Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A je to tu [undomielka]

huh..ale neviem, čo to prišlo....jedine čo sa mi v prehrávači song zmenil....
     No klasicky. Čo si ja už len mám čo nahovárať? No už mi ani nič nezostalo. Môžem sa snažiť ako chcem, aj tak nebudem dokonalá. Že prečo? No lebo. Universe has other plans with me. A toho sa musím držať! I am meant for something special. Ale kedy a čo?? Som ja ale ťava. Veď nevadí. Všetko bude dobré. A veronika raz zo slohu trojku dostane..no počkať už dostala! A ja to ani v kalendári zapísané nemám. :'(. Asi tak.
     Všetko ma štve. Posledný mesiac. Ani neviem prečo. Žeby som si nejak cez tie Viance navykla na pohodičku? No to je blbosť, lebo ani sviatky neboli ružovou záhradou. Som sa mohla tváriť hocako, ale pravda vždy výjde na javo. No pravda ako pravda... Ale to je už fuk. Spolužiaci? To je jedna veľká banda pokrytcov a malých deciek! No na pár výnimiek. 4 ľudia. Šokujúce, že. Ostatných môžem z vysoka. No teda je ich viac..dobre tak 1/3 svojich úžasných spolužiakov zvládnem. Ale sú to tupci. Okrem tých 4. A som hrdá na tento názor. Verejne sa priznávam! Hoďte do mňa kameňom, ak ma máte radi. Tak by mi ani nikto neublížil. Krásny svet.
     A kto za to môže? No ja. :'(. So sad. I know. But I have my truth. The only one truth for me. Choosing of that people wasn't difficult. I don't know why. So, I guess, I did it unconsciousness. So hate me if you want. It's up to you and yours feelings for me. The only thing what matters is....if I knew I woudn't be here. Probably I would have extended eye-teeth and eat blood (Aja, if you are reading this, I'm sorry. But you know. Vampires are cool (even new pink :P) and they are sexy too. And when you're a vampire you're sexy too. :D. Silly apology, I know. But it's good enough for me.).
     Takže tak....Ivuškina spovednica........"If I were a vampire,  would I save the world or would I do crazy things?" That's a question! No - To be or not to be - that's out. 
VAMPIRES ARE THE NEW PINK!!!!!

Ivuškina spovednica | stály odkaz

Komentáre

  1. COOL
    viac nemam co dodat :)))
    publikované: 27.01.2008 10:38:30 | autor: TRILL (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. lolec
    tipujem, že ten anglický part :P a papanie krvičky :P to až tak strašne chceš dôvod na tú blúzku =))
    publikované: 27.01.2008 10:44:32 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. len tak dalej
    Musim uznat, ze najviac ocenujem fakt, ze zo slova "sviatky" vznikli "sviAKTY". Neviem, ci to bol zamer alebo nie, ale je to jednoducho ivaja.
    btw: od Aji:D yes, I know, how always...
    publikované: 31.01.2008 14:05:24 | autor: Mrs_the_Hell (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. kua kua kua!!!
    to az ani preklep nemozem urobit?????
    publikované: 31.01.2008 16:49:31 | autor: ivus (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014