Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.31

Myslela som si že dnešnú potešiteľnosť snáď ani nenájdem......do večera fakt nič......až z večera sa tak nejako z čista jasna dostavila.

V práci mám uzávierkové obdobie, čo je čas, kedy by som bola vždy radšej niečo iné ako účtovníčka...napríklad speváčka by som chcela byť...a hoci aj v kapele Senzi Senzus......len nie účtovníčka. Do toho máme v práci ešte aj dve kontroly.....naraz....asi aby sme sa nenudili. Doma.....práčka vydáva veľmi divné zvuky a asi máme aj škriatkov, ktorí chodia rozhadzovať celý dom kým sme v práci......no a Lili.....tak ta sa večer neviem z akých pohnútok ale vyváľala celá v hovne.

Takže kde je tá potešiteľnosť?.......Sadla mi uzávierka ktorú musím odovzdať v piatok, a z práčky som vytiahla gombík, tak už neškrípe.....upratala som celý byt a použila som saponát ktorý sa volá kvetinová fiesta......tak to u nás krásne vonia...lili sa včera vykúpala a jej srsť sa tak leskne, že pri istom uhle svetla odráža jagavé iskričky....a uvarila som večeru ...ktorú keď môj syn zjedol, potľapkal ma po pleci ako keby som bola hokejista a strelila práve rozhodujúci gól.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Pocit z dobre vykonanej práce

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014