Dávajú si piercingov (najcastejsie do pery alebo do nosa) a nosia veľa farebných doplnkov. Niektoré baby nosia hranaté okuliare. Emogirls nemajú rady keď ich považujú za Ghoticky. Na prvý pohlad vypadajú emogirls smutné a úplne ztratené, obvykle chodia s hlavou dole a nikomu neznámeme sa nepozerajú do očí.

EMOgirl | stály odkaz

Komentáre

  1. Nemám nič proti EMO,
    ale myslím si, že väčšina nemá husté vlasy, nemyslíš? Nie všetkým matka príroda nadelila bohatú hrivu. + s tým podrezávaním...poznám ľudí, čo sa nezaraďujú do EMO, sú to moje kamošky, a nie je to bohviečo mať kamošov s takýmito sklonmi. Človek má o nich strach a právom a nikdy nevie, kedy to zas príde. Ani oni z toho nie sú nadšení...je to naozaj dosť hlúpy nápad, ako riešiť problémy, depky a pod. Prečo to robia EMO? Hlavne dúfam, že nie preto, aby sa odlišovali za každú cenu. Človek zvykne mať takéto sklony, poznám to, ale zatiaľ sa mi to našťastie podarilo prekonať bez fyzického ubližovania, čo pokusu o samovraždu. Tak dúfam, že o tom napíšeš viac.
    publikované: 22.12.2006 12:46:30 | autor: Linki (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hm
    na slowo presne odpisane s casaku Bravo
    publikované: 13.01.2007 19:22:26 | autor: inga (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. mmm
    sade co citam o emo je to rovnakeeeee....to si neviete vymysliet vlastnu emo verziu?
    publikované: 21.01.2007 17:18:22 | autor: HELEENmcr (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. for MMM
    ako aj ja si myslim, dala som si vyhladat do google ze emo a naslo mi stale to iste,ze emo zacalo v 80. rokoch... ako nic moc...
    publikované: 09.06.2007 20:15:28 | autor: Niki (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. tak ano ale..
    tento clanok neni na to aby ten kto si ho precita hned dal zafarbit vlasi zlepil si usta aby sa nesmial a zacal si rezat zapastie
    publikované: 04.07.2007 14:50:58 | autor: Audi (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Suhlasim s Linki
    Ja suhlasim s Linki neviem preco a kto vymyslel tieto pravdila s podrezavanim zil podla mna je to uplna blbosst a vazne moze tomu niekto prepadnut! a to uz nie je najlpesie a najhosrie je to pre rodicov tych deti!a preto by sa nemali pisat taketo debiliny sak emo je o emocia a nie o podrazavani zil!
    publikované: 04.08.2007 11:40:06 | autor: matinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. tA sOm Ja EMO
    taa viete ja som sa pred 8 rokmi stala Emáčkou a powem vam ze je to suprisch ........kaZdy na uLicI pokrikuje...:-
    publikované: 23.07.2008 17:10:56 | autor: Popa55 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014