Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kung-fu mela

Dnes som zašiel do kina a stálo to za to. Fakt dobre som sa pobavil.

S kamarátom sme sa dohodli, že zájdeme do kina. On vyberal kino (najbližšie k nemu, teda Flóra) a ja film. Spočiatku to bral akože, keď to musí byť, tak to nejako prežijem. Každopádne sa v kine smial asi zo všetkých najhlasnejšie. Ono sa totiž nešlo nerehotať. Teraz si ten film chce kúpiť na DVD.

Kto by šiel na film, aby videl úžasné kung-fu scény, asi by nebol dostatočne uspokojený. Nie, že by tam nič také nebolo, ale predsa len filmy s Jet Li (napr. Fist of Legend alebo Hero) prípadne nejaké filmy s Jackie Chanom sú väčšou zárukou. Zámerne som spomenul Jackieho (ktorého mám veľmi rád), lebo práve jeho filmy sú špecifické svojským humorom. Teda najmä tie, ktoré netočil v Hollywoode.

Kung-fu mela je paródia na kdejaký film (samozrejme Matrix a podobne). Je prešpikovaná rôznými gagmi, ale nepovedal by som, že je to prehnané. Nie je to film bez príbehu, práve naopak.


kino | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    nooo, toto som videla, naozaj sa smiech neda udrzat, ale fantazia medze nekladie :)
    publikované: 09.08.2005 21:18:31 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014