Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A máme to za sebou, lidi svobodní!

A můžeme si opět užívat svobodu, co hrdlo ráčí.

A je to za námi.

A můžeme se opět začít těšit. Myslím na další  17-tý listopad (čti November). Samé úspěchy v budování prvobytně pospolného kapitalismu, zajedeme si na Bermúdy. když už konečně můžeme cestovat kde nás napadne, někdo, třeba jako já, do Arktídy, někdo třeba do Ameriky. Když přesvědčí imigračního úředníka státu svou podstatou vzniknuvšímu z přistěhovalců, kteří pracovat museli, že v Americe on pracovat nemíní. Prože jsou tam moc a moc zadlužení. Představte si, že víc jako Slovensko, a přesto  jsou motorem světový ekonomiky. Musíme se ješte hodně učit.. Protože to se v Americe nesmí. Tam se nepracuje, tam je svoboda a nikdo ji nepromrhá za kus žvance vod pouličního prodavače.

Mno a my se máme stále co učit od amerických soudruhů. Jen nám to studium trvá nějak moc dlouho. Na můj v kus. Věnoval jsem se potápění a vím, že vodrážet se vode dna přes dvacet let, aby aspoň trošku vzduchu se Ti ušlo, není bůhvíco. Vo dekompresi a raději ani nebudu točit.

Takže všem nám osvobozenejm chudákům a chudinkám přeji, aby jsme měli na všechno, co si vzpomeneme. Kapitalistické prostředí vám dokáže splnit Vaše sny. Bůh s vámi!

To se říká. Nejraději to mají prezidenti. Když posílaj mladý kluky zhebnout někde do oný..., no však víte. Vono položit život za demokracii podle USA se vskutku oplatí. Věřte mi.


Aktuálne, že vraj | stály odkaz

Komentáre

  1. pche..
    co si vystrngali to maju !..problem je ale ze ja som nestrngala a ani vtedy som nemala penazi nadbytok krom naroku zakonneho na pracu a teraz nemam duplom ani pracu aqni penezi, ..ci truplom bo uz ani zdravotnicka starostlicvost nie je a bude aj stvotduplom bo pokial pojdem do dochodku ani dochodky nebudu..tak tak, zijeme made in amerika : tolkokrat si clovekom kolko dolarov/eruraskov mas :DDD..aj cigan sa ma lepsie ako obycajny clovek ..:DD
    Ahoj Mito ..dze sa nam tulas, haaa?! ze si si ty daku babenku nasiel a ostrozky ti ostruhala..hm?!
    publikované: 19.11.2011 13:55:41 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Milo
    - pod tým dnom sa veru ťažko dýcha...- prezradím Ti môj sen !- vynorím sa.nechcem sa už dekompenzovať a obdivovať podmorský svet...
    - chcem na vzduch,na breh a na slnko...:-))
    a...demokracia ? - keď mi v tom nebudú zabraňovať,tak to budú asi demokrati :-))
    publikované: 20.11.2011 09:38:01 | autor: vyfack-naiv (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Ahojte,děvčata. Toulavá mne už přešla.
    Jsem, přece jenom v těsně předkremačním věku. Ale zatím se mi tam neto. Nechce. Už vím kde, už vím jak, vím dlouho, že to bude zadarmo z daní daňových poplatníků. Jenom jedno nikdo nechce.Mám s tím dost velkej morální problém. A filosofickej taky. Každej se brání mně nechat rozfoukat. Rozptýlit. Na rozptylové loučce, pasece, k tomuto účelu předurčené. Každej mně chce někde zakopat, já nevím, však jsem nikomu neublížil vědomě. Mám sen, že když budeš muset umejvat vokna, tak si povíš- aha, Míla je tu))))) Je to tak jednoduchý a průhledný i politicky, a nikdo to nechce závazně příslíbit. No mne do země nikdo nedostane, to se raději nechám vod Jardy z líní vecpat do motoru, zapne forsáž a bude))))
    publikované: 20.11.2011 12:19:05 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  4. A navíc. Navíc a to se málo ví.
    Nejsem žádnej motostřelec, pardon, příslušník mechanizovanejch jednote. Tankisti a letci pěkně uhořej a je. No tihle by se furt zakopávali někde v hazlu)))
    publikované: 20.11.2011 12:33:13 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  5. A navíc mně pěkně serkají. Nedopřejou nebožtíkovi ani nic.
    Ani klidného spočinutí, ani sladkej spánek. Jo, to jsem si vymyslel minule na hřbitově. To vám musím. že-Spi sladce, cukrouši!!!
    Voni mně snad chtěj jen proto, abych mohl zběsile útočit, nebo co.
    publikované: 20.11.2011 12:37:47 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  6. ja
    umrem ;))))))))))))))))))))))))))
    publikované: 20.11.2011 18:05:07 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Jajajkoooo, na umírání jsem tu já !!!
    Zapamatuj si to. Umřu vám a basta!! Mám to poipřemejšlený.
    Tak žij dokdy chceš. Nebo dokud Tě nezastřelej znovu založený Lidový milice (LM) Vony jsou to i cigára, tak proto s dovysvětlením.
    publikované: 22.11.2011 10:45:50 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Provokatér
    nazdar Miťo, tiež ja som niečo - ale vôbec nie tak ironického ako v tomto Tvojom prípade -, spísal na počesť 17-eho novembra (čti listopadu). Nech sa Ti lúbi:
    http://robentin.blog.sk/detail-nekolegialni-zbabelci.html?a=2270c8296531ee48813881cdc54ad681
    publikované: 22.11.2011 12:57:16 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Mitoooo, sak
    publikované: 22.11.2011 13:15:42 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Jajakoooo, si mne motivovala!!!!
    Taky skákal z mostů do vody. Já su Vodnář, někdo dokonce mně pomluvil v mé přítomnosti, že jsem vodník. Takže u mne je to naprosto normální)))))
    publikované: 23.11.2011 09:07:15 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  11. pockaj
    publikované: 23.11.2011 10:40:49 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014