Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Gossip Girl - posledné tango, potom Paríž! Finále 3.série prichádza!

 

GOSSIP GIRL


SEASON 3

  Posledné tango, potom Paríž!

Finále 3.série už dnes večer!

Už dnes večer sa pripravte na finále série, ktoré bude plné podrazov, intríg a veľkých prekvapení. Už dnes večer televízia CW odvysiela záverečnú časť 3.série Gossip Girl s názvom Last Tango, Than Paris.

Na Upper East Side sa toho veľa stalo. Serena našla svojho otca, no objavila hrozivú diagnózu, ktorou trpí jej mama. Lily odoláva rakovine aj vďaka „liekom“, ktoré jej naordinoval otec jej detí, no niečo tu nesedí a William Van der Woodsen rýchlo zdrhol, no nie na dlho, sám herec William Baldwin potvrdil, že sa jeho postava vráti v 4.sérii.

Mrcha Blair je späť, po rozchode s Chuckom hľadá svoje šťastie, prijali ju na Kolumbíjsku univerzitu, kde sa to len hemží povrchnými ľudmi, ktorí netrezlivo očakávajú jej príchod. Vyzerá to tak, že kráľovná B bude mať nové panstvo. No ešte predtým ju čaká veľký podraz od Chucka, zdá sa, že ich láske je naozaj koniec.

Vzťah Vanessy a Dana prechádza krízou, keďže Vannesu prijali na prestížnu školu, kde bude študovať scenáristiku, no kvôli Vanesse neprijali Dana, čo nevie prekúsnuť. Vanessa navyše získala stáž v CNN, kde bude celé leto praxovať, čo ich vzťah ešte viac ochladí, no osud zvedie znovu dokopy Dana a Serenu. Dajú sa znova dokopy?

Malá mrcha Jenny je zúfala, aj napriek jej veľkej snahe sa jej nepodarilo získať náklonnosť Natea. No podarilo sa jej aspoň niečo, jeho vzťah so Serenou dostal vážne trhliny, čo priviedlo Serene späť k Danovi. Jenny neváha a zverejní ich fotky na Gossip Girl a spustí tak lavínu, ktorú už nikto nevie zastaviť, no konečne uplietla bič aj samu na seba a veľmi rýchlo nato doplatí.

Chuck si uvedomuje, že mu Blair veľmi chýba a v dnešnej časti sa pokúsi všetko napraviť, ako to dopadne? No dobre nie. Samozrejme bude mať v tom prsty malá mrcha, ktorá už nevie, komu by spôsobili bolesť. Chuck chce získať Blair späť a tak sa rozhodne, že požiada Blair o odpustenie na Empire State Building. No Jenny sa s ním vyspí a Blair samozrejme všetko zistí, je z Jenny tak zhnusená, že sa rozhodne odísť a na Chucka zabudnúť. So Serenou utečú do Paríža, kde chcú spolu stráviť leto. Zo správanie Jenny je zhnusené aj celé jej okolie a samozrejme aj rodina, Jenny si konečne uvedomí, koľko zla napáchala a rozhodne sa odísť z mesta nadobro. Chce začať nový život.

No posledná časť nebude len plná nenávistí a hádok, pribudne aj malý prírastok. Slúžka Blair Dorota porodí svoje prvé dieťa.

No záver časti nám prinesie malý šok, do New Yorku sa po dlhšej době vracia Georgina. Najväčšia mrcha, akú kedy New York zažil a samozrejme má plán...

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=BkjqoOrjRwk

Na záver tvorcovia už aj zverejnili svoje plány ohľadom 4.série, ktorá odštartuje v septembri. Prvé dve epizódy sa budú odohrávať v Paríži, keďže jako som už naznačil v článku, dve hlavné postavy tam ujdú pred problémami.

Natáčanie sa rozbehne už v júli a pre Serenu a Blair si tvorcovia prichystali mnohé prekvapenia, keďže chcú dej a zápletky v novej sérii posunúť niekam na novú úroveň, aby zostal seriál stále atraktívny. Ako sami tvorcovia povedali, Paríž je mestom módy a luxusu a doprajú Serene a Blair zažiť veľa romantických chvíľ, no nebude však všetko pozitívne a krásne.

V 4.sérii má pribudnúť nová hlavná postava, tvorcovia však nechcú prezradiť o koho pôjde, no údajne sa máme načo tešiť!

Problém s postavou malej mrchy Jenny je vyriešený. Herečka a momentálne aj speváčka Taylor Momsen požiadala tvorcov, aby ju uvolnili z časti 4.série, keďže so svojou skupinou vyráža na turné a tak sa nemôže zúčastniť natáčania. Tvorcovia jej samozrejme vyšli v ústrety a ako ste si mohli všimnúť, odpracú ju z cesty už dnes večer. Nebolo však jasné, aká bude dlhá absencia herečky. No teraz je aj to vyriešené. Jenny bude chýbať iba v niekoľkých úvodných častiach 4.série. Jej postava sa vráti už v novembri, keďže nová séria začne v závere septembra a Jenny sa objaví v novembri, keď si to spočítame, tak bude chýbať tak 5 – 6 častiach.

  : : : blog o seriáloch : : :

                                                                            váš svet seriálov

blogoserialoch@gmail.com

Všetko má svoj koniec...blog o seriáloch končí na blog.sk!

Jún 2010

Blog však pokračuje na www.creative.blog.pravda.sk!



Gossip Girl | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014