Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Condoleezza Riceová: kvok kvok kvok

Spojené štáty sú mŕtve, nech žije Európa!

Ustanovila sa počas uplynulého víkendu Condoleezza Riceová, ministerka zahraničných vecí údajnej svetovej superveľmoci, do Izraela a už v lietadle mala husté reči, ako zdvihne svetlu medzi národmi mandle za bezohľadné rozširovanie Lebensraumu na okupovaných palestínskych územiach.

Šlo o konštatovania typu "si myslím, že výstavba nových židovských osád na okupovaných palestínskych územiach neprospieva mieru .... Spojené štáty sú toho názoru, že výstavba nových židvoských osád na okupovaných palestínskych územiach nie je nápomocná mieru ..." a podobné silné vyjadrenia. Kvok, kvok, kvok.

Paralelne s Riceovej prísnou návštevou v Izraeli koloval v Bezpečnostnej rade OSN takmer finalizovaný návrh na rezolúciu, ktorá Izraelu nariaďuje zastavenie osídľovania - izraelskej koloniálnej agresivity. BR OSN má o ňom naostro rokovať tento týždeň. Draft rezolúcie predložila Liga arabských štátov, ale stojí za ním Saudská Arábia - hej, presne tá, kde bol predtým Bush a minulý týždeň Pan Ki-Mun škemrať o zvýšenie ťažby ropy. Hoci im kráľ Fajsal jasne povedal: ropy je dosť. Ceny kurví niečo iné - a na to už blízkovýchodné štáty produkujúce ropu dosah nemajú. Na tie vaše globálnefinančné špekulácie.

Prvé pojašené správy v izraelských médiách k návrhu rezolúcie bohorovne konštatovali, že Spojené štáty rezolúciu nepodporia, pretože v BR OSN zásadne nepodporia nič, čo si dovolí čo i len náznak kritiky zločinov Izraela. Ďalšie správy boli v tom duchu, že stanovisko USA k rezolúcii je zatiaľ nejasné.  

 Zároveň s dobrusovaním rezolúcie, ktorú izraelskí riťolezi nemôžu označiť za okliešťovanie práva Izraela na sebaobranu spočívajúcu v rozbití celého regiónu, sa na pôde OSN dejú iné - súvisiace - veci. Termín reprezentanta Izraela v OSN čoskoro končí - a Izrael nie je ochotný vymenovať nového. Akože s OSN nie je o čom a Izrael je už dostatočne silne vyzbrojený, aby mohol, tento raz už otvorene, prdieť na celú OSN a medzinárodné právo, ktoré si dovoľuje dávať židov na jednu úroveň s gójmi a žiadať od nich, aby sa správali ako civilizované spoločenstvo.

No ale späť k návšteve Condoleezzy Riceovej. Výsledok: nonšalantný vyvolený smiech. Z jej kecov si už nikto nič nerobí, zvestuje vyvolený Jerusalem Post. Nejaký Dajan, ktorý šéfuje okupačnému nacistickému tzv. Koncilu židovských komunít v Júdei a Samárii, dokonca verejne označil jej komentáre za bezočivé a drzé.

To je v konečnom dôsledku odkaz Izraela celým Spojeným štátom. Vycicanej, morálne zdevastovanej bývalej veľmoci, ktorú sionizmus skorumpoval, rozložil naočkovaním mémov agresivity a odkopol. Z USA sa stala bezcenná handra namočená do nekonečnej vojny s Irakom, eticky znemožnená pred celým svetom, potopená v množstve vážnych problémov, ktoré robia z jej meny papier na podkur a z jej obyvateľov vyhladovanú lúzu. Čo im možno poradiť? Nuž, snáď len to, čo bolo v Smetiarni v kontextovej reklame k správe o fatálnych záplavách v Iowe: Dodržiavajte pitný režim. 

Na rade je Európa. Na ňu sa teraz treba nacicnúť a urobiť ju prípadne lídrom vojenského útoku na Irán. Vycicané USA sa už totiž tejto šialenej myšlienky úplne vzdali. Ale je tu pacient Šarközy, ktorý má nukesy. Je tu Merkelová, je tu Berlusconi ... a aj Brown je použiteľný. Posranú pacifistickú Európu treba zas raz prebrať z letargie a poriadne ju v duchu Aumannovej teórie talmudistických zabijáckych hier zmilitarizovať.

A ďalej sa uvidí.

Aktualizujte si nápis na mešteku za Eurofunds a menu za eurá.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. hm,
    akurat tento vikend som sa od jedneho doveryhodneho insidera dozvedel, konkretne Bratislava je - co sa tyka zaujmu "zidovskeho kapitalu" o investovanie na nasej svojeti - uplne nepodstatna a v ostatnom obodbi cca od zaciatku roka odmietli okolo 50 projektov, do ktorych im bolo ponuknute investovat.
    to len na ilustraciu toho, ze im asi nie sme dost dobri ani na to, aby nas skorumpovali a moralne zdevastovali

    Parafrazujuc Stasiukaz jednej zo jeho Halicskych poviedok: "Treba kupit lepsie auto, aby sa o nas obtrel naozaj velky zazrak. Fiatka nestaci."
    publikované: 16.06.2008 09:50:03 | autor: rado (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. To bude tým, že v rámci EÚ je celé Slovensko
    nepodstatné.
    Ako hovorí klasik, v talóne sú väčšie veci, nie nejaké investície v Podkarpatí.
    Napríklad také dotácie. O nich sa rozhoduje v Bruseli, nie v Bratislave.
    publikované: 16.06.2008 10:05:13 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Jedna interesantná správa:
    07:26 Report: Sources say U.S. backs return of Shaba farms to Lebanon (Israel Radio)

    Je tým jasne povedané jedno: vo vojne proti Libanonu, ktorej rozbuškou sa stali farmy Šabá, bol agresorom Izrael.

    Jeden by sa aj spýtal, že čím to je, keď USA celé roky tvrdošijne držali stranu Izraelu okupujúcemu Šabá. Kde dňom i nocou svištia vodné pupmy kradnúce najcennejší libanonský prírodný zdroj, aby mohlo svetlo medzi národmi plytvať vodou a za cenu zdevastovania budúcnosti regiónu prevádzkovať svoj šibnutý "zelený zázrak v púšti."

    Je to asi rok, čo hlavný geograf v službách OSN odovzdal Pan Ki-Munovi správu, že Šabá sú jednoznačne libanonské. A sa vzápätí strhol sionistický kravál a Pan Ki-Mun musel verejne vyhlásiť, že definitívny správa je "predčasná".

    No, sledujme ďalej.
    publikované: 16.06.2008 10:22:58 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. c. rice nahle odisla z izraela do libanonu
    http://www.sme.sk/c/3930389/Riceova-prisla-odobrit-vladu-v-ktorej-je-aj-Hizballah.html

    condy nie je thaiska sluzka ktoru mozu kibutznici ponizovat
    publikované: 16.06.2008 13:24:08 | autor: new world order (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Nezabúdajme ale pri tom všetkom
    aj na skutočnosť, že tá EÚ tiež nie je nič iné ako obyčajná chamraď zlodejská, ktorá okrem iného ukradla napríklad Srbsku Kosovo. Žiadalo by sa povedať, veď karma, ale je to ešte jednoduchšie. Práve tým Kosovom si Európa vystavila doklad o svojej trvalej a ťažkej mentálnej nespôsobilosti a to by bolo prevelice čudné, keby si židovskí bratránkovia, hnaní svojim odvekým pijavičím inštinktom, nechali ujsť takúto krásnu príležitosť. Obvzlášť, keď sa im ponúka hneď predo dvermi.
    Verme, že táto zaslúžená hirudoterapia pomôže Európe von aspoň z toho najhoršieho. Skôr, ako bude neskoro.
    publikované: 16.06.2008 15:43:04 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Odkaz zákulisnému rýpadlu
    V súvislosti s izraelským režimom sú fekálne asociácie úplne v poriadku.
    Ak budeš mať niečo konštruktívne k veci, pokojne sa môžeš zapojiť do diskúzie tuto.
    publikované: 16.06.2008 15:49:53 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Ale aj tak je, idar, zvláštne,
    že k prijatiu kosovarskej ústavy EÚ priekupníkovi s ľudskými orgánmi Thačimu a jeho mafiánskej bande oficiálne neblahoželala.
    Že by si už všimla, v akom svinstve sa skrzevá americký projekt "demokratický Kosovar" vymágala a nejde to už umyť.

    Zato sa okamžite ozval spoza oceánu americký dement a alkoholik Bush, vrelo ubezpečujúc Kosovar vedený priekupníkom s ľudskými orgánmi o neutíchajúcej podpore zo strany JúEsEj.
    Jeden by aj povedal, že je v diplomacii velice neobvyklé, aby sa zaoceánski trti americkí tak náhlili s gratuláciou Kosovaru, ktorý je - ak sa teda nič nezmenilo - stále na európskom kontinente.
    publikované: 16.06.2008 15:59:53 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Nuž, keby Kosovar
    ležal na severoamerickom kontinente, asi by sa trti pásikaví s gratuláciami toľko neponáhľali ;).
    Ale šak čo nebolo, môže ešte raz byť. Z globálneho hľadiska sa mi parcelácia Júezej perspektívne javí ako krok vpred. Len kto im tam bude stále nosiť banány, keď si ich už nebudú môcť samostatne narabovať.
    publikované: 16.06.2008 16:47:18 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. peniaze
    publikované: 16.06.2008 17:34:10 | autor: new world order (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Samé sa im to tam v Emerike začne rozsýpať
    len čo ešte viac schudobnejú.
    Kým prežierali celému svetu budúcnosť, kovbojská súdržnosť bola zaistená. Lenže teraz ...

    No ale iné som chcela. Teším sa, ako (a či vôbec) naši experti okomentujú iránsky manéver, ktorým dnes vytiahli zo sionizmom prelezenej Európy všetky svoje peniaze a uložili ich do ázijských bánk.Týmto veľkolepým gestom sa zároveň s Európou rozlúčili.
    Nie je to tak dávno, čo Manúčehr Mottakí povedal predstaviteľom EÚ jasnea jednoznačn: rozmyslite si, čo robíte. Keď nám budete o dva-tri roky zúfalo škrabkať na bránu, neotvoríme vám.
    publikované: 16.06.2008 18:05:25 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. No veru, to sú iné sumy
    A staríkovia v Izraeli, ktorí prežili koncentračné tábory, vyberajú odpadky z kontajnerov, aby nezhebli hladom.
    publikované: 16.06.2008 18:07:47 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. A ešte bonus:
    19:08 Oil has reached new record high of nearly 140 euros per barrel (Reuters)
    publikované: 16.06.2008 18:09:45 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Ale treba aj popravde povedať,
    že vzápätí ropa zase ochabla o celých šesť dolárov. Asi sa investori zľakli, že dostanú od Olmerta po svojich veľkých nosoch za nadržiavanie Iránu. No veď uvidíme, ako dlho im tá harmónia vydrží. Keď je situácia napätá, dobré vzťahy berú za svoje. Prodpokladám, že už zajtra bude po idilke.
    publikované: 16.06.2008 21:12:23 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. To je teraz normálne
    Príde denný monitoring cien ropy, a tam: cena stúpla, cena klesla, cena stúpla, cena klesla, cena stúpla na nové dnešné maximum, cena klesla pod staré včerajšie maximum atď atď.
    Nemá to žiadnu výpovednú hodnotu.
    Teda okrem toho, že celkovo cena stúpa.
    Na tej správe nie je nič zaujímavé, okrem euros.
    publikované: 16.06.2008 21:27:37 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. To tiež nie je zaujímavé,
    to im len unikla správa pôvodne určená až na budúci rok. To už sa v dolároch ani počítať nebude.
    Povedau by som, pravý čas investovať.
    publikované: 16.06.2008 21:42:22 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. USA sú mŕtve, nech žije EÚ:
    publikované: 16.06.2008 22:11:56 | autor: kriq (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Ano, Krqk, pochopil si to spravne, o tom je tento clanok.
    Soudruzi jednaji se soudruhy na zlepseni vztahu.

    Kua, nejako tu druzbu musime prehlbit.
    Zalozime spolocnost Europsko-Izraelskeho priatelstva?

    Proc ti soudruzi tam dole, medzi lidmi, nedelaj svoji praci lepe?
    Pak my tady hore pusobime jak takovej kul v plote.
    publikované: 17.06.2008 07:41:15 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Na pôde Európskeho parlamentu
    predsa existuje parlamentná Delegácia pre vzťahy s Izraelom.
    Jej podpredsedníčkou je taká Monika Flašíková-Beňová.

    A potom je tu EFI - European Friends of Israel
    http://www.efi-eu.org/content/view/5/56/
    s jej pozoruhodnými goals

    EFI consistently works across the EU and member states to monitor all legislation that impacts on Israel and lends its support to new initiatives that will help Israel to exist within safe and secure borders.

    (Pozná tu niekto izraelské borders? To sú ktoré? Zelená línia? Separačný múr, ktorým si privlastňujú ďalšiu ukradnutú pôdu? Veľký biblický Izrael?)


    Čoskoro sa predsedníctva EÚ na pol roka zmocní pacient Šarközy a bývalý šéf UNMIK - organizácie kupčiacej s vnútornými orgánmi srbských zajatcov Kouchner.
    Z EÚ sa razom stane ešte väčší zmrdibolševický zmrdiraj.
    publikované: 17.06.2008 08:13:44 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. predzvest
    Sarkozyho predsednictva europskej unii

    http://www.sme.sk/c/3932608/Francuzsko-chce-vytvorit-europske-vojenske-jednotky.html

    era militarizmu sa zacina
    publikované: 17.06.2008 14:37:58 | autor: new world order (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Cha, ešte nemajú ani tie vysnívané
    Spojené štáty európske a už sú kontaminovaní. Zdá sa, že bez nosatých sa nezaobíde vznik žiadneho novodobého impéria.
    Včera si Merkelka stihla aj odskočiť na futbal, ale sa na driečnych junošov nemohla sústrediť, lebo vraj majú nadmieru problémov v Únii. Tak neviem, či teraz myslela na Írov, alebo na ten trapas s tichou inváziou svetla národov.
    Problém je, že tieto procesy sú ireverzibilné. Stačí zopár idiotov vo funkciách a nikto už nikdy žiadnu lisabonskú zmluvu a záväznú výpomoc Izraelu nezvráti. To je ako s tou povestnou privatizáciou strategických priemyselných odvetví.
    Až pokým zase nedojde na lámanie chleba, oušem.
    publikované: 17.06.2008 22:46:53 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Az tak ireverzibilne azda tie procesy nie su.
    Aby som nebol zas obvineny z nedostojneho optimizmu, ale co vlastne EU prijala? A co to znamena? A co to bude znamenat zajtra?

    Teraz pred spanim citam historiu Byzancie, ved to pozname - to si clovek spomenie, ake to boli casy. Cela skvela helensko rimska civilizacia bola postupne zahltena primitivmi, ktori boli navyse natolko nehygienicki, ze dostali tu infekcnu chorobu povodom z Pentateuchu.
    Cela civilizacia do sraciek, namiesto Zenona ci Archimeda hadky o tom, ci su ikony svate, alebo nie.

    Koniec sveta.
    publikované: 18.06.2008 07:28:21 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Idare, a aky je tvoj postoj k EU?
    Ty si myslis, ze bude pre niekoho OK, ci dokonca pre nas, ked sa rozpadne ci skonci ako poskok Usraela?

    Len sa pytam, na spravnej odpovedi nebude zavisiet tvoj dalsi karierny postup
    (no, uvidime)
    publikované: 18.06.2008 07:31:22 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. ná, a neny to pjekné? kuk:
    publikované: 18.06.2008 08:07:18 | autor: kriq (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. cesi chcu ozivit myticku kreaturu
    publikované: 18.06.2008 08:19:06 | autor: new world order (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Tanečnica tanečnica,
    určite si si na tej Pravde pravdúcej všimla aj ten článok o falšovaní výskumu:
    http://spravy.pravda.sk/americki-vedci-klamu-vo-vyskumoch-dr1-/sk_svet.asp?c=A080618_113143_sk_svet_p09
    Jedna moja bystrá maďarská kolegyňka (nie ema;p) to raz okomentovala tak, že keď ľudia klamú v bežnej životnej prevádzke, a síce bez oddychu a s obdivuhodným nasadením, prečo by tak nečinili aj vo výskume, že áno.
    Ten paškvíl je úmyselne otitulkovaný tak, aby to bolo mediálne účinné. Celkom iste sa totiž nemenia žiadne gény, možno iba ich transkripcia. A tá je riadená aj hormonálne, lokálnou hypoxiou atď. V každom prípade robia dotyční veľkú chybu, že sa nepodrobia terapii. Tá ich benígnosť nie je žiadna záruka, némlich. Možno nám to sami o pár rokov potvrdia zo záhrobia.

    Arton, EÚ má nepochybne imperiálne ambície. To je vo všeobecnosti zlé a obvzlášť, keď sa toho chytajú takí imbecili ako sú Šarkózy a Merkelová. Na to nepotrebujeme ani niekoľko storočí, aby sme to rozpoznali, to vidíme hneď teraz.
    Preto mi je lautr egál, či a kedy sa to rozpadne a komu to prospeje. Ja sa na EÚ neorientujem, ani ju nepotrebujem.
    publikované: 18.06.2008 15:10:48 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. No dobre, Idar,
    ale co my ostatni, co zijeme v EU?
    Je uz vybyvana?

    A nebolo by tej Europy skoda?
    publikované: 18.06.2008 15:25:28 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Join our vibrant Jcommunity
    ked geny hladaju svojich:
    http://www.jdate.com/?lpid=57&prm=58375
    ale pozor,
    "One or more patents apply to the features and services accessible via this site, including without limitation:
    U.S. Patent No. 5,950,200 and all corresponding foreign counterparts."
    Pobavili šme še...
    publikované: 18.06.2008 23:37:24 | autor: Jozefb (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. izrael posiela message amerike a europe:-)))
    The official, who spoke on condition of anonymity, said a second goal was to send a clear message that Israel was prepared to act militarily if other efforts to stop Iran from producing bomb-grade uranium fail. "They wanted us to know, they wanted the Europeans to know, and they wanted the Iranians to know," the Pentagon official said, according to the Times. "There's a lot of signaling going on at different levels."
    http://www.reuters.com/article/newsOne/idUSN1939158020080620

    publikované: 20.06.2008 08:33:13 | autor: new world order (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Aj ked to mnohym nepasuje, my sa venujeme radsej o vyvoju!
    publikované: 24.06.2008 10:41:09 | autor: oskar (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Vyvoju?
    kedysi to bol sovietsky zvaz, dnes ma najvacsieho trpajzlika ...

    ... Izrael.

    .
    Gratulujem.
    To bude asi tym, ze su to ti isti ludia.
    Ti isti rusi, ti isti bolsevici.
    publikované: 24.06.2008 13:36:13 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Okrem toho tu tradične ide
    o vyložené klamstvá a zavádzanie. Minimálne polovica tých vecí vo svojej originálnej podobe v Izraeli vyvinutá nebola. Izrael je agresivný púštny štátik plný plagiátorov a zlodejov, to áno, ale celkom určite nie nejaká vývojová veľmoc. Tými sú štáty ako USA, Japonsko, Nemecko, Švajčiarsko, Škandinávia atď.
    publikované: 25.06.2008 01:18:37 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. good
    Akože s OSN nie je o čom a Izrael je už dostatočne silne vyzbrojený, aby mohol, tento raz už otvorene, prdieť na celú OSN a medzinárodné právo, ktoré si dovoľuje dávať židov na jednu úroveň s gójmi a žiadať od nich, aby sa správali ako civilizované spoločenstvo.

    http://www.onlinepandorabeads.com/pandora-silver-beads.html
    http://www.onlinepandorabeads.com/
    http://www.salestiffany.com/tf-paloma-picasso.html
    http://www.edhardy-estore.com/
    publikované: 29.07.2010 05:26:16 | autor: pandora jewellery (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014