Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Heroes - rozhodnutie o 5.sérii sa blíži, vyzerá to nádejne!

 

H E R O E S

s e a s o n  5

  Rozhodnutie o 5.sérii sa blíži, vyzerá to nádejne!


Aj keď stále nepadlo oficiálne rozhodnutie televízie, vyzerá to tak, že sa dočkáme novej série, no má to však háčik...


Po dlhšej dobe ticha sa dnes pozrieme aj situáciu okolo seriálu Heroes (Hrdinovia) a ich možnom ne/pokračovaní. Konečne sa začali objavovať aspoň nejaké správy o ďalšom pokračovaní seriálu. Z prostredia televízie a od samotnej riaditeľky televízia presiaklo, že NBC vážne uvažuje o tom, že aj napriek prepadu sledovanosti 4.série sa dočkáme na jeseň tohoto roka pokračovania v podobe 5.série.

Momentálne stále prebiehajú analýzy výkonnosti seriálu a jeho predaj do zahraničia, a čísla predajnosti DVD so 4.sériou. Čo sa týka predajnosti, tak vo svete sú Hrdinovia veľmi obľúbeným seriálom a práve aj táto skutočnosť zaváži v ich prospech.

Jedno je však isté, ak aj bude 5.séria, tak bude určite posledná a aspoň sa dočkáme uspokojivého konca seriálu, čím ďalej, tým viac sa objavuje správa, že v prípade schválenia novej série čakajú seriál významné škrty v rozpočte a počtu epizód.

Znamená to, že 5.séria bude iba 13 častí, ktoré poslúžia nato, aby bol celý príbeh dorozprávaný a ukončený pre spokojnosť fanúšikov. Navyše mnohí herci už dostali nové ponuky na účinkovanie v iných seriáloch a niektorí ích už aj využili a tak ukončenie Heroes aj im vyhovuje.

Momentálne NBC rieši veľký problém, čo sa týka jej seriálovej ponuky, veľa jej seriálov stagnuje a upadá a televízia hľadá cestu ako uviesť nové seriálové tituly s dostatočným úspechom a zároveň sa rozlúčiť so starýmim nevýkonnými seriálmi. No objavila sa aj novinka v podobe seriálu Parenthood, ktorý mal sice slabší štart, no diváci si ho našli a dnes je v Amerike veľkým hitom a televízia si objednala aj jeho 2.sériu a rovno 22 častí! Pre zaujímavosť uvediem, že hlavnú úlohu tu má Lauren Graham, ktorú môžme poznať zo seriálu Gilmore Girls, kde hrala Lorelai Gilmore. Koniec Hrdinov v prípade 5.série a skrátenej 5.série by teda padol na december tohto roka a televízia by tak od roku 2011 na toto voľné miesto mohla uviesť nejakú novinku, ktorá by mala taký úspech prípadne ako Parenthood.

Stále však platí, že definitívne rozhodnutie televízie sa dozvieme v druhej polovici mája! No zatiaľ to vyzerá veľmi nádejne.

: : : blog o seriáloch : : :

                                                                     váš svet seriálov


blogoserialoch@gmail.com


Všetko má svoj koniec...blog o seriáloch končí na blog.sk!

Jún 2010


Heroes (Hrdinovia) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014