Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vytiahol zbraň a zastrelil troch

Po milenkách nasledujú zbrane.

Celkom nechápem tejto mediálnej fantasmagórii okolo zabitia troch konateľov firmy vo Zvolene ich bývalým kolegom. Ten navyše svoj čin, podľa autentických (a absolútne duševne zdravých) vstupov redaktorov jednotlivých televízií, zvládal so stoickým kľudom. Nebudem múdry, neviem, čo bolo vo veci, no po osobných skúsenostiach si to viem predstaviť.

Vraj 300 tisíc €? Na zabitie troch ľudí dosť málo. Skôr pôjde o absolútne duševné sklamanie a podvod. Nie je to tak dávno, keď do otcovej (bývalej) firmy chodili policajti v civile s pištoľou za opaskom. Dotyční chceli štátnu zákazku bez "kompletného" papiera cez druhého konateľa, otec bol proti. Nasledovala demonštrácia sily, otec si poležal pár týždňov na PN-ke, našťastie len doudieraný. Potom dlhý súd, ktorý nič nevyriešil, aby nakoniec otca obvinili z trestného činu a na ďalšom súde sa musel brániť proti nezmyselným obvineniam.

Nakoniec sa to dostalo na vysoké miesta, a malo sa to riešiť cez jednu nemenovanú vysoko postavenú osobu (nazvime ju policajt "Vajco"), ale aj tá povedala otvorene: "Toto sa deje často, ja na to bohužiaľ nemám dosah, sú tu veľké tlaky, neviem Vám pomôcť." Na to popadali rôzne vety s obsahom slov "kyselina", "utopíme", "zmiznutie", "odjebeme", tak sa na to otec vykašľal. Viem, že prišiel o niekoľkonásobne viac ako 300 tisíc €... Ale teraz sme radi, že sa po rokoch cez to preniesol a duševne od toho očistil. Absolútna zrada, ak by takto zradený človek nemal rodinu, vyjebal by ich legálne držanou zbraňou ako vo Zvolene. Bodka.

Celkom tomu nakoniec chápem, média nás musia zabávať chobotinami. Je to pre mňa taký úžas, nakoľko som tú televíziu dlho nepozeral okrem ľahkého porna a relácie Na telo. Teraz ma najviac na tom štve, ako mi pomaly začala liezť na nervy Zlatica z Markízy aj so svojimi posratými správami. Tak som ju miloval, chcel za milenku, ale Paťo nepožičal... Nejaká náhrada?

;)

Na návšteve | stály odkaz

Komentáre

  1. tebe to začalo liezť na nervy až teraz
    to napovedá, že
    odhad tvojho vekového intervalu treba posunúť akomak nižšie
    :!
    žeby 19?
    publikované: 22.11.2012 21:22:01 | autor: krišpín (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. heh ;)
    no dajme tomu, že sa mýlišo 6 rokov, skôr by som zdôraznil, že TV som zapol po dlhých rokoch.
    publikované: 22.11.2012 21:23:39 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Nerozumiem
    "(...) policajti v civile s pištoľou za opaskom. Dotyční chceli štátnu zákazku (...)," to akože tí policajti chceli od Tvojho otca - zrejme spolumajiteľa firmy -, štátnu zákazku? Žiadať štátnu zákazku od súkromníka? Nedáva mi to zmysel. Ozrejmil by si mi to please?
    publikované: 23.11.2012 00:11:19 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  4. robertin
    naopak, firma vyhrala VO, ktore robil stat a nasledne si niektori z neho chceli odliat znacny obnos, nechcem sa o tom rozpisovat velmi.
    publikované: 23.11.2012 08:28:48 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  5. oprava
    * robentin ;)
    publikované: 23.11.2012 09:27:38 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  6. a predsalen
    v minulom režime bolo toto kurevstvo v ľudoch potlačené..nuž..ale..zasa denne neboli banány..:-)
    publikované: 23.11.2012 09:44:47 | autor: hnus (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Verejné obstarávanie
    nazdar Noncreativ, diky za odpoved aj za opravu :) a teda nebudem veľmi vyzvedať keď Ti je to nepríjemne. Dúfam však Ti nebude vadiť že si chcem ujasniť čo vlastne píšeš v tom svojom texte lebo stále mi to nesedí. Čiže, firma Tvojho otca dostala štátnu zákazku. Následne ju resp jej konateľov navštívili policajti v civile s pištoľou za opaskom - ibaže tentoraz v roli výpalníkov, tak je? -, lebo niektorí si z tej štátnej zákazky - niektorí vysoko postavení štátni úradníci? -, chceli odliať značný obnos. Dajako takto to bolo?
    publikované: 23.11.2012 10:58:21 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  8. rob
    napisal som co som napisal, da sa z toho vytusit spravne pochopenie, viac pisat nebudem :)
    publikované: 23.11.2012 11:43:12 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Iná verzia príbehu
    Teda nepovieš mi či som vytušil správne? Nedozviem sa čo tam robili tí policajti v civile s pištoľou za opaskom? Možno tam boli na jeho ochranu! Pred výpalníkmi čo ho chodili obťažovať do firmy. Z toho čo píšeš to mohlo byť aj takto.
    publikované: 23.11.2012 20:56:32 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  10. nonco,
    tato dostal i nakladacku?uz bez nej by mi to prislo velmi zle,ta situacia.
    ad hnus:nic nebolo potlacene,robili sa ine ku*evstva.
    netvrdim,ze sa to niekde ubera lepsim smerom,ale iluzie o minulom rezime by som si nerobila...pamatnici spominali najlepsie vari na 1.republiku...
    publikované: 28.11.2012 18:33:06 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Non,
    ==Na zabitie troch ľudí dosť málo==na zobratie života, nie je žiadna cena postačujúca
    ==Absolútna zrada,...absolútne duševné sklamanie a podvod.==stačí sdliacky rozum, aby človek pochopil, čo sa asi začalo diať po odpredaní prosperujúcej firmy, len aby sa zisk nemusel preliať. ...a z úst sa práši a trpezlivosti ubúda a povestná posledná kvapka a ...kto druhému jamu kope.....
    ==Celkom tomu nakoniec chápem, média nás musia zabávať chobotinami==no zábavka s tragickým koncom, ani mne neprospieva, ale vieš si predstaviť, čo by sa dialo, keby dávali pozitívne správy? Typu: nonco vyhral milión....bonnie sa podarilo oboplávať zemegulu za zber papiera...stratili sa bezdomovci....psy sa hrali s fotograafom...všetci ľudia čistia po nich a na Luníku sedem sa všetci usmievajú, voda tečie a všetci pracujú... učitelia sú spokojní s celým vzdelávacím systémom a platmi....doktorom nič nechýba, ani harašenie so sestričkami? jednoducho chobotiny - nešťastie iných nás viac zaujíma , ako vlastné šťastie.
    všetko dobré želám
    publikované: 28.11.2012 21:06:27 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. bonnie
    ilúzie nie..realita nepoznala bezdomovcov..ani hladujúcich..ani nezamestnaných..porno...ZLO-ktorého tu je denne za vagony...
    prvá republika ZLU tiež nezabránila..všetko je o tom-aké myšlienky..a akí ľudia ich realizujú..
    často mám dojem-že ľudia žijú len pre to-ako žiť lepšie na úkor druhého človeka..:-(
    aký zmysel BYTIA cítiš teraz ty?
    publikované: 29.11.2012 09:14:52 | autor: hnus (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. hnus,
    nebolo mojim zamerom vyvolat tuto polemiku.co sa deje teraz,je hnus,hnus,hnus a ryba smrdi od hlavy.legalne posvatene kradeze,zlate padaky,tunely,zmanipulovane vyberove riadenia,tazky pravny deficit v state,skorumpovane sudnictvo,policia,statne urady,politci a exekutivne zlozky prepojeni s mafiou,redukcia choreho a stareho obyvatelstva,exekutorske eldorado,exodus kvalifikovanych profesionalov do zahranicia,drbnute zakony nezohladnujuce potreby obyvatelstva a pracujucich,dlhdobe neriesenie zavaznych problemov a mrvenie sa v nepodstatnych kauzach odvadzajzuce pozornost od tych podstatnych,neprenasledovanie politickych zlodejov a defraudantov,zato hojne zatvaranie mladych,co si zahulia joint,etc,etc. nechce sa mi rozpisovat o svinstvach a nesvarch prebiehajucich v minulom rezime,pretoze sa mi nechce verit,ze by to uz niekto zabudol a obhajoval diktaturu "proletariatu",ale lepsie to teda nebolo.bolo to rovnako zle,len inak zle.globalny kapitalizmus a to,ako se deje a co so sebou prinasa a ake nasledky zanechava,to vidim ako jeden z najhlavnejsich problemov a prznenie ludstva.nevyjadrila som,co som chcela,ale to je na dlhsie a nechce sa mi zachadzat do podrobnosti...
    publikované: 29.11.2012 20:22:16 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014