Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Syndróm lovca? Dnes už ani nie!

„Nemám gule na to začať to,“ napísal mi Zajačik pri jednej z našich skype konverzácií. „Vy ženy by ste sa chceli veľmi osamostatňovať, chcete mať vo všetkom navrch a byť nám mužom rovné, ale začať vzťah, tak to nie!“ rozčuľuje sa Čierny. A Mrkvička stále čaká na ženu, ktorá zbalí jeho. Je to naozaj tak? Naozaj sú chlapi radi, aby ich zbalila žena?

 

Až doteraz som si myslela, že chlapi sú lovci a potrebujú si svoju korisť sami uloviť, aby si ju dokázali nadovšetko vážiť. Možno aj na kilá...

Žena príde, hodí očkom, prvá vezme iniciatívu a vypýta si číslo. Alebo chlapa pozve na drink či kávu. Nie všetci sú takí. Niektorí naozaj potrebujú pocítiť, že ešte stále majú syndróm lovca. Musím však dodať, že tento syndróm sa pomaly ale isto utláča do pozadia. Ani nie pred štvrťstoročím by chlapi nežné pohlavie, ktoré berie opraty do ruky, nazývali všelijakými nie príliš pozitívnymi výrazmi. Dnes? Dnes čakajú.

 

Na kontakt.

Na signál.

Na pozvanie.

Na prvý bozk...

 

A prečo nie? Prečo to nezačať? Čierny má pravdu. Treba sa osamostatniť aj takto. Do istej miery. Napríklad. Pozvite ho niekam. No potom nech sa vám ozve on! Žiaden chlap, ani Mrkvička, ktorý sníva o zbalení, nemá rád stíhačky. Možno iba na oblohe.

 

Takže ak máte vo svojom okolí nejakého Smejka, pokojne do toho!

 

Veľa šťastia J

 

PS: niečo na tom bude

 


Zaujalo ma... | stály odkaz

Komentáre

  1. Lovec!
    http://www.youtube.com/watch?v=NVS1DZt0K6c&feature=related

    ;))

    PS: chlap aby lovil a ulovil musi mat daku korist predsa...tak dievcata, do toho..dajte sa lovit a uvidite kolko lovcov sa zrazu vylovi..;-))
    publikované: 20.09.2010 22:56:03 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Je to o ženskej taktike
    Ženy balia mužov, ale používajú rôzne taktiky
    a)„nechá sa zbaliť“ – aby mohla byť zbalená, musí dať o sebe vedieť. Na začiatku nemá úplne jasné koho, iba jej hormóny povedali – nejaký muž by sa zišiel. Začína si všímať skupiny mužov z rôzneho prostredia, vytipuje si typy, ktoré jej vyhovujú a začína sa stále častejšie pohybovať v prostredí kde sa jej tipy vyskytujú. Potom je otázka času, kedy muž, niektorý z jej typov, prejaví prvý signál. Ak dlho nič zo strany mužov, pre najvhodnejší tip začne vysielať signály ona. Je častejšie v jeho prostredí, zapojí sa do rozhovorov, snaží sa o očný kontakt... až to konečne tomu jej tipu „dôjde“ ...:)
    b)„aktívna žena“ na začiatku rovnaká ako žena v bode a), ale ona nečaká až to „mužovi dôjde“. Rozhodne sa, toto je on, s ktorým to skúsim. Ak nezaberú prvé signály, tak ho vyzve ona na stretnutie, ona ho pobozká prvá, ona „zariadi „ prvé milovanie.
    c)„žena mix“ niečo medzi a) a b)
    Ak ktorúkoľvek začne baliť niekto, koho si nevytipovala, rýchle prehodnotí typy, ktoré jej vyhovujú. Tu je to potom na šikovnosti muža, aby bol vhodný typ. Ak je nešika, musí skúšať inde.

    Ktorý typ ženy vyhovuje mne? Je mi to fuk. Ktorákoľvek, viem rýchle prehodnotiť svoje tipy.
    Otázka lásky, to už je iné pole...
    publikované: 21.09.2010 08:49:08 | autor: na mene nezáleží.. (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014