Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

dobrí chlapci..

tak som dnes prišla na hlbokú životnú múdrosť...

a totiž...

neexistuje len jeden typ dobrých chlapcov!!!!

to sú tí, ktorí.. sú vždy friendzonovaní, lebo nikdy neflirtujú, dievčatá si vážia až skoro posvätne, sú najlepší kamaráti, nikdy by neublížili.. a keď si to dosť inteligentné dievča uvedomí a jedného si klofne, budú spolu šťastní až do smrti...

samozrejme, ak si to neuvedomí práve nejaká nevyzretá polopsychopatka, čo sa stalo jednému môjmu naj kamarátovi.. (snáď vieš, koho myslím, a že ni Teba..) no to je potom iný príbeh...

ale čo mi dnes povedal Irančan, tak to ma donútilo rozmýšľať... povedal, že sa hnevá za tú WISO párty, lebo som proste tie nemky pred nimi varovala.. a povedal, že s Francúzskou to bola ona, kto nexcel pokračovať... a povedal, že ..

druhý Irančan je ešte lepší.. on nebalí dievčatá..nebozkáva.. a netancuje s nimi telo na telo... a xcel mať so mnou dlhšie priateľstvo.. nie len dobrodružstvo..

well.. to bol presný opak toho, čo som si myslela... ale tak čo som si mala myslieť?

keď prvú noc, čo sme sa spoznali, a musela som mu sedieť na kolenách kvôli úlohe, nepustil ma preč.. vo dverách ma pobozkal a xcel ísť ku mne na noc...

ďaľší deň, čo sme sa stretli, ma tiež bozkával.. hádzal ma na posteľ a zničil mi dvere... vtedy mi došlo, že nič viac ako dobrodružstvo to nebude...  mimochodom vtedy so mnou aj tancoval telo na telo a nie z mojej iniciatívy, ja to nikdy nerobím,... kým som neušla.. a vtedy si ma chytil BB...

a potom párkrát.. vždy využije príležitosť dostať sa do mojej izby, bozkávať ma, hodiť ma na posteľ.. a potom odísť.. nenápadne.. pár minút predo mnou.. aby sme sa nevrátili spolu..

na verejnosti si zo mňa uťahuje.. má aj rôzne erotické narážky.. sem tam ma objíme.. sem - tam je so mnou.. pozerá na mňa.. občas ma nervuje.. teda často..

a toto je dobrý chlapec?

myslela som, že je presne ten zlý typ... ako O. .. že si xce užiť.. a nič viac.. (O. tiež v posteli rád povie "I love you", ale to je len sila zvyku.. alebo sila chvíle.. určite tým nemyslí lásku.. to vidí aj slepý..On to nikdy nepovedal, ani len, že ma má rád..)

a zďaleka nie len so mnou..

a vôbec.. kto sa má v tých chlapoch vyznať?

myslela som, že som mu krivdila.. písala som si aj s Francúzskou aby som sa jej na Irančana spýtala.. potvrdila, že má pravdu.. čo sa jeho týka.. ona skončila s ním.. ale čo je dobrý chlapec?

ale zas, keď to tak po sebe čítam.. naposledy to bolo niekedy pred týždňom.. keď sme tu nejakú párty mali.. prišiel za mnou do izby, skúsil ma bozkávať.. povedala som, že nexcem.. že mám rada BB..  vedel aj predtým, že som s ním.. bolo mu to jedno.. dobrý chlapec..

on možno... s veľkou dávkou tolerancie... ale čo ja?

__________________________________________________________________________

tak som sa mierne odklonila od životnej múdrosti, ktorá bola už na začiatku vyslovená, nie však práve najlepšie rozvedená... a totiž proste.. dobrých chlapcov je určite oveľa viac.. a možno tí, ktorí každú noc bozkávajú inú majú proste len smolu medzi nimi nájsť tú pravú.. jasné, nezvolili si asi najsprávnejší spôsob, ale možno ich to tak baví... hoci spať by s každou nemuseli...

ale človek má proste svoje spôsoby.. a možno skoro každý túži po láske.. a keď ju nemáme, robíme zlé rozhodnutia, robíme chyby (samozrejme aj s láskou.. veď nikto nie je dokonalý..) ale čo je dôležité, je naše vnútro, to ako to cítime.. a či xceme byť dobrými ľuďmi... a povie sa, že chlapi sú svine, a hajzli a bezcitní.. ale obrátene to platí aj o ženách.. o všetkých, o niektorých.. o máloktorých..

skúsme veriť, že ľudia sú v podstate dobrí.. a možno.. len možno máme nádeje, že sa raz nesklameme..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

  1. whatever
    Iránčania si ženy vážia,

    ale nie feny , čo majú po celý rok ruju
    publikované: 21.06.2012 19:16:13 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014