2. fáza
suroviny:
1PL olivového oleja, 1menšia cibuľa, 1kocka droždia, 1vajíčko, soľ, štipku mletého čierneho korenia, troška horčice, 1čL paradajkového pretlaku, troška mletej červenej papriky
postup:
1, cibuľu si nakrájame na jemno a opečieme na olivovom oleji do hneda, pridáme kocku kvasníc a miešame pokiaľ sa nerozpustia
2, pridáme soľ, korenie, pretlak a horčicu a premiešame..... následne pridáme celé vajíčko a miešame pokiaľ sa nám nevytvorí hustá hmota
rada: ak by ste mali pomazánku riedku (čo mne sa nestalo), môžete pridať troška dukanovskej strúhanky
3, do tejto základnej pomazánky (po vychladnutí), môžeme vylepšiť sterilizovanou uhorkou, uvareným vajíčkom, alebo sardelovou pastou
dobrú chuť
Kvasnicová pomazánka
02.05.2013 17:38:44
zaujímavá chuť
Komentáre