Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

záhada zmiznutej fľaše, halušky, festivalové orgie, rozbitá posteľ, pusa a striptíz :-)

a to ešte nie je všetko!
(3.8.)

BB sa rozhodol variť.. ako vždy mu to dlho trvalo.. ja som bola v škole kvôli nášmu term paperu, ale bola to len strata času.. a potom som piekla "nepraclíky" z praclíkového cesta.. boli dobré :-) upratala som izbu, zbalila si ešte pár vecí, oprala, osušila, šla nakúpiť 2x (nielen) na halušky, lebo prvýkrát som zabudla vajíčka a slaninu (a druhýkrát som stále zabudla pochúťkovú smotanu..) a stále tu ešte neboli.. a ja som sa nudila.. tak som šla za BB, hoci mi napísal, že jedlo bude o 15-20 minút (čo v jeho jazyku znamená samozrejme ešte minimálne hodinu..) lenže aj s ním som sa nudila, lebo sa mi moc nexcelo pozerať olympiádu a tak som šla ešte na chvíľu ku sebe..

keď mi zavolala sestra, že už sú tu, nadšene som im vybehla otvoriť..len tak bez topánok.. no oni tam neboli, a tak som vybehla ešte ďalej.. von.. kde som si po chvíli nadšeného pobehovania (ani tam neboli..) uvedomila, že okrem topánok som si nezobrala ani len mobil a ani kľúče.. a tak som už trocha zmätene pobehovala tam a späť a vyhliadala nejaké auto so slovenskou ŠPZ.. ale márne.. chvíľu som stála na moste a potom som zase šla na druhú stranu pozrieť...samozrejme som musela stretnúť hausmaistra, aby to náhodou už nebolo dosť trápne..

nakoniec konečne po ďalších 5 minútach som začula svoje meno a uvidela v diaľke 4 postavy.. s mojím 'bezchybným' zrakom som mohla len hádať, že sú to naozaj oni.. rozbehla som sa teda s otvorenou náručou a objala sestru.. potom aj smajli a vevu.. na sestrinho nového frajera som úplne zabudla, ale sestra nás nakoniec predstavila a dali sme si pusy na líca.. prišli len 4..

pri vchodových dverách som zazvonila BB a UI (Usmievavému Irančanovi), ktorý nám otvoril :-) vyšiel nás počkať aj an chodbu ^_^ zložili sa, poukazovala som im trochu intrák, .. BB konečne dovaril.. šli sme na chvíľu za ním, bol v spoločenskej, ale ako vždy, jeho kamaráti boli dosť nespoločenskí.. on sa naveľa aspoň predstavil.. tak sme šli preč..

ale moje zlatíčka boli aj tak hladné, tak mi zjedli nepraclíky, dala som im pivo a piekli sme si Flammkuchen :-) prišiel aj Zlatý Španiel a Druhý Irančan, tak sme mohli začať s párty :-) Druhý sa xcel so mnou staviť, že pobozká sestru pred jej Novým, ale nexcela som, veď sa nebudem stavovať o city svojej sestry...

Irančania pozerali u UI nejaký box lebo dúfali, že ktorýsi irančan to vyhrá, ale prehral.. pili sme Cranberry Nicolaus vodku.. sestra stále pobiedzala Zlatého, nech vypije, ale ona, zdá sa, pila o dosť viac.. presunuli sme párty dole, že si aspoň zahráme kalčeto a tenis, kým hostia prídu.. no hosťom sa moc nexcelo.. no mne stačilo, že sme tam my :-) prví hostia prišli traja erasmácki česi.. boli ale strašne odveci, len spolu konverzovali na balkóne, ani len ponúkanú slovenskú vodku nexceli, okato sa nudili a s nikým sa nebavili.. snažila som sa ich trocha oživiť, ale nemali záujem a mňa to prestalo baviť.. šla som radšej späť za svojimi..

prišla aj ďalšia češka so sestrou, ktorej nápadom bolo túto párty usporiadať, pár francúzok a jeden zlatý švéd.. bavili sme sa na balkóne, vnútri sa pilo a hralo... no bola to fakt pomerne decentná párty.. keď prišli naše Nemky,objala som ich a tešila sa, že naša partia je kompletná.. plus pár ďalších ľudí, takže pohoda :-) ideálne.

sestra bola s Novým na balkóne, zjavne veselá sa šla hádzať do rieky, ale Nový ju zachránil ^_^ po chvíli zaspala, úplne prvá, snáď ešte pred polnocou a tak z plánovanej návštevy Rockfabrik nebolo nič.. škoda.. prišiel BB s kamarátmi zahrať si kalčeto a pridali sa na chvíľu ku párty a zlatá češka sa bozkávala s Kostaričanom. ja som sa na balkóne rozprávala so susedom, čo sa mi kedysi páčil.. málokedy sa rozprávame, že samy dvaja, len párkrát sa to stalo.. zozačiatku, keď som sa snažila byť pri ňom, ale potom ma to prešlo, lebo o mňa moc nestál.. nerád rozpráva anglicky.. a ešte párkrát potom na nejakej párty.. ale tak väčšinou len, keď sme opití.. ale ja som xcela potom, nech sa pridáme ku ostatným, ale on nexcel, lebo proste sa s cudzími nebaví.. tak som sa pridala ku nim len ja a on odišiel preč za svojimi..

zlatej češke kostaričan niekam zmizol a ona bola smutná .. prosíkala ma, nech ho ideme hľadať, ale v jeho izbe ho nenašla.. len som skonštatovala, že má fakt hrozný vkus na chlapov (predtým to ťahala s dosť odveci fínom ..) jej sestra bola dosť bláznivá, ale dosť dlhý čas strávila práve s Veve.. na párty prišiel aj O., hoci tam okrem mňa a Zlatého Španiela takmer nikoho nepoznal, takže po čase odišiel do nejakého Clubu.. o nejakej tretej ráno sa ale vrátil a presviedčal ma, aby som tam šla s ním.. že ako je tam super.. ale platí sa vstupné 10€ a to sa mi teda vôbec nexcelo..

keď ale odchádzal, xcela som sa s ním rozlúčiť, a tak som za ním volala po chodbe.. zastal a počkal ma už vo dverách pri schránkach.. boli sme tam sami dvaja, keď Tino prešiel okolo.. dúfala som, že sme nestáli príliš blízko.. ale keď Tino zašiel, O. ma pobozkal.. odstrčila som ho, ale on to ešte niekoľkokrát zopakoval.. je vždy taký drsný.. istým spôsobom sa mi to páči, ale.. povedala som mu, že ho xcem len objať na rozlúčku, ako kamaráta.. a vyhnala som ho späť do klubu..

z párty ľudia pomaly odchádzali, až sme zostali len s BB, Zlatým Španielom a Veve sami.. so Španielom sme sa šteklili a robili hlúposti a BB vyzeral, že žiarli.. radil Španielovi, aby nereagoval, že ma to o 5 sekúnd omrzí, ale on si nenechal poradiť.. isto ho to tiež bavilo.. je taký hravý..

okolo piatej som šla uložiť Vevu ku Smajle, ktorá už spala, nepodarilo sa mi zobrať veci, lebo sestra s Novým sa v mojej izbe zamkli, a tak som šla spať k BB len v tom, čo som mala večer na sebe.. zaspali sme skoro hneď..

(4.8.)

ráno som vstala okolo 11tej a šla omrknúť, ako sú na tom ostatní.. sestra bola ešte s Novým zamknutá, Veva spala a Smajla zmizla.. ľahla som si na chvíľu k Veve, ale tá sa o chvíľu prebudila a tak sme šli sestre vyklopkávať.. keď vstali, spravili sme na raňajky javiho nátierku s francúzskym pečivkom a bylinkovú bagetku.. a začali sme variť halušky..

napísala som na FB mojim, aby prišli, že halušky sa už robia.. keď sme už dočistili zemiaky, postrúhali a spravili cesto a Veva ich začala hádzať do hrnca, šli sme so sestrou a Novým kúpiť tú zabudnutú pochúťkovú smotanu.. bola to sčasti zámienka aby sme Veve mohli ísť kúpiť darček k nedeľným narodeninám.. pochodili sme teda všetky suvenírové obchody, ale nič vhodné sme nenašli, tak sme šli do Normy nakúpiť.. ale potom zase ešte ďalej, že jej kúpime dáke žabky.. nakoniec sme dali prednosť malému kalčetu.. a to ma už aj celkom tešilo, že ideme späť, lebo som si zase topánky nezobrala..

keď sme sa vrátili, už tam bola celá partia a halušky ešte stále neboli hotové(a to sa mi zdalo, že sme boli preč celú večnosť..) tak sme sa vyobjímali a dochystali aj so sestrou tie halušky. požičala som od BB kopu tanierov a príborov a skoro som sa s tým zabila cestou po schodoch.. on ale ani neprišiel, necítil sa dobre a tak som mu len odložila takú menšiu porciu (viac neostalo, šli riadne na odbyt) kým som všetkým nabrala a všetko obstarala, tak kým som konečne začala jesť, daktorí už dojedli..

sestre s Novým som naberala na spoločný tanier, takže dvojitú dávku a Veva povedala, že to by dokázala zjesť, taká je hladná.. tak som to dala jej a ona to vážne všetko zjedla! ach, kde sa to v nej stráca? aj ja xcem taký metabolizmus! no hlavné je, že všetkým chutilo a bolo toho tak akurát..

keď sme skončili a kým sme sa vyhrabali, bolo už pol štvrtej či štyri večer, trochu neskoro ísť do ZOO, keď lístok stojí 12,50 a o siedmej zatvárajú a tak sme sa rozhodli len pre menšiu návštevu pár pamätihodností.. šli sme teda na zmrzlinu, do Frauenkirche a na hrad.. z hradu potom do hradnej záhrady a ku soche zajaca..

no a potom už bolo šesť a museli sme ísť pomaly na festival.. cestou na intrák sme sa tak chytili so ZŠ okolo pliec a rozprávali sa o tom, aký to bol krásny deň.. on na to, že to bol predsa najkrajší deň v mojom živote a ja som odpovedala, že vlastne áno, lebo BB s nami nebol.. až vtedy si to uvedomil a mne vlastne ani nechýbal.. vlastne som bola rada, že s nami nie je, lebo takto som si to mohla viacej užiť..

na intráku sme rozmýšľali dačo uvariť, lebo sme mali hlad, ale rozhodli sme sa už ísť radšej na fest a ešte predtým na nákup do Normy, kúpiť niečo na piknik.. nakúpili sme chlebík, toast, šunku, syry, salámiky, camembert, nejaké chipsy aj sladké keksíky, veľa spriteu a 6 fliaš ružového vína (to sme kúpili už ráno a tak sme ho aspoň mali chladené..)

na festivale vážnej hudby, druhý diel (prvý bol pred 2 týždňami s operou, teraz bol orchester..) bolo asi ešte viac ľudí, než predtým.. niet ani divu, počasie bolo ešte lepšie ako vtedy.. a tentoraz som bola skutočne so svojimi.. celá partia.. plus moji slováci.. tak sa mi to mega páčilo.. najedli sme sa po celom dni riadne vyhladnutí, nemalo to konca - kraja a pili víno so spriteom.. Nový mi oblial nohavice ružovým vínom, ale keď to zaschlo, nebolo to vôbec vidno, až som sa čudovala.. dobre nám bolo.. 

keď už všetci dojedli, popratali sme z deky jedlo a mohli začať orgie :D bolo to tak - každý s každým :-) okrem Vevy, ktorá sa viac bavila so sestrou a Novým, ktorí sa ale objímali a bozkávali, UI sa bozkával s Frajerkou snáď prvýkrát celkom verejne (okrem hádam prvej noci, keď sa na Uni-párty spoznali..) no a my ostatný sme len tak ležali popreplietaní, ja so Zlatou Nemkou na Zlatom Španielovi a z druhej strany sa ku nemu nehorázne eroticky túlila Smajla (neva, že má 2 roky frajera, ja sama nemám čo hovoriť..) no a Druhý Irančan sa mal tiež ku nim..

potom sa zase pálili pri jednej skladbe všetky prskavky a tak sme sa postavili, nech ten krásny pohľad môžme sledovať.. a potom zmena polohy, začal s tým Zlatý Španiel, čo si na mňa hneď ľahol a ja som tak musela ostať sedieť doosť dlhý čas.. a za ním hneď Zlatá Nemka a UI s Frajerkou.. Smajla ležala pri Druhom a držali sa za ruky.. no aspoň som mohla trocha vína piť, keď som sedela, lebo doteraz pili len ostatní slováci.. a hrať sa so ZŠ bradavkami :D

koncert bol krásny, hoci tentokrát bez spevu a bez ohňostrojov, ale zato s tými super ľuďmi.. to je vždy fajn :-) potom sme šli na intrák a xceli vypiť ostatnú fľašu vodky, lenže tá zmizla podobne ako Smajla s Druhým cestou domov.. cestou som stretla aj Toho, Čo Pohol Mojim Svetom s Tým, Čo Sa Mi Na Začiatku Páčil, šla som práve s UI a ZŠ a smiali sme sa na niečom.. ten prvý po mne kričal moje milované: "Lenkaaaa", ale viac sme sa nebavili..

našťastie som mala na intráku kus borovičky od poslednej sestrinej návštevy, a tak sme si mohli na Vevu pripiť, lebo už bolo po polnoci a ona mala narodeniny!! :-) sestra jej napísala slovenské prianie a Zlatý Španiel ho čítal :-) Nemky šli ale na nejakú narodeninovú párty svojej kamarátky a tak sme ostali len sami.. UI šiel ako správny závislák hneď na FB..

no bola už jedna hodina a pomaly bolo všetkým jasné, že do Rockfabrik sa zase nejde, keď xceme v nedeľu už veľa cestovať a ísť aj za Javim, treba byť svieži (a šofér triezvy).. tak sme mali párty len u mňa na izbe a práve sme boli na mojej posteli štyria, UI, Veva, Sestra a Frajer a ja som UI ukazovala, ako mám super tie latky, že mi nepadajú tak ako jemu, keď má na posteli 4 ľudí, no potom ku nám skoči ZŠ.. nie.. latky nepadli.. padla naraz celá konštrukcia!!! proste paráda..

napísala som Hausmajstrovi, že mám pokazenú posteľ a veľmi dúfam, že mi ju do pondelka opraví... šli sme hrať kalčeto do spoločenskej.. ja s vevou sme hrali proti ZŠ s UI a stavili sme sa o striptíz :D samozrejme sme vyhrali :-) a samozrejme sme od UI žiaden nedostali..

okolo druhej ráno sme sa snažili všetkých vyhnať, že by bolo najmúdrejšie ísť už spať, lenže ZŠ sa stráášne nexcelo.. sestra s Novým sa už u mňa zamkli a Smajla odišla spať ku Druhému.. tak Zlatý ostal so mnou a Vevou a chúďa Veva teda nemohla tiež spať.. ale už sa bili a šteklili, takže myslím, že sa super bavili..

presviedčali sme ZŠ,nech nám spraví striptíz a on že nie, iba keď sa pobozkáme.. vedela som, že Veva to nemá rada, tak som vymyslela, že 'ak si dáme jazýčkovú, on sa musí vyzliecť celkom, a keď len pusu na ústa, tak do spodkov' .. samozrejme som nexcela, aby sa vyzliekal celkom a ani som nexcela dávať Veve jazýčkovú.. typická Veva sa aj tak zdráhala no nakoniec sme si dali takú pomerne nudnú pusu na ústa :D a tak sa ZŠ samozrejme začal vyhovárať, že to nič nebolo, to sa neráta a tak.. na čo som sa naoko urazila, odišla od vevy, že už viac nebude, že my sme svoju časť dohody splnili a teraz je rad na ňom..

pustil hudbu z mobilu, prinútil ma prisadnúť si znova k Veve, že to nemôže robiť predsa na dvoch miestach a začal tancovať.. najprv sme sa smiali, ale zakázal nám a tak sme smiech dusili iba v duchu :D prišlo nám to ale obom strašne smiešne, ako fakt že nielenže sa vyzliekal, ale aj tancoval, a tie jeho spodky so sto spongebobmi... ach :D tak sme sa smiali, že veva mala parádnu oslavu v nemecku, s bozkávaním a so striptérom, kam sa na to hrabe minuloročná opíjačka vo phoenixe? :D (kde som, mimochodom, ani nebola, takže isto nestála za veľa :P)

ZŠ odišiel zase o piatej a chúďa Veva zaspala ešte sa ani dvere nezavreli.. ja som šla za BB, lebo som sa xcela aspoň kúsok rozlúčiť než domov pôjdem.. a vedela som, že on ráno o deviatej isto nevstane.. spýtala som sa ho, ako mu chutili halušky a porozprávala som mu v skratke o prežitom dni a o plánoch o ceste na SVK.. presviedčala som ho, nech príde, ale isto nepríde ako ho poznám... a povedala som si, že sa mu nebudem vtierať, keď budem na SVK, že mu nebudem prvá písať.. proste podobne, ako ten víkend, keď nexce byť so mnou, nech nebude... itak je taký... hovorí, ako ma ľúbi, ako sa nexce rozísť ani keď odídem, ako pre mňa spraví čokoľvek na svete (a keď mu poviem, aby sa 2 dni neoholil, aj tak sa oholí, a keď mu poviem, že sa zaňho vydám, ak sa naučí slovensky, tak to si radšej vezme nejakú inú..).. a potom so mnou ani nexce byť.. a ja som tomu vlastne len rada..

(5.8.)

smajle som povedala, nech je o deviatej už tu.. a tá trúba mi 10 minút po deviatej volá, že ona už vstala, ale Druhý ešte ni, a či už má ho budiť.. tak sme zase mali parádny sklz.. spravila som 'Norimberské raňajky' - würstchen,sauerkraut a kartoffelpüree .. dobré boli :-)

pohli sme sa snáď po 11tej a do Schwäbisch Hallu dorazili o hodinku a pol.. navyše nám dal Javi nesprávnu adresu a tak nám trvalo ďalšiu 3/4 hodinu kým sme ho vôbec našli.. na obed spravil Tortilla de Patatas, ale nebola až tak dobrá, no itak sme ju pochválili. spravil ešte 1 pizzu, lebo jej ani nebolo dosť.. a potom sme šli trochu po pamiatkach.. do kostola a potom na most a na ostrov.. bolo tam pekne.. dali sme si zmrzlinu.. a rozprávala som s Javitom trochu španielsky.. fakt mi to nejde.. no odniesla som si z toho dňa aspoň "¡Qué pena!" ("aká škoda") a "¡buen provecho!" ("dobrú chuť") a "pequeña, pero matona" ("malá ale veľká duchom" alebo niečo v takom zmysle) a "soy caliente" ("ich bin heiß") a "tengo calor" ("mir ist heiß")

prišiel čas lúčenia a cesta domov, kedy som si zhrozene uvedomila, že som si zabudla kúpiť lístok späť!!! našťastie ma po asi 2 minútach čistého zúfalstva napadlo, že sa stačí staviť cestou v ktoromkoľvek meste na vlakovej stanici a tak sme aj urobili.. jedinú pauzu sme mali cestou (v Passau), na WC, lístok a jedlo.. ešte zvyšky z pikniku.. ale itak sme prišli do BA až o polnoci.. a ešte sme šli do Hubíc, kde som prespala u Smajlinho brata, hoci nás o 5:50 zobudili a vzali do BA, kde sme potom 2 hodiny čakali na vlak, ale po strastiplnej ceste som o 13:45 dorazila do LC..

a teraz si užívam domov.. tak zatiaľ pomerne kľudne.. asi to aj ostane.. plánujem aspoň návštevu vevy, a cestu do KE.. možno.. a už teraz ľutujem, že som neostala v NB, lebo mi len potom docvaklo,že až v pondelok sa vraciam, v utorok mám narodky a už v stredu môj milovaný Zlatý Španiel odchádza :((( bez neho to už nebude ono... a ja posledné dni, čo tam je, proste idem domov.. ja som ale trúba!!

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014