Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Krásne dymové oči- a prečo nie?



Ako vytvoriť zlaté dymové líčenie očí

Dymové líčenie by malo zaberať celú plochu viečka, takže sa rozhodne nedržte pri aplikácii oboch odtieňov zlatej pri zemi. Najskôr naneste svetlý a následne vmiešavajte teplejší tmavší odtieň. Na vnútornej strane oka nezabudnite použiť bielu farbu, ktorá váš pohľad okamžite rozžiari. Na zdôraznenie tvaru očí si môžete pomôcť aplikáciou čiernych, najlepšie tekutých liniek. Linku veďte naopak od vonkajšieho do vnútorného kútika oka, pričom na objeme linky postupne uberajte. Posledným krokom k perfektnému dymovému líčeniu je zvýraznenie rias. Najlepšie urobíte, keď zvolíte tmavočiernu maskaru, ktorá dodá vašim riasam objem. Potom už zostáva len vybrať nejaký pekný kúsok z vašej skrine a predviesť váš dokonalý vzhľad vybranému publiku.

                                                  www.moda.sk

♥Vaša Domča♥


make up | stály odkaz

Komentáre

  1. Kouřové líčení
    Moc děkuji za rady. Kouřové líčení mě úplně dostalo a líbí se, ale sama si moc nevím rady s tím, jak si ho nalíčit. A to používám kvalitní dekorativní kosmetiku https://www.naqed.cz/product-category/make-up/ Zkoušela jsem i různé video tutoriály, ale vaše stránky mi poradily úplně nejlépe.
    publikované: 20.12.2021 09:08:51 | autor: Miina (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014