Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Belasí šampióni oslavovali s fanúšikmi

Majstrovský titul treba osláviť s fanúšikmi. Hokejisti Slovana Bratislava sa tohto pravidla držali aj tento rok a o radosť zo svojho šiesteho titulu sa prišli na Primaciálne námestie podeliť so svojimi priaznivcami.
Z okna Primaciálneho paláca ukázal zaplnenému námestiu trofej najprv kapitán Ľubomír Hurtaj, po ňom sa s fanúšikmi o radosť podelili aj ostatní hrdinovia so zlatými medailami na krku. Najväčší potlesk si vyslúžil kouč Zdeno Cíger, ktorý vyšiel na balkón ako posledný. Potom sa belasí presunuli dole na pódium a oslavy mohli pokračovať.
„Sme veľmi radi, že sme to vyhrali. Trofej patrí aj vám, našim fanúšikom,“ prihovoril sa priaznivcom kapitán hokejových majstrov Ľubomír Hurtaj. Doplnil ho Ľubomír Pištek: „Nebyť Urama, tak to nemáme.“ Priamo z pódia, kde sa belasí delili o radosť so svojimi priaznivcami bojovými pokrikmi i spevom, pozdravil prítomných hrdina z bránky Sasu Hovi. „Dobrý deň!“ povedal. Spoločne s divákmi a skupinou Hex si hokejoví majstri zaspievali znelku Slovana či We are the champions od skupiny Queen. Fanúšikovia skandovali mená hráčov, hráči vyhadzovali nad hlavy kouča Cígera či Sasu Hoviho.
Skôr ako slovanisti ukázali trofej priaznivcom, prijal ich primátor Bratislavy Andrej Ďurkovský. „V mene všetkých Bratislavčanov vám chcem poďakovať za výkony a za reprezentáciu mesta. Ste vzorom pre mladých,“ uviedol. Od hokejistov dostal zlatú medailu a hráčom odovzdal pamätné medaily.
Slovan získal majstrovský titul v stredu, s fanúšikmi sa hokejisti stretli hneď na druhý deň. Noví hokejoví majstri Slovenska oslavovali v troch fázach - najprv bezprostredne po štvrtom finálovom víťazstve, potom celú noc v ich obľúbenom bratislavskom podniku a napokon s fanúšikmi na Primaciálnom námestí. „Ešte v kabíne sme si dali cigary a dlho sme sa len tak bavili. Cestou domov sme mali dve prestávky, nikdy by som nepovedal, že cesta z Trenčína môže byť taká dlhá,“ opísal Marek Uram.
„V jednom podniku sme oslavovali až do rána, potom sme sa šli domov osviežiť, mali sme fotenie s trofejou a oslavy pokračovali do piatka, na Veľkú noc chceli ísť chalani domov,“ doplnil ho Hurtaj.

Slovan | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014