Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kvasnicová pomazánka

zaujímavá chuť
2. fáza

suroviny:


1PL olivového oleja, 1menšia cibuľa, 1kocka droždia, 1vajíčko, soľ, štipku mletého čierneho korenia, troška horčice, 1čL paradajkového pretlaku, troška mletej červenej papriky

postup:


1, cibuľu si nakrájame na jemno a opečieme na olivovom oleji do hneda, pridáme kocku kvasníc a miešame pokiaľ sa nerozpustia

        

2, pridáme soľ, korenie, pretlak a horčicu a premiešame..... následne pridáme celé vajíčko a miešame pokiaľ sa nám nevytvorí hustá hmota

rada: ak by ste mali pomazánku riedku (čo mne sa nestalo), môžete pridať troška dukanovskej strúhanky

        

3, do tejto základnej pomazánky (po vychladnutí), môžeme vylepšiť sterilizovanou uhorkou, uvareným vajíčkom, alebo sardelovou pastou



dobrú chuť

dukanovské pomazánky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014