Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako som sa na Golfe dokaličil

Kto by veril, že sa pri golfe dá dokaličiť koleno? Ja nie, ale predsa sa mi to podarilo.

Na piatok 24.9. bol naplánovaný MEF Golf cup, ktorý sa mal konať v Hlubokej. Celý štvrtok bolo fakt dost hnusne a tak som už ani nedúfal, že nejaký golf bude. Ale príroda sa zahrala a vyčarovala počasie, ktoré síce nemožno nazvať ideálne (stále ešte bolo dosť chladno a slniečko sa skrývalo), ale nepršalo a zima sa dala vydržať.

Takže tradične sme dopoludnie strávili tréningom (odpaly, chipovanie a puttovanie) pod dohľadom trénerov a po obede sme sa pustili do turnaja. Všetko bolo OK. Celkom sa nám i darilo (boli sme v skupinách po troch). Dokonca sa naše družstvo so šťastným číslom 7 umiestnilo ako tretie. Zostali však ešte nejaké nerozdelené ceny (pôvodne sme mali  byť po štyroch v družstve), tak sa vymyslela ešte jedna súťaž, aby to neprišlo nazmar. Keďže ja už som cenu mal, tak som nemohol vyhrať, ale zapojiť som sa mohol.

Išto o odpal asi na vzdialenost 50m, odohrať z trávy cez potom čo najbližšie k jamke. Každý si označil dve loptičky a najbližšia vyhráva. Po odpálení všetkých sme sa išli pozrieť ako to dopadlo. Dalo sa to obísť dookola cez mostík, alebo preskočiť cez potok. Potok bol pomerne široký a ja som si veril viac, než bolo rozumné. Koleno my vyskakuje už niekoľko rokov, ale už dlho sa chovalo mravne (lebo som si dával pozor). Ale tento-krák som urobil peknú hlúposť. Doskok na pravú nohu sa skončil okamžitým vyhodením kolena (našťastie vždy skočí naspäť) a asi som si i niečo potrhal, lebo v tom dosť divne zachrastilo a už niekoľko dní to bolí, že na tú nohu nemôžem skoro ani stúpiť. Tak dúfam, že to skoro prejde, lebo sme sa na taiji začali učiť novú zostavu a nerád by som o to prišiel....


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. ako som wa viedl chodit
    a to som optimista, asi o tu zostavu pride
    publikované: 27.09.2004 09:12:43 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014