Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Obdarená

... Hoc všetko začalo pochmúrne a nudne nakoniec to skončilo skvelo!
Už dlho dlho som cítila, že potrebujem sviatosť zmierenia(sv. spoveď).

Lenže ako zákon schválnosti som musela mať poobednú prax a tak som nestíhala čas kedy sa spovedá. Celý tento týždeň bol o nervy. Taká znechutená a rozčúlená som dávno nebola.

Všetko sa na mňa zo všetkých strán valilo a ja som už nevládala. Každý deň bol iný no všetky v sebe niesli niečo znechucujúce. Čo bol vrchol, že moja duša potrebovala sv. spoveď ako soľ a jasne mi to dávala najavo keď som sa rozhodla oddychovať. Čiže spánok takmer na bode mrazu. Už som z toho bola psycho. A stále sa mi nedarilo ísť tam.

Až dnes. Volám Leuškovi, že či by mal dnes čas a hlavne energiu vyspovedať ma. Mal a ja som bola šťastná. Keď som vošla do záhrady kláštora cítila som ohromnú radosť. Prišla som na vrátnicu a spýtala sa brata Tadeáška či Leo ešte spovedá. Pozrel sa a zistil, že áno. Taktiž zistil, že je vystavená sviatosť oltárna. Bola som prekvapená nebol predsa prvý piatok.

Prišla som do chrámu a zostala úžasnutá. Postavila som sa do rady na sv. spoveď no niečo sa vo mne zlomilo. Kľakla som si a vtedy akoby mi to všetko doplo. Bol to dar! Od Boha pre mňa.
Vie, že veľmi rada adorujem a pozorujem vystavenú sviatosť oltárnu a teraz mi to splnil. Pomohol mi nielen ísť na sv. spoveď ale i sledovať moju lásku.

Bolo to krásne a ja som sa po dlhšom čase cítila šťastná. A tak som si tam kľačala a modlila sa zatiaľ čo ma ľudia predbiehali no v tom momente mi to nevadilo. Pozerala som na tú prekrásnu sviatosť a len som si povzdychla, aký je Boh romantický. Bolo to super.

Až mi prišlo ľúto keď ju išli schovávať. Mala som chuť prejsť dopredu, chytiť kňaza, odniesť ho kamsi do skrine, zamknúť ho tam a naďalej adorovať. Samozrejme toto všetko zostalo len v mojích myšlienkach a tak som sa zmierila s tým, že odkladajú sviatosť.

Na moje prekvapenie som sa vyspovedala dosť hladko. Žiadne zbytočne zdĺhavé obkeci. Bolo to super, lebo som zo seba dostala všetko čo som potrebovala a cítila som akoby mi padol zo srdca kameň. Mala som chuť lietať, behať skákať..

Takže po zhodnotení bol môj dnešný deň super :) Vďaka Pánovi.


P.S.: Prepáčte mi tento chabý článoček ale ja som to potrebovala napísať :)


Vaša Michaela Jana :)

Boh a ja | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014