Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A ako by srandy nebolo dosť pobavil ma aj tlačový hovorca TV JOJ.

Poniektorí ľudia by si mali rozmyslieť, čo chcú povedať. Keď trepne hovadinu tlačový hovorca, to už sranda končí.

Podľa denníka Nový čas hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth, na otázku: "Prečo TV odvysielala v čase štátneho smútku katastrofický film Armagedon?", odpovedal: "Posolstvom mimoriadne odvysielaného Armagedonu je aj hold obetovaniu sa v prospech vlasti."

Úprimne, podobnú hovadinu som od tlačového hovorcu ešte nepočul, a človek, ktorého napadlo dať Armagedon práve z týchto dôvodov, by si zaslúžil zvieraciu kazajku.

To, že JOJ zrušila Vyvolených beriem ako plus, ale keď už dali Armagedon, prečo okolo toho dristajú také kraviny. Viem, že úlohou tlačového hovorcu je robiť goodwill spoločnosti, ale ten sa niekedy robí aj hovorením pravdy, ba častokrát práve tým.


Komentáre | stály odkaz

Komentáre

  1. Tento štátny smútok som nepochopil.
    Je pravda, že čo sa stalo je smutné, no neviem prečo by sa mali robiť škrty vo vysielaní.
    VyVolení ani Armagedon nemajú žiaden vpliv na to ako niekto bude smútiť a či vôbec bude smútiť.

    Jediné čo ma fakt dorazilo bolo, koď sa jedno slovenské rádio hralo na súticietich a o 12:00 sa pridalo k sirénam minútou ticha.
    Tá minúta mala asi päť sekúnd.
    No čo už veď vysielací čas je drahý.
    publikované: 24.01.2006 13:09:47 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Statny smutok?
    Denne na Slovensku zomrie kopec ludi. Pre svojich blizkych maju rovnaky vyznam ako vojaci, ktory maju smrt ako sucast povolania. Neznizujem tragediu ich blizkych, ale nepovysujem ju nad akukolvek inu.
    publikované: 24.01.2006 14:11:26 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. mne to pripada tiez uletene
    Ale ide o boj o volica, inak by sa pan premier neunuval okamzite informovat verejnost, atd... Proste predvolebny populistizmus na mrtvolach nestastnych obeti - politicka nekrofilia
    publikované: 24.01.2006 15:29:16 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. preco nie?!
    Preco politicka nekrofilia? Ja keby som bol premier, tiez by som reagoval na smrt 43 statnych zamestnancov a tiez by som vyhlasil statny sviatok. Nepochybne by sa rovnaka pieta strhla, aj keby boli v lietadle hokejisti alebo herci. Je to jednoducho styridsat ludi, ktori boli v sluzbach statu v zahranici a umreli tam. Aky boj o volica, preboha? Co by to bolo za premiera, keby okamzite nereagoval?
    publikované: 24.01.2006 18:19:49 | autor: skamasu (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. boha
    statny smutok, samozrejme. 100
    publikované: 24.01.2006 18:21:11 | autor: skamasu (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. nehnevaj sa ale je to blbost
    Ked zomrie primar nemocnice, tak statny smutok nie je. Ked zomru traja rusnovodici zo statnych zeleznic tak smutok nie je. Ze ich bolo 43 je dovod na statny smutok?
    Uvedom si, boli to vojaci, pracovali za peniaze danovych poplatnikov, dostavali rizikove priplatky a ako vojaci si boli vedomi oni i ich rodiny, ze jedneho dna mozu vo vykone sluzby zomriet.
    Neboli to hrdinovia co zachranili vlast, nemali ziaden extremne vyznamny prinos pre tento stat.
    Mozno to znie hrubo, ale ja som sa za ich duse pomodlil, co je podla mna viac ako vsetky tieto posmrtne sprostosti. Uz som to raz povedal, ked zomrel papez, vystavovanie schranok co ostali po cloveku na verejnosti povazdujem za nekrofiliu.
    Premier sa vzdy zjavy tam, kde sa nieco medializuje. Zahraje na city, prisluby pomoc a potom hovno, hovno, zlata rybka. Spomenme si na nedavnu kalamitu. A povedat verejne, ze stat rodiny odskodni, je drist az z toho usi bolia. V prvom rade ich odskodnia danovy poplatnici, ktori stat zivia. V druhom rade, ich stat odskodni, lebo mu to urcuje zakon a ver mi, ze im nedaju ani korunu navyse, nez ako to zakon hovori. Detto poistovne.
    Napriek statnemu smutku zamestnanci nemenovaneho statneho podniku v nedalekej restauracii vcera cosi oslavovali. A pekne si aj zaspievali.
    publikované: 24.01.2006 18:39:30 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. az teraz som to precital
    skamasu> je trosku rozdiel medzi statnym sviatkom a statnym smutkom, alebo si azda aj ty nekrofil?
    publikované: 24.01.2006 18:42:56 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. V súvislosti
    so štátnym smútkom som nepochopila jedno: Tá nehoda sa stala vo štvrtok večer, od piatkového rána sa o tom hovorilo všade a neustále. Uniká mi logické vysvetlenie toho, prečo štátny smútok nebol vyhlásený buď okamžite, alebo aspoň skôr, napr. od piatkového poludnia, alebo počas víkendu. Prečo začal až v pondelok napoludnie? Ja len, že mi to príde akési príliš vypočítavé ... hoci so samotným štátnym smútkom súhlasím...
    publikované: 24.01.2006 18:49:03 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. 2 laskona
    Lebo cez vikend bol ples Cesko-Slovenskej vzajomnosti, a vsetci nasi veduci predstavitelia si ho nenechali ujst.
    publikované: 24.01.2006 18:52:30 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. nemenovany statny podnik ma nezaujima
    som ateista, resp. neverim v Boha. Je mi jedno, ci sa za nich niekto modli, neverim na duse. Statny smutok ma inu hodnotu - je to demonstracia ucty, akasi moralna satisfakcia pre rodiny vojakov. Znie to ako dristy, samemu sa mi to zle cita, lebo su to mierne sprofanovane frazy. Ale za ich vyznamom si stojim. Tvrdit o tych ludoch, ze neurobili bohvieco pre tento stat, povazujem za scestne. Urobili viac ako ja, ktory tu sedim a hadam sa. Aj vdaka tomu, ze vojaci - nielen nasi - pracuju po celom svete, sa dari konflikty drzat tam, kde vznikaju. Ja osobne som hrdy na to, ze Slovaci su v Kosove. Aj v Iraku. To, ze sme maly stat neznamena, ze pri kazdom probleme zahrame mrtveho chrobaka.
    Este pozn. na zaver: vojaci nie su platenmi za to, ze mozu zomriet. To sa preca zaplatit neda, co je to za hovadinu. Su plateni len za to, ze riskuju. Ak zomru, je to rovnaka tragedia, ako ked zomrie potapac.
    publikované: 24.01.2006 18:59:05 | autor: skamasu (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. ja som zasa pacifista
    A osobne kaslem na kazdu vojnu, lebo kvoli nej priamo a nepriamo zomieraju ludia. Ak by bolo menej hrdych ako ty, mozno by dotycni este zili.
    Tvoj postoj mi pripomina perlicka, ktoru mozno este dodnes vidiet na kasarnach v Presove: "Mier si ubranime.", jednoducho vojenska logika.
    publikované: 24.01.2006 19:15:30 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. laskonka
    Štátny smútok bol naplánovaný na deň pohrebu pohrebu.

    publikované: 25.01.2006 07:36:48 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. pohrebu?
    no pokial viem, tak vojaci su este v marnici a smutok uz bol...
    publikované: 25.01.2006 08:22:08 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. :-(
    je pravdou, že im nájdenie tiel a identifíkacia trvali dlhšie, no nie je sa čo diviť.
    Určite to muselo dať veľa práce a tým záchranárom (či kto to zbieral) nezávidím.
    Bol to divný ťah, odhadovať takto termín.
    publikované: 25.01.2006 09:08:31 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Dávid
    nemyslím si, že s tým pohrebom máš pravdu ... ale aj keby, tak mal byť štátny smútok vyhlásený okamžite a mal trvať až do pohrebu ... aspoň ja to tak pocitovo vnímam
    publikované: 25.01.2006 18:01:30 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Slovencina moja
    dmbia! Prosím Ťa pekne, naštuduj si slovenčinu pre tretí ročník základnej školy ! A oboznám sa aspon zo základmi spoločenského taktu !!!
    publikované: 09.06.2006 15:50:42 | autor: jakr (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. 2 jakr
    nieco konkretne napovies? pokial narazas na diakritku, to uz je zlozvyk z pisania e-mailov a defaul anglickej klavesnice :)
    publikované: 09.06.2006 15:57:46 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014