Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Harry Potter

Čas kedy každú bunku v našom tele ovládne posledný film o Harrym Potterovi sa neodvratne blíži!!! Harry Potter a dary smrti druhá časť v kinách od 14.7.2011 :D
Vedeli ste o tom, že Harry Potter príde na Slovensko???Pre mnohých to asi bude sklamanie, no žiaľ zatiaľ iba v druhej časti siedmeho pokračovania jeho príbehu. Na slovenskom plátne sa Harry Potter a dary smrti (druhá časť)objaví už 14.7.2011. V tomto filme bude Harry pokračovať v hľadaní horcraxov, čo bude samozrejme doprevázdané akčnými chvíľkami, pri ktorých vám možno prestane tiecť krv v žilách. Príbeh končí tak ako každý- šťastne, no i tu sa objavia postavy, ktoré za svoju rodinu či priateľov obetujú život. Ak ste tento príbeh od spisovateľky J.K.Rowlingovej nečítali tak budete musieť ešte ten mesiac a pol vyčkať aby ste sa dozvedeli podrobnosti, samozrejme ak nesiahnete na výtlačok tejto knihy na nenecháte sa ponoriť do jej čarov. A ak ste naruživým fanúšikom Pottera a všetko máte už prečítané, tak sa určite možete tešiť ako si s príbehom poradili páni režiséry a talentovaný herci. Tak či onak všetci sme už netrpezlivý a nedočkavo čakáme kým sa budeme môcť pohodlne usadiť do sedadiel kín a budeme si môcť vychutnávať už posledný film, ktorého hlavným hrdinom bude slávny Harry Potter.

Pikošky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014