Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niečo ako realita

Rovnako ako každý deň na jar aj dnes 22.apríla bolo ráno najskôr chladno a potom svietilo príjemné slniečko.Avšak tento obyčajný deň bol predsa len pre niekoho výnimočný.Nie...nik nematuroval ani sa nekonala svadba.. Zrodil sa totiž nový život...Presne o polnoci sa v tunajšej nemocnici ozvalo výkrikom na svet malé dievčatko..Malé drobulinké a neskusené novorodeniatko zobudilo všetkých a dalo vediet, že sa jej práve začal kolobeh života.

V tej chvíli ešte nevedelo, že jej mama má o mesiac len 18 rokov a práve za mesiac dokončí matury.Dni prežité nad knihami sa vystriedali za dni v nemocnici a táto mladá deva sa mohla tešiť z 2 najkrajších veci v živote. Z maturity a zo svojej dcérky.A kde je jej manžel otec dcéry? NA to bola jednoducha odpoved...Odisiel.. Ale kam? a prečo? To vedela len jej mama..

Malá Miška vyrastala u svojej babky v krásnom rodinnom dome v centre mesta. Matka Linda sa jej snažila nahradiť otca, vychovávala ju rozumne avšak niekedy ako každý osemnásťročný čkovek túžila byť s partiou a užívať si.Po pol roku už chodievala na diskotéky a malú nechávala babke.Našla si prácu a myslela si, že malinká si ani nevšimne, že mala ako ostatné deti vyrastať s dvoma rodičmi...Po troch rokoch si našla priatela a zobrali sa. Presťahovali sa k nemu a Miške zmenila priezvisko podľa jej nového manžela. Volala ho ocko ale nebol to jej pravý otec...to však nevedela.. Mali sa dobre, neskôr Linda znovu otehotnela a Miška sa tešila onedlho z nového bračeka.Manželstvo bolo od začiatku vydarené a šťastné, Linda mala pocit, že malej Miške našla náhradu za otca.

Dovolenky, výlety Miška sa so svojím bračekom mala ako v raji.prešli však dva roky šťastného spolužitia a nastali problémy..

  Poznámka:Dokončenie neskôr

 

 


Zivot | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014