Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mojmir NOSAL konci dnes 18 rokov

Vsetko Najlepsie Mojo. Vela zdravia, stastia a radosti. Uspesne zlozenie maturitnych skusiek a navrat spat na skokansky mostik ;)

Viac informacii o Mojovi :

http://www.skijumping.blog.sk/detail-mojmir-nosal.html?a=865500ea431cc8caf053b38539979d88  

 

....................................................................................................................................................................................

V poslednych dnoch nas dosli informacie, ze Mojo netrenuje. Ja dufam, ze ta prestavka je sposobena pripravou na maturitne skusky a ze po nich sa len predsa rozmysli a vrati spat na mostik. Ved skoda by bolo stratit takeho nadaneho skokana. Neviem ci si Mojo uvedomuje, ze je jednym z najmladsich maturantov na svete (np jeho polsky rovesnici np Maciej Kot budu maturitne skusky skladat az o rok).  A aj ked chce dalej studovat (co mna osobne tesi) tak sa da aj studovat aj sportovat na vysokej urovni, co tiez viaceri skokani dokazali (Harri Olli, Ammann ci vacsina polskych skokanov ).

 

 


Ine | stály odkaz

Komentáre

  1. q
    vsetko najlepsie mojko
    publikované: 03.05.2009 09:49:00 | autor: qwer (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014