Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

sexy princ na ružovom poníku

pôvodne sa to volalo: rozprávaj sa so svojím tieňom..
Dostala som sa opätovne k čítaniu môjho asi 5 rokov starého príbehu, ktorého asi jedným z cieľov bolo aj zrejme popísať moje predstavy (hoci nepriamo cez tie príbehové rozprávačské obkeci) o potenciálnom sexy princovi. Jednoznačne musím s odstupom rokov konštatovať, že mám veľmi vyhranený vkus..





Story začína:

"dievča, sedí na lavičke, obzerá si korunu kvetov - ruží , šípových, ker, pred sebou, detail na trne. pristúpi bližšie a odtrhne stonku s trňami a kvet odhodí...sledovaná...[...]...priblíži sa k nej a ona ho bodne, uteká preč z toho miesta, nohy ju vláčia po staniciach, po uliciach, po steblách "trávi" starého mesta..."


okej. takže namiesto toho, aby sa môj princ mal k činu ako prvý, bude najprv napadnutý mnou. A ja (mu) potom kamsi utečiem :D Potom tam mám nejakú sekvenciu, kde opisujem ako hlavná hrdinka zažije v detstve/puberte traumu v rámci svojej blízkej rodiny, ešte pár ďalších psychologických trikov, ktorých výsledkom sú jej problémy s identitou, pocity umŕtvenia, statickosti.


"on, produkt rozpadnutého domu, uteká pred našim, ich svetom...DROGY spájajú ho, vlastne odpájajú od svetských "radovánok", aspoň na tu chvíľu je preč, preč. [...] klame a klame.

NIK tu nie je kto by sa oňho bližšie zaujímal, predstavuje tu čast tvare ktorú ľudia tlačia do úzadia pri styku so svojimi druhmi _/_...to ze patri ku feťákom, [...] , zatiaľ len experimentuje...po nociach plieni v knižnici, tvori smútočne oznámenia a fotky ,[...] snaži sa všetko zastaviť...tak ako to dokáže fotografia. chce splynúť s davom. stať sa večnosťou.."


Opäť nasleduje nejaká časť, kde hlavná hrdinka uteká od princa preč. Niečo ju núti furt kamsi odbehovať..


"oknom to pozoruje Thom, nechá padnúť záclonu na sv. miesto, obráti sa smerom do izby - kde je aj [hlavná hrdinka]- Thom nahodí pohlaď plný opovrhnutia zmiešaný s neidentifikovateľnou chtivosťou na [hlavnú hrdinku]. Ta pozerá na stenu - koľko vrások ma - obráti pohlaď na Thoma - ten pohodí loptičku /skákaciu, žltú/  smerom k nej .... ona mu ju po zemi opäť odkotúľa k nemu ... tato procedúra trvá par minút"


Nájsť na Slovensku niekoho s takým menom bude asi ťažšie, nehovoriac v kombinácií s piercingom jazyka, kt. sa mihol v tej vete predtým, ktorú som necitovala. Nuž a nie je nič krajšie než si stvoriť princa, ktorý má nejaký nedoriešený problém, kt. mu hlavná hrdinka očividne pripomína.


"opustený domček - tam sa uchýlia - Thom si potrebuje ulahodiť dávkou - zaber na jeho ruku s remeňom - potom prechod na krk dievčaťa, ktorý obopína slučka visiaca zo steny - dievča predstiera samovraha ....

[hlavná hrdinka]: smrť je ľahká ... ľahko dostupná

Thom: prístup k nej je odopretý

[hlavná hrdinka]: prosím?

Thom: je zakonzervovaná

[hlavná hrdinka]: - berie do rúk flašu s vodou a poleje ňou Thoma - jeho hlavu"


Nakoniec sa ukáže, že ide o čisto sadomasochistické duo.

-

Aj keď v konečnom dôsledku mám z toho pocit akoby išlo o dáku komédiu. A samozrejme žiadneho drug addicta nepoznám, asi len z počutia..

 


 

 


@ni to - ani tamto | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014