Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jan MAZOCH konci karieru skokana?

Zda sa, ze dalsi skokan sa luci so skokanskym mostikom.

Ako pise cesky "skijumper", ktory vzdy ma velmi presne informacie o diani v ceskych lyziarskych skokoch, skokan Jan Mazoch, sa rozhodol ukoncit karieru skokana.

Preco chce odist? Zrejma je  to hlavne z financnych dovodov., lebo mlady skokan musi z niecoho uzivit rodinu (zenu a dieta, ktore sa mu pred mesiacom narodilo). Urcite velku podiel na tomto rozhodnuti mal aj tazky pad na pretekoch SP v Zakopanom v januari 2007. Pad a potom dlhe liecenie a teraz priemerne vysledky na pretekoch zrejma prilis nemotivuju do tazkeho trenovania.

Dufajme ze skokan predsa len zmeni svoje rozhodnutie. Skoda je predsa kazdeho skokana, ktory sa vzdava v tak mladom veku.


Zahranicni skokani | stály odkaz

Komentáre

  1. Mazda uz netrenuje?
    A je skoro iste ze Jan Mazoch konci. Na sustredenie do Kranj cestuju len: Lukáš Hlava, Jakub Janda, Jiří Mazoch, Martin Plhal a Čestmír Kožíšek. Dalsi skokani ,Roman KOUDELKA, Jan MATURA, Borek SEDLÁK, Martin CIKL a Ondřej VACULÍK vystartuju v Hinterzartene. Ako vidime v ziadnej skupine nevidiet Jana Mazocha.
    publikované: 21.07.2008 15:46:07 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014