Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Útok "besného" ľadového medveďa!!!

veselé aj smutné príhody s "copenhagenu", o ktorých v našich médiách nenájdete ani ťuk.. (svojrázny "výcuc" s internetového spravodajstva)
s jedného ľadového medveďa sa v kodani vykľul skeptik, novinár Phelim McAleer
vytiahol megafón a začal cezeň kričať
"phil jones! phil jones?! videl niekto phila jonsa?!"
(phil jones je exriaditeľ CRU, po uši sa topiaceho v škandále "climategate")

vyviazol so zdravou "kožou".. veď keby ekoaktivisti lynčovali medvedíka (navyše polárneho), bolo by to čudné..
http://www.foxnews.com/scitech/2009/12/15/polar-bear-phil-jones/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
všetci snáď poznáme organizáciu "greenpeace".. hrdinov ktorý bojujú proti všetkým nešvárom ohrozujúcim zelený svet..
v kodani ochutnal vlastnú "medecínu"
najprv im "hnusný skeptický klausom inšporovaný" aktivisti vyvesili na vlajkovú loď, transparent s fakt "odporným" nápisom

potom ich "zákeráci" zase prenasedovali na mori, na malom člne, s veľkým transparentom podobného "hnusného" obsahu

http://www.youtube.com/watch?v=P6kJ8uWBrRw
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"al goreho" efekt sa skutočne prejavil, v kodani je svinská zima, mnohý delegáti z rozvojových teplých krajín, sa na konferenciu dostavili, nedostatočne vybavený teplým oblečením čo sa prejavil hneď v pondelok, pri ich vzbure, keď pohrozily že jednačky kvôli sebectvu západu opustia..
opustili.. vyšli zo sály, a zistili že je fakt kosa..
k tomu sa pridalo zistenie. že doprava toľko ľudí naraz nezvládne, chvíľu mrzli vonku, a potom sa rozhodli že sa radšej vrátia dnu (sopeľ visiaci vám z nosa, a meniaci sa na zelený cencúľ je fakt pádny, presvedčovací prostriedok)
vďaka tomu, môže kodanská tragikomédia pokračovať
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
organizačné problémy nepocítili len "rozvojoví" ale aj všetci ostatný, najmä zástupcovia tlače, každý deň trčať na mraze, v sedemhodinovom "šóre" a rozumbradovať nad dilemou "pošťať sa do gatí, alebo šór opustiť?", to by dokúrilo aj svätého.. (ja by som si pomyslel "do kého zasr.. socializmu"som sa to prepadol?".. neviem nejak mám "šóry" spojené práve s socializmom)
nečudujme sa teda, že sa s toho davu ozvali výkriky "hanba OSN!!!".. a keď k výtržníkom mierili usporiadatelia, a pokúšali sa ich presvedčiť "aby boli rozumný", akurát docielili to že to začal skandovať, celý dav..
http://wattsupwiththat.com/2009/12/15/aps-seth-borenstein-left-out-in-the-cold-at-copenhagen-for-7-hours-thanks-to-u-n-incompetence/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hlavný problém je v tom že tzv. "Bella Center’s" budova v ktorej sa konferencia koná má kapacitu max. 15 000 osôb, a už v pondelok sa tam snažilo "nadžgať" hlava na hlavu, 40 000 akreditovaných účastníkov..
a práve teraz, sa tam začali valiť ďalšie haldy ľudí, politikov a ich sprievodu, čo sa chcú zúčastniť na závere "veľkých šachov" o "budúcnosť sveta"
organizátor sa to snažili vyriešiť tak že mnohým účastníkom zrušili akreditáciu.. akým? aktivistom z verejnoprávnych organizácií.. takže v konferenčnej sále zostalo miesto len pre "odborníkov" teda profesionálnych politikov a "kšeftárov" práve to sa stalo zdrojom posledných "výtržností", keďže "aktivistom sa to nepáčilo, pokúsili sa tam dostať nasilu..
http://www.youtube.com/watch?v=Gz_YYFN45mM
http://www.youtube.com/watch?v=PEKfmHqaH4o
ale o takýchto veciach (ako sú bitky aktivistov s políciou) sa dozviete, aj s "normálnych" médií, s výnimkou toho "kde tie veci a udalosti, majú koreň"
ten "koreň" väzí, v totálnom packalstve ktoré organizátor prejavuje "aj mravce, majú lepšiu organizáciu"
následkom toho, sa konferencia prejavuje jak "papiňák so zadreným ventilom"

GW hoax | stály odkaz

Komentáre

  1. tak aj ľadový medveď "občiahne"
    ak prejaví nesprávne názory
    http://www.youtube.com/watch?v=dqZRmsYszn4
    :P
    publikované: 17.12.2009 18:11:48 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014