Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

David a Golias

metaforicky a skutocne

Prsi...

' Baby, ale musime spratat tie stolicky zvonku'. Nuz, pracovna napln je neoblomna a tak sa navleciem do bundy s logom a pridam sa k Hannah a Jo, ktore sa natahuju s tazkymi stlpikmi, boardami a stolickami. V pozadi sedi skupinka chalanov, typicka anglicka mladez, ktora uz od dobroty nevie co robit v sobotu podvece, len vysedavat, zavadzat a kibicovat do roboty.

Hannah: krehka asi meter patdesiat blondynka, stihlulinka, clovek ma z nej pocit, ze ju vietor odfukne pri silnejsom zavane.

Tato zenska sa dopali na nevsimavosti a hluposti opodial sediacej mladeze a vykroci k nim, Vyberie si toho najvyssieho a najvacsieho mladeho muza a priamo do tvare mu povie : 'Nuz, ale sa aj hned practe, ked nemate nic lepsieho. Alebo nam pomozte. Mas iba dve moznosti a doporucujem premyslene vyberat'.

V tom momente sa rozhodujem, co budem robit, ak nahodou Hannah povie mladik nieco skarede. Sme len tri zenske, oni skupinka asi osmich dost vysokych a evidentne posilnovnou nadupanych mladeznikov. Zbit ju urcite nezbije. Alebo ... ?

Mladik sa nepremysla dlho. Otoci sa ku kamosom : 'Chalani, ideme na to.' Postavia sa zo stoliciek. Hannah stale stoji a pozera mu priamo do oci, tym zarytym a neoblomnym pohladom. Mladik nauklada stolicky na seba a nesie ich dovnutra. Dalsi berie slnecniky....

Tak ako tomu nemozeme uverit, je to pravda. O chvilku je vsetko vnutri obchodu a mladina sa odporuca.

Ako to ta zenska robi?? Netusim. Tvrdi, ze sa klepala ako osika. Lenze v tom okamihu pre mna dokazala, ze ak sa postavim za nieco a pozriem sa problemu priamo do tvare, je vysoka sanca na uspech.

 


postrehy z bezneho dna | stály odkaz

Komentáre

  1. zdravim menovkynu ;)
    ci co... :D
    publikované: 13.05.2007 17:21:54 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. lepsie clanky nemas?:)
    to bola ale kravina...
    publikované: 14.05.2007 13:59:01 | autor: grobisk (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. grobisk
    mam, staci citat archiv. Ale pri tvojom prehlade asi nemas na take nieco cas. Kazdopadne, prosim, nenazyvaj kravinou moj posledny vytvor. Pre mna to bol zazitok, hodny zaznamenania. Merci.
    publikované: 16.05.2007 04:05:03 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. genialne
    tvoj clanok ma zaujal svojou vysokou kvalitou,formou a spracovanim. neuvazovala si nad tym ze by si niekedy pisala pre nejaky casopis ako pravidelna prispievatrelka? napr do Wandy alebo do lesku?

    tvoja fanynka
    publikované: 14.06.2007 19:24:05 | autor: petronela (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014