Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Žeby Vianoce?

Vianoce, čas pokoja, oddychu, nádherných chvíľ. Nový rok, môžeme začať odznovu ísť cestou od začiatku, dať si nové predsavzatia.
Je to však pravda? Aká je realita?
Prijímame do srdca naozaj nový začiatok, nádej, lásku?
Svet, a teda my sme si skomerčnili všetko dokonca aj Vianoce. Stále len darčeky, áno obdarúvame druhých, vytvárame im úsmev na tvári. Je to však všetko? Znamená pre nás všetko hmotný dar? Pre mnohých áno, avšak potom sa dostanú do situácie, kde by všetky dary sveta nevymenili za kúsok zdravia, šťastia, lásky a pohody. Vtedy si vie človek ceniť obrovskú hodnotu ľudského života.
Vianoce sú predsa o inom. Spomeňte si na časy, keď ste boli dieťaťom a vy ste sa tešili na príchod Ježiška a verili ste, že on  naozaj príde. Práve táto detská naivná viera nám chýba k dokonalosti, k šťastiu.Verme, verme, že existuje niekto, KTO je nad nami, KTO nás stvoril, KTO nás predurčil k životu, KTO pri nás denne stojí, KTO nám dal život, KTO sa pre nás obetuje. A dal nám aj    Vianoce, možnože aj na to, aby sme si toto všetko uvedomili nie hneď,ale raz , keď príde tá chvíľa a vy budete cítiť, že je  tá správna.

Na čo myslím? | stály odkaz

Komentáre

  1. vies to tak ako ja laska
    dobre si to napisala kazdy toto ale vie kazdy toto nosi v sebe ale prsote je nam halsie kupit nieco dat nejaky darcek ako dat kusok zo seba dat kusok lasky odovzdat sa rodine a blizkym hoci aj na vianoce tak sa schovavame za bliskavy papier, velke darceky...
    publikované: 13.12.2006 23:02:56 | autor: kyžo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014